Yeni Nesil Güneş Koruyucularla Tanışmaya Hazır Mısınız?
Ana Sayfa Cilt Bakımı Yeni Nesil Güneş Koruyucularla Tanışmaya Hazır Mısınız?

Cilt Bakımı

Yeni Nesil Güneş Koruyucularla Tanışmaya Hazır Mısınız?

Cevabınız evet ise doğru yerdesiniz. Sephora editörleri yenilikçi güneş koruyucularını mercek altına alıyor.

Cilt bakımının en temel ve önemli adımı her mevsim düzenli olarak güneş koruyucu kullanmak. Güneş koruyucular, yüzü ve vücudu güneşin zararlı ışınlarından koruyarak  leke ve ince çizgilerin oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Yeni nesil formülasyonlar arasında koruma gücünden ödün vermeyen, cilt tarafından kolayca emilip beyaz kalıntı bırakmayanlar favorimiz. Her daim elinizin altında olmaya aday etkili güneş koruyucuları bir araya getirdik. 

Lancôme UV Expert Supra Screen SPF 50+

İnce yapılı güneş koruyucuların konforunu seviyoruz. Lancôme’un yeni güneş kremi incecik, neredeyse görünmez yapısıyla cildi yağlandırmadan koruyor. İçeriğindeki niasinamid, E vitamini ve karahindiba özü sayesinde tam bir antioksidan hazinesi olduğu için aynı zamanda bir serum gibi cilde bakım da yapıyor. Kullanmadan önce çalkalamayı unutmayın.

Supergoop! Glow Stick SPF 50

Özellikle yaz aylarında güneş kremini tazelemek zor olabiliyor. Supergoop!’un stick formundaki güneş koruyucusu çok pratik. Makyajın üzerine uygulanabildiği için de tam anlamıyla hayat kurtarıcı. İçeriğinde bulunan antioksidan açısından zengin doğal yağlar cilde bir aydınlatıcı gibi sağlıklı bir parlaklık katıyor. 

Shiseido Sun Protector Cream SPF 50

Shiseido güneş koruyucu hem fiziksel hem de kimyasal koruyucu filtreler içerdiği için hibrit kategorisinde yer alıyor. Suya dayanıklı formülasyonuyla özellikle yaz ayları için ideal. Güneş koruyucunun içeriğinde E vitamini türevi tokoferol ve yatıştırıcı özelliğiyle bilinen yeşil çay bulunuyor. Hiyalüronik asit ve gliserin ise cildi nemlendirmeye yardımcı.

Lancaster Sun Sensitive Milk Face Fluid SPF 50

Yeni nesil kimyasal filtreleri bulunan bu güneş koruyucu yüzü ve vücudu etkili bir şekilde koruma özelliğine sahip. Papatyadan elde edilen bisabolol, cildi olası hassasiyete karşı yatıştırırken, antioksidan tokoferol cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Yağsız yapısı sayesinde cilt tarafından kolay emiliyor olması da bir başka artısı.

Clinique SPF 50  Mineral Sunscreen Fluid For Face

Bu mineral güneş koruyucu, kompakt ambalajıyla her an yanınızda taşımanıza elverişli. İnce yapısıyla cilt tarafından hızla emiliyor ve eski mineral koruyucuların aksine, uygulandıktan sonra hiçbir beyaz kalıntı bırakmıyor. İçeriğindeki çinko oksit ve titanyum dioksitle güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlıyor. Kullanmadan önce çalkalayın.

Clarins Youth-protecting Sunscreen SPF 50+

Leke ve ince çizgilerin görünümünü hafifletmeye yönelik bir güneş kremi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Clarins’in antioksidan özellikli E vitamini ve kakao özüyle zenginleştirilmiş güneş kremi, cildi serbest radikal hasarına karşı korumaya yardımcı oluyor. Bu ince yapılı ürünün bir başka önemli özelliği de mercan resiflerine zarar vermeyen, doğa dostu bir formülasyona sahip olması.