Yeni Yılı Sephora’nın Hediye Setleri Eşliğinde Karşılayın!
Ana Sayfa Yeni Yılı Sephora'nın Hediye Setleri Eşliğinde Karşılayın!

Yeni Yılı Sephora’nın Hediye Setleri Eşliğinde Karşılayın!

2021’in son günlerini yaşarken yeni yıl için hala sevdiklerinize ne alacağına karar veremeyen son dakikacıları buraya davet ediyoruz! Parfüm setlerinden makyaj setlerine, farklı hediye önerilerini listelediğimiz bu yazımızda eminiz sevdiklerinize çok yakışacağını düşündüğünüz bir parfüm ya da bir makyaj seti bulabilirsiniz! Gelin, önerilerimize yakından göz atalım;

Armani My Way EDP Set

My Way açık fikirli, meraklı, doğayı hisseden ve hem kendini hem de dünyayı keşfetmeye hazır olan kadınların kokusu olarak karşımıza çıkıyor.
Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır’dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan’dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşiyor. Son olarak, Virginia’nın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşyor.

İçerisinde  My Way EDP (30 ml), My Way vücut losyonu (75ml), My Way duş jeli (75ml) yer alan bu set kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için ideal.

Benefit Winter Glammin’ Set

Benefit’in ikonikleşmiş 4 ürünü bir arada! Özellikle makyaj yapmaktan keyif alan sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu set içeriğindeki BadGal Bang Maskara, Hoola Bronzer, Precisely My Brow Pencil Kaş Kalemi ve The POREfessional Makyaj Bazı ile makyaj rutinini keyifli bir hale getiriyor.

Rare Beauty Selena’s Faves 4 Piece Mini Set

Selena Gomez’in yanaklar, dudaklar ve gözler için tasarladığı 4 favori ürünü bir arada! Akıcı ve hafif Mini Soft Pinch sıvı allık, ipeksi bir görünüm için Mini Positive Light sıvı aydınlatıcı, ışıl ışıl parlayan yumuşak dudaklar için Mini Lip Soufflé Mat Ruj ve çarpıcı bakışlar için tasarlanan Mini Perfect Strokes maskaradan oluşan set sevdiklerinizi  memnun etmek için mükemmel bir hediye!

Moroccanoil Set Spring Kit Hydrate

Yeni yılda güçlü ve ışıl ışıl parlayan saçlara kim hayır diyebilir ki? Moroccanoil’in bu setinin, içeriğindeki nemlendirici şampuan ve saç kremi içerdiği A ve E vitaminleri ve kırmızı algler ile saçların beslenmesine, nemlenmesine ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur. Ek olarak setin içinde yer alan diğer bir ürün olan Moroccanoil Treatment Light bakım yağı saçın dolaşıklığını gidermeye, kuruma süresini hızlandırmaya ve parlaklığı arttırmaya yardımcı olur.

Dolce&Gabbana K by EDP Set

K by Dolce&Gabbana, kan portakalı ve limonun karşı konulmaz narenciye girdabı ve ışıltılı pimento biberi ile birlikte enerjik bir koku açılışı yaratıyor. Devamında bir tutam ardıç meyvesi ve baharatlı kakule notaları ilgi çekici bir karışım sunuyor. Sakinleştirici adaçayı, enerji veren lavanta ve taze sardunya içeren koku, incir sütü akorunun eklenmesiyle farklı bir duygusallık kazanıyor. Set içeriği ile erkeklerin favorisi olma niteliğinde.

Set İçeriği: K by Dolce&Gabbana Eau De Parfum Sprey (100 ml) K by Dolce&Gabbana tıraş sonrası balsam (50 ml), K by Dolce&Gabbana (50 ml) duş jeli.

Milk Disco Mix Makeup Set

Yeni yılda çarpıcı bakışlar için ideal bir hediye önerisi; Milk Disco Mix Makeup Set! Yüksek hacimli kirpikler ve sabit kalan yoğun siyah, belirgin bir eyeliner görünümü için Kush Maskara ve Kush Liquid Eyeliner aradığınız hediye alternatifi olabilir!

Burberry Hero Set

Kendi sıra dışılığını serbest bırakmaya, özgür olmaya ve öz kimliği ile iletişim halinde olmaya cesaret eden, harika işler başaran ve limitleri aşan korkusuz tüm erkeklere seslenen bir koku… Burberry Hero set içeriği ile en favori hediye sizinki olacak!

Set içeriği: Burberry Hero EDT (100 ml), Burberry Hero duş jeli (75 ml) ve seyahat boy parfüm

Huda Beauty WILD Obsessions Liquid Matte & Silk Balm Set

Gül kurusundan esinlenen 3 farklı pembe tonda ipeksi dokuya sahip likit ruj ile 1 adet dudak balm’ından oluşan bu set ile yeni yılda sevdiklerinize ışıl ışıl parıldayan, dikkat çeken, ipeksi dudaklara kavuşma fırsatı sunun!