Yeni Yılda Güzellik  Rutinlerine Mutluluk Katacak Hediye Setleri
Ana Sayfa Vücut Bakımı Yeni Yılda Güzellik Rutinlerine Mutluluk Katacak Hediye Setleri

Cilt Bakımı

Yeni Yılda Güzellik Rutinlerine Mutluluk Katacak Hediye Setleri

Yılbaşında sevdiklerinizi Sephora’ya özel hediye setleriyle mutlu edin.

Yılın en neşe ve heyecan dolu zamanı yaklaşıyor. Yılbaşı hediye listenizi hazırlamadan önce hediye setlerinden oluşan rehberimize göz atmaya ne dersiniz?

The Inkey List Makeup Prep 101 

İyi bir makyaj, iyi bir cilt bakım rutiniyle başlar. Bu sette, The Inkey List’in yulaflı yüz temizleyicisi, canlandırıcı kafeinli göz kremi ve nemlendirici polyglutamik asit serumu var. Her biri makyaj yapmadan önce cildi hazırlamak için ideal ürünler.

Fenty Beauty Hella Thicc Full-Size Volumizing Mascara Duo 

Bu sette, Fenty Beauty’nin en çok satan maskarasından iki adet bulunuyor. Uzun süre kalıcılık özelliğine sahip ultra kremsi siyah maskara tam bir klasik.

REM Beauty Naughty & Iced Cheek & Lip Set 

Kışa uygun modern bir makyaj denemek isteyenler için cool tonlar içeren bu sette, Eclipse Cheek and Lip Stick’in yanı sıra, yanaklar ve gözlerde kullanılabilen Miss Intersellar Highlighter yer alıyor.

Sephora Collection The Future Is Yours Eye Set 

Sephora’nın hediye seti dikkat çekici bir göz makyajı için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Set, şeffaf renkte kaş jeli, Size Up maskara ve suya dayanıklı siyah göz kaleminden oluşuyor.

Drunk Elephant Wild Night The Evening Kit 

Drunk Elephant’ın gece yüz bakım setinde cildi nemlendirecek etkili ürünlerin tümü bir arada. Sette seyahat boyu yüz temizleyicisi, glikolik asit serumu, göz kremi ve tam boy nemlendirici var. 

Sephora Collection The Future Is Yours Cherry Blossom Bath Gift Set 

Duş köpüğü, vücut losyonu ve vücut spreyinden oluşan bu set, kiraz çiçeğinin tatlı ve çiçeksi notalarıyla çok cazip. Sephora’nın ikonik kokulardan biriyle cildi temizlemek ve nemlendirmek için gerekli olan tüm temel ürünleri içeriyor.

Sephora Collection The Future Is Yours Lovely Hands Set 

Kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte eller biraz daha ilgi istiyor. Sephora Collection’ın el bakım setindeki el maskesi, el kremi ve tekrar tekrar kullanılabilen el ısıtıcısı el bakım rutinine kış dopingi sağlıyor.

Moroccanoil Luminous Wonders Set 

Bu sette saçınızı soğuk günlerde hacimli ve nemli tutacak ürünler var: Seyahat boy Moroccanoil Treatment yağı, nemlendirici saç maskesi ve durulanma gerektirmeyen saç kremi. 

Lancôme La Vie Est Belle EDP Set 

Lancôme’dan çiçeksi ve tatlı kokuları sevenler için harika bir yılbaşı seti. Set, markanın en başarılı parfümlerinden La Vie Est Belle’nin üç farklı boyutunu içeriyor. Bu parfümde iris ve paçuli notaları başrolde. 

Yves Saint Laurent Y EDP Set

Yves Saint Laurent Y, canlandırıcı adaçayı, ıtır ve odunsu notalarla öne çıkıyor. Bu sette parfümün tam ve seyahat boylarıyla birlikte duş jeli de bulunuyor.