Yeni Nesil Çiçeksi Bir Parfüm: Narcıso Rodrıguez All Of Me
Ana Sayfa Parfüm Yeni Nesil Çiçeksi Bir Parfüm: Narcıso Rodrıguez All Of Me

Parfüm

Yeni Nesil Çiçeksi Bir Parfüm: Narcıso Rodrıguez All Of Me

Narciso Rodriguez’in yeni kokusu, bambaşka yaklaşımıyla çiçeksi parfümlerin arasında göz çarpıyor.

Narciso Rodriguez, ikonik kokusu For Her’den tam 20 yıl sonra yepyeni bir parfümle karşımıza çıkıyor. Net, otantik ve çiçeksi bir parfüm olan All Of Me, günümüzün güçlü ve özgür ruhlu kadınlarına hitap ediyor. New York merkezli tasarımcı Rodriguez, bu koku için ünlü kadın parfümörler Dora Baghriche ve Daphné Bugey ile çalıştı. Böylece başrolde gülün olduğu yenilikçi bir koku ortaya çıktı.

Kokunun nota yelpazesinde gül öne çıksa da, All Of Me ıtır ve misk notalarıyla birlikte daha yoğun ve modern bir kimlik kazanıyor. Klasik çiçeksi parfümlerden farklı bir kokuya sahip olduğu için parfüm dünyasında kendine has bir yer ediniyor. Narciso Rodriguez tasarımı olan şişesi de parfümün özgün tarzını tamamlıyor.

All Of Me’nin bir başka güçlü yönü de formülasyonunda %88 doğal kaynaklı içeriklerin bulunması. Ayrıca marka ilk kez yeniden doldurulabilir şişelere hayat verdi. 

Parfümün reklam kampanyasında Arjantinli model ve aktivist Mica Argañaraz yer alıyor. Ünlü fotoğrafçı Sølve Sundsbø’nun kamerasının karşısına geçen model, kokunun ruhunu kusursuz bir biçimde yansıtıyor.