Yeni Nesil Floral Parfümler
Ana Sayfa Parfüm Yeni Nesil Floral Parfümler

Parfüm

Yeni Nesil Floral Parfümler

Çiçeksi parfümler modern kompozisyonlarla günümüze ayak uyduruyor. 

Floral parfümlerin “ağır” kokular olduğu dönem çoktan kapandı. Yeni nesil parfümörler, yeni nesil parfümleri karizmatik şekilde yorumlayarak, parfüm dünyasında yeni bir sayfa açtı. Modern floral koku tasarımlarından çok sevdiğimiz 7 parfümü seçtik. 

Chloé Rose Naturelle Intense EDP

Chloé’nin efsaneleşen odunsu gül parfümüne yeni bir soluk getiren Rose Naturelle Intense, parfümör Alexis Dadier imzası taşıyor. Ferah bergamot ile açılan parfümün kalbinde portakal çiçeği ve organik gül, dip notalarında ise odunsu meşe ve sandal ağacı var. Chloé’nin bu parfümü tamamen vegan ve  doğal kaynaklı içeriklerden oluşuyor.

Yves Saint Laurent Libre EDP

Yves Saint Laurent’un özgür ruhlara ithaf ettiği parfümün kompozisyonu, feminen, hafif, tatlı ve akılda kalıcı bir koku. Fransız lavantası, Fas portakal çiçeği, misk, vanilya, yasemin ve amber var.

Narciso Rodriguez For Her EDP

Gerçek bir modern klasik olan bu odunsu floral parfümü çok seviyoruz. Misk etrafında yaratılan kokuda gül, şeftali, amber, paçuli ve sandal ağacı notaları var. Karakterli, feminen ve tensel bir koku.

Armani Sì EDP

Armani’nin bu meyvemsi floral parfümünde, Mayıs gülleri, frezya, vanilya, misk ve ambroksan var. Klasik güle, modern bir yorum.

Lancôme Idôle

Sürüdürülebilir kaynaklı içeriklerden oluşan Idôle, çiçeksi parfümünü temiz ve ferah isteyenler için harika bir tercih.Yasemin, gül ve beyaz şipre akorlarından oluşan Idôle, aynı zamanda 1,5 santimlik kalınlığıyla dünyanın en ince parfüm şişesi olma özelliğini taşıyor.

Mugler Alien EDP

Mugler’e özgü beyaz yasemin buketine, amber ve odunsu notalar eşlik ediyor. Sıcak ve gizemli hisler uyandıran, çok özel bir koku.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDP

Gucci’nin aynı şişesi gibi neşeli parfümünün başrolü, kokuya adını veren gardenya çiçeğinde. Şeftali çiçeği, mandalina, yasemin, frangipani, paçuli ve esmer şeker notaları ile tatlı ve yoğun koku sevenler için ideal bir parfüm. Şişesi ise kısmen geri dönüştürülmüş camdan yapılmış.