Yeni Lüksü Tanımlayan Ürünler
Ana Sayfa Erkek Yeni Lüksü Tanımlayan Ürünler

Cilt Bakımı

Yeni Lüksü Tanımlayan Ürünler

İlhamını teknolojiden alan yeni nesil bakım ürünleri hem güzellik dünyasına bakışınızı değiştirecek hem de size yepyeni bir rutin kazandıracak. 

Günümüzde teknoloji ve onun sağladığı avantajlar hayatımızın merkezine oturmuş durumda. Kozmetik dünyası da teknolojiden nasibini alıyor. Artık teknoloji ve bu bağlamda yapılan  araştırmalar sayesinde cilt bakım ürünleri daha akıllı. Yeni lüksü tanımlayan ürünler tam da bu kategoriye giriyor. Sizin için hazırladığımız seçkide yeniliklerle tanışacaksınız.

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Cream 

Bu ipeksi nemlendirici oldukça iddialı bir ürün. Çünkü kısa sürede cildi sıkılaştırmayı hedefleyen teknolojilerle geliştirildi. KURENAI-TruLift Kompleksi ve ReNeura Technology++ cilt bariyerini güçlendirirken, elastikiyet kaybını önlemeye ve kırışıkları gidermeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki beş antioksidan cildin koruma kalkanı görevini üstleniyor.

Shiseido Men Ultimune Power Infusing Concentrate 

Erkekler için özel olarak tasarlanan bu nemlendirici serum cildi dış etkenlere karşı korumayı amaçlıyor. Antioksidanlarla ciltteki hasarlarının iyileşmesinde rol oynuyor.

Benefit The POREfessional Get Unblocked Pore-Clearing Makeup-Removing Cleansing Oil 

Hafif ve ipeksi bir yapıya sahip olan temizleme yağı aynı zamanda gözenekleri hedefleme özelliğine sahip. Seramidler, üzüm çekirdeği, jojoba çekirdeği, avokado ve erik çekirdeği yağlarının yardımıyla makyajı derinlemesine temizler., Gözenekleri temizleme konusunda da etkili.

Lancôme Rénergie Triple Serum 

Üç güçlü asit bir arada: Hiyalüronik asit, niasinamid ve ferulik asit. Bu güçlü içeriğe C vitamini eşlik ediyor. Ortaya çıkan etkili serum leke görünümünü ve kırışıkları azaltmanın yanı sıra cildi aydınlatmayı amaçlıyor. 

Medical Beauty Research Biochange Beta Enzym 

AHA’lar ve papain enzimlerinden oluşan jel yapılı Beta Enzym ciltteki fazla sebumu gidermeye yardımcı oluyor. Böylece cildin yenilenmesini sağlayarak daha parlak bir görünüm vadediyor.. 

Dior Prestige La Micro-Huile De Rose Advanced Serum 

Gücünü gülden alan bu serum,%92 doğal kökenli formülasyonuyla cildi onarmayı hedefliyor. Dior’un yirmi yıllık bilimsel araştırmalarının sonucunda yarattığı serumun düzenli kullanımıyla birlikte cilt zamanla kaybettiği elastikiyeti geri kazanmaya başlıyor. 

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream 

Sekiz  peptit karışımı, beş farklı formda C vitamini ve salatalık özü içeren bu krem göz çevresini aydınlatarak cilde taze bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. 

Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Eye Serum 

Bu göz serumu içerdiği beyaz bal konsantresi ve hiyalüronik asitle cilde parlaklığını geri kazandırma ve yorgunluk belirtilerini giderme özelliklerine sahip.  

Sisley Black Rose Cream Mask 

Bu nemlendirici yüz maskesinin içeriğinde ıtır, gül ve manolya esansiyel yağları bulunuyor. Cildi hızla nemlendirmek ve canlandırmak için ideal bir seçim.