YENİ NESİL YÜZ TEMİZLEYİCİ ÜRÜNLERLE CİLDİNİZDE BAHAR TEMİZLİĞİ
Ana Sayfa Cilt Bakımı YENİ NESİL YÜZ TEMİZLEYİCİ ÜRÜNLERLE CİLDİNİZDE BAHAR TEMİZLİĞİ

Cilt Bakımı

YENİ NESİL YÜZ TEMİZLEYİCİ ÜRÜNLERLE CİLDİNİZDE BAHAR TEMİZLİĞİ

Cilt bakımının en önemli adımında işinizi kolaylaştıracak en iyi yüz temizleyici ürünleri seçtik. 

Bakım rutinin ilk ve aslında en önemli adımı cildi derinlemesine temizlemek. Cildin makyaj, güneş koruyucu ve çevresel faktörlerin sebep olduğu kirden arındırılması için iyi bir yüz temizleyici olmazsa olmaz. Nazik içerik listesine sahip, cildi kurutmayan yeni nesil yüz temizleyicileri sizin için derledik.

Benefit POREfessional Get Unblocked Makeup-Removing Cleansing Oil

Çift fazlı temizliğin ilk adımında kullanılan yağı bazlı temizleyiciler, özellikle düzenli güneş kremi kullananlar ve makyaj yapanlar için vazgeçilmez. Benefit’in yağ bazlı temizleyicisi avokado, jojoba ve üzüm çekirdeği gibi komedojenik olmayan yağlar içeriyor. İnce yapıya sahip olduğundan gözenekleri tıkamadan cildi temizliyor.

Byoma Creamy Jelly Cleanser

Byoma’nın yüz temizleyicisi, içeriğindeki seramid ve antioksidan hazinesi yeşil çay sayesinde cildi nazik bir şekilde kurutmadan temizliyor. Dilerseniz yağ bazlı temizleyiciden sonra veya tek başına kullanabilirsiniz. 

Drunk Elephant Beste No.9 Jelly Cleanser

Drunk Elephant’ın yüz temizleme jeli kızaran hassas ciltler için tam bir kurtarıcı. İçeriğinde yer alan gliserin cildi nemlendiriyor, aloe vera kızarıklıkları hafifletiyor ve tokoferol de cilt bariyerini güçlendiriyor. 

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Kült temizleme balmı basit ama etkili bir içerik listesine sahip. Komedojenik olmayan aspir yağı ve tokoferol cildi kurutmadan tek seferde temizliyor. Az miktarda ürünü elinizde erittikten sonra kuru cildinize uygulayabilirsiniz.

The Inkey List Oat Cleansing Balm

Hassas ciltlerin severek kullanacağı bu temizleme balm’ı tatlı badem yağı ve yulaf içeriyor. Az miktarda ürünü kuru cildinize uygulamanız yeterli. Balm’ın yapısı yoğun olduğu için su ile yıkamak yerine, nemli bir havlunun yardımıyla ürünü cildinizden arındırmanızı öneriyoruz. 

Sephora Collection Triple Action Cleansing Water 

Sephora Collection’ın misel suyu su bazlı temizleyici öncesinde cilt ve göz makyajını temizleme konusunda etkili. Formülasyonundaki aloe vera ve gliserin cildi nemlendiriyor; çinko ise sebumu dengeliyor. Sabahları yüz temizleme jelinin yerine de kullanabilirsiniz.