Yeni Yılı Sağlıklı Ve Güçlü Saçlarla Karşılayın!
Ana Sayfa Yeni Yılı Sağlıklı Ve Güçlü Saçlarla Karşılayın!

Yeni Yılı Sağlıklı Ve Güçlü Saçlarla Karşılayın!

Bazı anlar cilt bakımı ve makyaj ürünlerine ağırlık vererek saç bakımını ihmal etsek de özellikle sağlıklı ve güçlü saçlar hayalimizdeki ideal görünümü yakından etkileyen bir role sahip… Işıl ışıl parlayan, yumuşak dokulu, kırıklardan ve yıpranmış görünümden uzak sağlıklı saçlara sahip olmada günlük içtiğimiz sudan, aldığımızın takviye gıdalara kadar her şey etkili olsa da bakım ürünlerinin de konudaki önemini unutmamak gerekiyor. Yılı kapatmadan önce favori saç bakım ürünlerimizi bu yazımızda sizler için derledik.

 

Olaplex Set Holiday 2021

Olaplex’in 4 farklı ürününden oluşan bu set ile yeni yılda yıpranmış görünümlü saçlara veda edebilirsiniz! Setin içinde yer alan Olaplex No. 3 Hair Perfector, kimyasal işlem görmüş ya da görecek olan saçlarda saç dokusunun yıpranmamasına ve yumuşaklığını kaybetmemesine yardımcı olur. Olaplex No. 4 Bond Maintenance Şampuan ve No. 5 Bond Maintenance Saç Kremi ise kırılan bağları yeniden bağlayarak saçı onarmaya yardım eder. Ayrık saç uçları ve kabarma dahil günlük streslere karşı saçı korumayı hedefleyen şampuan her kullanımda saçın daha kolay yönetilmesini, daha parlak ve sağlıklı olmasını sağlamaya destek olur. Olaplex No 7 Saç Onarım Yağı ise tüm saç tiplerini onarma, güçlendirmeye ve nemlendirmeye yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Saç renginin parlaklığını, pürüzsüzlüğünü ve canlılığını önemli ölçüde arttırmaya ve  dalgalanmaları en aza indirmeye destek olur.

Moroccanoil Keşif Kiti

Setin içerisinde bulunan Moroccanoil günlük kullanım nemlendirici şampuan ve saç kremi antioksidan bakımından zengin argan yağı ve nemlendirici kırmızı alglerle aşılanmıştır. Kuru saçları onarmaya ve beslemeye yardımcı olmak için gereken besinleri sağlamayı hedefler. Moroccanoil bakım yağı ise, saçı yumuşak ve esnek bırakmaya ve daha fazla parlaklık vermeye destek olmak için tasarlanmıştır.  Yağlı olmayan formülü saçı çözmeye ve pürüzsüzleştirmeye destek olur.

Briogeo Scalp Revival

Kuru veya yağlı saç derisini dengeleyerek saç ve saç derisinin uzun süreli parlaklığını arttırmaya yardımcı olur. Bitkisel kaynaklı mikro eksfoliyatörler, temiz, dengeli ve sağlıklı bir saç derisini desteklemek için ölü deri hücrelerini ve kullanılan ürünlerden kaynaklı birikintileri giderir. Nane ve nane yağlarının serinletici bir karışımı, saç derisi kaşıntısını azaltmaya yardımcı olur. İçeriğindeki çay ağacı yağı, saç derisi tahrişini azaltmaya yardımcı antiseptik ve iyileştirici özelliklere sahiptir. Hindistan Cevizi Yağı, kuruluk ve pullanma ile mücadele etmek ve önlemek için saç derisine üstün nemlendirme konusunda destek olur. Süper vitamin pantenol, saç köklerini ve gövdesini güçlendirmek için gerekli besinleri sağlar.

Sephora Collection Güçlendici Saç Serumu

%99 oranında doğal kaynaklı içeriğe sahip olan güçlendirici saç serumunun içerinde bulunan provitamin B5, saçı güçlendirme etkisi ile bilinmektedir. Aynı zamanda saç kalitesini yükseltmeye ve saça parlaklık kazandırmaya yardımcı biotin ile zenginleştirilen formülü sayesinde daha iyi, daha kalın ve daha güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.

 

Sol De Janeiro Brazilian Joia Conditioner

İçeriğinde yer alan keratin sayesinde kırılmış saç uçlarını pürüzsüzleştirmeye ve onarmaya destek olurken kabarmayı olabilen en maksimum seviyede önlemeyi hedefler.

Moroccanoil Restorative Hair Mask

Onarılması gereken yıpranmış saçlar için Moroccanoil canlandırıcı saç maskesi, saç tellerine tekrar protein yükleyerek, saçın eski esneklik ve yumuşaklığına kavuşmasına yardımcı olmayı hedefler. 5 – 7 dakikada uygulanan canlandırıcı bir bakımdır. Argan yağı ve karite yağı açısından zengindir.