YENİ YILDA SHISEIDO İLE  SOĞUĞA KARŞI CİLDİNİZİ TAM KORUMA ALTINA ALIN
Ana Sayfa Cilt Bakımı YENİ YILDA SHISEIDO İLE SOĞUĞA KARŞI CİLDİNİZİ TAM KORUMA ALTINA ALIN

Cilt Bakımı

YENİ YILDA SHISEIDO İLE SOĞUĞA KARŞI CİLDİNİZİ TAM KORUMA ALTINA ALIN

Shiseido ile cilt bağışıklığını arttırmaya yardımcı, gerçek bir mucize ile tanışın. Soğuk havalar hem cildi kurutuyor hem de ciltte hassasiyetine yol açıyor. Ultimune Power Infusing Concentrate, bir hafta içinde ortalama %28 daha güçlü bir cilt görünümüne ulaşmanıza yardımcı olarak, soğuk havalara karşı cildi koruyor. Ultimune’dan sonra yaş aralıklarına göre uygulanan Waso Giga Hydrating Cream, Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, Advanced Super Revitalizing Cream ve Vital Perfection Uplifting and Firming Cream nemlendirici kremler ise cilde ihtiyacı olan nemi sağlayıp cildin temel ihtiyaçlarını karşılıyor, sıkı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

 Cilt savunmasını 20 yıldan bu yana araştıran Shiseido, bakım ürünleri ile dışarıdan gelen zararlı etkenlere ve soğuk havalara karşı cildin savunma sistemini güçlendirerek, cildi bir kalkan gibi koruma altına alıyor. Cildin günden güne kendi güzelliğini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor.

 

Cilt bağışıklığını güçlendirmeye yardımcı; Ultimune Power Infusing Concentrate

Yaşlanma faktörlerine karşı bir haftada ortalama % 28 oranla cildinizi desteklemeye yardımcı Ultimune Power Infusing Concentrate, yapılan araştırmalar sonucunda kadınların yaklaşık % 86’sının cilt bakım rutininde yer alıyor. Formülünde bulunan cildin savunma gücünü arttırmaya yardımcı özel içerikler sayesinde Ultimune, kullanmaya başlandığı anda cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelmesine destek oluyor. ImuGeneration Technology™ sayesinde Ultimune Power Infusing Concentrate, 1 haftada cilt tonunu eşitlemeye ve cilde doğal parlaklığını geri kazandırmaya yardımcı oluyor Ayrıca cildin, olağan durumunu koruma ve ileride karşılaşabileceği etkenlere karşı kendini savunma yeteneğini kuvvetlendiriyor. Böylelikle cilt, içten gelen bir enerjiyle pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor. Cilt bakım rutininde nemlendiriciden önce tüm yüz üzerine gündüz ve gece kullanılabiliyor.

Ultimune Defense Refresh Mist

Genç ve parlak bir görünüm için cildi ısı etkilerine karşı pürüzsüzleştiren, nemlendiren ve güçlendirmeye yardım eden Ultimune Defense Refresh Mist, cildi anında soğuturak tazeliyor. Her zaman, her yerde cilt bağışıklığını korumaya yardım etmek için cilt sıcaklığını düşürüyor. Sephora’ya özel satışa sunulan Ultimune Defense Refresh Mist sağlıklı ve canlı görünüm sunuyor.

 

 

Cildin Her İhtiyacını Karşılayan Farklı Nemlendiriciler

Waso Giga Hydrating Cream- Yeni Nem Bombası

30 yaş altı için uygun olan, Shiseido Waso  Giga Mega Hydrating Cream, 48 saat boyunca cildi nemlendirerek, gözeneklerin görünümünü azaltmaya ve kuruluğu önlemeye yardımcı oluyor. Transparan jel kremi sayesinde yoğun neme ihtiyaç duyan normal ve kuru ciltler için özel olarak tasarlandı. PhytoResist System+ ile botaniklerin zengin nem gücünü kullanarak cildin iç ve dış stres kaynaklarına karşı direncini arttırmaya destek oluyor. İçeriğinde su ve besin maddeleri açısından zengin olan havuç özleri bulunuyor. Özellikle gece ve gündüz için tek bir ürün kullanmak isteyenler için de ideal olan Waso Clear Mega Hydrating Cream, kısa sürede gözle görülür bir etki yaratıyor. Besleyici olma özelliği sadece ciltte değil aynı zamanda kırık saç uçları içinde kullanılabilen Waso Clear Mega Hydrating Cream, mineral yağlar ve paraben içermiyor.

 

Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream- Süper Canlandırıcı Bakım

30 yaş üzeri için uygun olan Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı savaşmanıza yardımcı olan, 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, cildi anında pürüzsüz ve daha esnek bir hale getirmeye yardımcı oluyor. 4 haftalık kullanımın ardından cildi daha pürüzsüz hale getirmeye yardımcı oluyor. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen kuru cilde sahip kadınlar için idealdir.

Benefiance Wrinkle Smoothing Cream- Çizgi Bakım Uzmanı

35 yaş üzeri için uygun olan, Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, Neuroscience’dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk çizgi bakım yapan anti-aging üründür. Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olmak için anti-aging bakımdan daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretildi. Bu teknoloji cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kırışıklıkları onarmak için kendi onarım sürecini hızlandırmasına yardımcı olarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor. İpeksi, yumuşak, kırışıklık önleyici etkisi ile kuruluk gibi yaşlanma belirtilerinin oluşumunu engellemeye destek oluyor. Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, düzenli kullanıldığında kırışıklıkların azalmasına, ince çizgilerin düzelmesine ve cildin nem kazanmasına yardımcı oluyor. Daha esnek, dolgun, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilt elde etmenize destek oluyor. Paraben ve mineral yağlar içermiyor. Komodojenik ve alerjik değildir. Yağlı ve karma ciltler için sabah ve gece kullanımına uygundur. Kokusunda duyuları uyandırmak için nazik, rahatlatıcı yeşil çiçek kokusu ve Kumkat karışımı kullanılıyor.

Vital Perfection Uplifting and Firming Cream- Sıkılık ve Aydınlık Uzmanı

35 yaş üzeri uygun olan Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, cildin potansiyelini yeniden canlandıran ReNeura++ teknolojisi ve Kurenai-TrueLift komplex içeriyor. İpeksi, lüks yapıdaki krem, elastikiyet kaybı, kırışıklıklar ve lekeler gibi yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor. Daha sıkı, toparlanmış, renk eşitsizliği olmayan parlak bir cilt görünümü için cildi derinlemesine nemlendiriyor.