Yeni Nesil Fondötenler ve Kapatıcılar
Ana Sayfa Makyaj Yüz Fondöten Yeni Nesil Fondötenler ve Kapatıcılar

Makyaj

Yeni Nesil Fondötenler ve Kapatıcılar

Çok amaçlı akıllı formüller sadece kusurları kapatmakla kalmıyor, aynı zamanda cilt bakımıyla buluşarak doğal güzelliğinizi ortaya çıkarıyor. 

Yeni nesil fondötenler ve kapatıcılar makyajın sınırlarını genişleterek cilt bakımıyla birleşiyor. Bu ürünler, geleneksel formüllerin ötesinde cilt bakımı, çevresel etkenlere karşı koruma ve cilt tonu dengeleyici özellikleriyle makyaj rutinlerine yeni bir boyut katıyor. Sephora editörleri makyajınızı pratikleştirecek yeni nesil fondötenler ve kapatıcaları bir araya getirdi.  

Sephora Collection Best Skin Ever Matte Foundation 

Bu fondöten ipeksi dokusuyla cilde nefes aldırırken, ince çizgi ve gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Zenginleştirilmiş adaptojen bitki özleriyle cilt tonunu eşitlemek için de etkili. 

Fenty Beauty Eaze Drop Blur + Smooth Tint Stick 

Fenty’nin stick formundaki kremsi formülü cilde doğal bir görünüm kazandıran ve nemlendiren murumuru yağı ve sodyum hiyalüronat içeriyor. Pratik ambalajıyla her daim çantada taşımaya elverişli.

Tarte Maracuja Juicy Glow Skin Tint 

Tarte’ın hafif formülü hiyalüronik asit, marakuja ve süper meyveler gibi %91 doğal içerikten oluşuyor ve cildinizin görünümünü pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Kapsüllenmiş maracuja tanecikleri doğal bir parlaklık yaratma özelliğine sahip. Böylece cilt daha daha aydınlık görünüyor. Antioksidan açısından zengin çiçek özleri ise cilde ışıltı verirken, gözenek ve ince çizgi görünümünü azaltıyor.

Sephora Collection Best Skin Ever Glow Concealer 

Alg özü ve hiyalüronik asitle zenginleştirilen bu kapatıcı, cildi çevresel etkenlere karşı koruyor ve 12 saate kadar nemlendirme vaat ediyor. 

Rare Beauty Positive Light Under Eye Brightener  

Koyu halkaları ve renk eşitsizliğini azaltmaya yardımcı olan bu göz altı aydınlatıcısı, hafif ve doğal makyaj günleri için iyi bir seçim. 

Too Faced Born This Way Multi-Use Sculpting Concealer 

Yıllardır en çok tercih edilen kapatıcılardan biri olan Too Faced’in formülasyonunda Hindistan cevizi suyu, gül ve hiyalüronik asit yer alıyor. Hem cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı oluyor hem de nemlendirme sağlıyor.