YENİLENEN GUERLAIN ABEILLE ROYALE GENÇLİK RİTÜELİNİ KEŞFEDİN!
Ana Sayfa Cilt Bakımı YENİLENEN GUERLAIN ABEILLE ROYALE GENÇLİK RİTÜELİNİ KEŞFEDİN!

Cilt Bakımı

YENİLENEN GUERLAIN ABEILLE ROYALE GENÇLİK RİTÜELİNİ KEŞFEDİN!

Profesör Descottes’in 25 yıllık tecrübesini uygulayan Guerlain Research, balın olağanüstü iyileştirici ve yenileyici gücünü sunar…

Abeille Royale Serisi, 10 yıldır arı kovanındaki en iyi içeriklerle formüle edilerek bir gençlik ritüeli yarattı. Seriye yeni eklenen Abeille Royale Fortifying Lotion ile 3 adımda gençlik ritüelini keşfedin!

1. Fortifying Lotion

Abeille Royale cilt bakımı ritüelinin ilk adımı Fortifying Lotion, stres ve çevre kirliliğinin etkilerini engelleyerek daha güçlü ve güzel bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Bir bazdan çok daha fazlası olan bu losyon %98 doğal içeriklerle formüle edilmiş olup cildin daha pürüzsüz, daha parlak, daha dolgun ve ışıltılı bir görünüme sahip olmasına desek olur.

Bir arı kovanı yılda 20 kiloya kadar bal üretebilirken sadece 300 gr arı sütü üretebilir. Kraliçe arı için ana besin kaynağı olan arı sütü, 45 günlük ömrü olan işçi arının aksine, kraliçe arının 5 ila 6 yıllık ömrünün nedenidir. Karbonhidratlar, lipidler, proteinler, vitaminler ve minerallerle dolu olan arı sütünün besleyici yoğun birleşimi, cildin direncini ve canlılığını güçlendirmeye yardımcı olur. Organizmanın doğal savunmasını ve cildi güçlendirmesiyle bilinen süper besin arı sütüyle konsantre olarak formüle edilmiş olan Fortifying Lotion, cildi desteklemek için geliştirildi.

 

2. Youth Watery Oil

Ne yağ ne de su, Abeille Royale’ın Youth Watery Oil’ı bir losyonun tazeliğiyle bir yağın tüm zenginliğini; cildi yeniden dolduran, devrim niteliğinde ve bağımlılık yaratan bir dokuya sahip formülü yaratmak için bir araya getiriyor.

Ouessant Siyah Arı Balı ve özel Arı Sütü ile cilde Guerlain’a özel tüm bileşenleri sunan Youth Watery Oil, gençlik ritüelinin ikinci adımı. İçerdiği formülü, bir serumun gücünü, bir yağın zenginliğini ve bir losyonun tazeliğini birleştiriyor. Yenileyici mikro damlalar son dakikada serbest bırakılarak cildin ışıldamasına yardımcı olurken, daha pürüzsüz, dolgun ve canlanmış bir görüntü elde etmenize yardımcı olur.

3. Double R Renew & Repair Serum

Double R Renew & Repair Serum özel ikili formül teknolojisi ile öne çıkıyor. Yenileme formülü cildi Alfa Hidroksi Asitlere karşı nazik bir peeling etkisi için laminar bir jel ile korurken, sıvı formül onarım için cildi yeniden yapılandırmak ve daha berrak konturlar sağlamak için cildin toparlanmasına destek oluyor. Sonuç olarak: iki bal renkli iki duyusal formül iki sonuçla övünüyor. Arınma, sıkılaşma ve toparlanma… Hepsi tek bir uygulamada.