YERYÜZÜNDEN CİLDE, DOĞALLIKLA TERRACOTTA
Ana Sayfa Makyaj YERYÜZÜNDEN CİLDE, DOĞALLIKLA TERRACOTTA

Makyaj

YERYÜZÜNDEN CİLDE, DOĞALLIKLA TERRACOTTA

1984’ten 2021’e

Makyajda devrim yaratan bu efsanevi pudra için ilham ilk kez çölün kalbine yapılan bir yolculuk sırasında ortaya çıktı. Guerlain, 1984’te Güneş’in geniş kum tepeleri üzerindeki yansımalarını yakaladı. Ve bu çok sayıda parlak ve güneşli ışık tonlarından, ilk bronzlaştırıcı pudra olan Terracotta’yı yarattı.

 

Kadınlar, yılın hangi mevsiminde veya ten renginde olursa olsun, sadece tek bir adımda ten rengini aydınlatabilen bu doğal efektli pudrayı hemen benimsedi. Öyle ki, Terracotta hızlı, sahip olunması gereken küresel bir güzellik haline geldi. Dünya çapında her 30 saniyede bir satılan Guerlain Terracotta, yaygın olarak birçok marka tarafından terracotta üretimi için ilham kaynağı olmuş, ancak hiçbir zaman aynı olmayan * tüm bronzlaştırıcı pudralar için referans noktası haline gelmiştir.

2021’de Terracotta Devrimi Devam Ediyor. 

Yeni sınırları aşarak ve % 96 doğal olarak türetilmiş bileşenler kullanarak Guerlain House’un doğallığa olan bağlılığını yansıtan efsanevi pudranın yeni bir formülasyonu¹. Değişmeyen duyusal his, etkileyici doğal bronz etkisi ve ciltle her zamankinden daha iyi bir şekilde bütünleşme sunan genel sonuç.

Terracotta Temel Elementlerine Dönüyor: Yeryüzü ve Cilt. 

YERYÜZÜNDEN CİLDE, DOĞALLIKLA DOĞAL YOLLARLA ELDE EDİLEN BRONZ IŞILTI

Dünyayı her zamankinden daha yakından kucaklayan yeni Terracotta bronzlaştırıcı pudra, mükemmelliğini daha da artırırken 40 yıldır onu başarıya ulaştıranların en iyisini koruyor. Bugün, doğallığı % 96 doğal türevli bileşenlere sahip olacak şekilde artırılmıştır¹. Bu özel formülün merkezinde; doğal olarak elde edilen pigmentler ve ışıltılar efsanevi bir bitiş sağlar.
Guerlain, bu ışıltılı pudraya ilham veren çöl kökenlerine bir yankı olarak, besleyici özellikleriyle bilinen birkaç damla doğal Fas Argan yağını da formülüne ekledi. Guerlain House taahhütlerine sadık kalarak Guerlain, bu doğal Argan yağını 15 yıldan uzun bir süre önce oluşturulan Targanine kooperatif ağı aracılığıyla tedarik etmeyi seçti. Doğal olarak türetilmiş bileşenlerin üretiminin yanı sıra, bu ağ Fas topraklarından yerel kaynakların korunmasına ve kırsal alanlarda istikrarlı istihdam yaratılmasına katkıda bulunuyor.

Pişmiş toprakların saklayacak hiçbir şeyi yoktur, çünkü kalan % 4 bileşen mükemmel korunmuş bir formül ve kusursuz bir duyusal his sağlamak için titizlikle seçilmiştir.

 

Ciltle Olağanüstü Bütünleşme

Daha fazla doğallıkla daha da kusursuz, cildin doğallığına sadık bir makyaj sonucu gelir. Bu doğal olarak türetilmiş formülü oluşturmak için Guerlain formülatörleri, cildi mükemmelleştiren bronz ışıltılı bir bitiş sağlamak için ciltle mükemmel bir şekilde bütünleşen mineral pigmentler ve ışıltılarla tamamlanmış şaşırtıcı derecede ince bir pudra yarattılar. Doğal olarak bronzlaşmış cilt dokusunda bu kadar yakın olan bronz bir sonuç hiç olmamıştır. Epidermiste ürün hissi kalmaz. Cilt pudrayla, ideal oranda altın yansımaları ile mükemmel bir şekilde bütünleşir.

 

Topraktan Cilde Jenerasyonlar Boyunca Aktarılan Güzellik Sırrı

Devrim niteliğindeki bronzlaştırıcı bir pudra olarak, Terracotta, arkadaşlar, kız kardeşler, anneler, erkekler ve kadınlar gibi doğal bronzlaşmış ten rengi kültü ile bu ikonik kompakt ve efsanevi formülü paylaştığı için yıllar geçtikçe bir geleneğe konu oldu. Değerli bir sır olan Terracotta, üç farklı yoğunlukta, Hafif, Orta ve Derin tonlarıyla mevcuttur. Bu üç renk, tüm cilt tonlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve Terracotta’yı nihai evrensel bronzlaştırıcı pudra yapar.

Duyusal Bir Deneyim

Beyaz misk özü ile duyusal ve yumuşak olan kokusu, hangi mevsim olursa olsun, duyuları sıcak ve güneşli yerlere taşır. Tonka fasulyesi ve vanilya ile ısıtılan ylang-ylang ve portakal çiçeği notaları ile Terracotta’nın efsanevi, karşı konulamaz kokusu yazı sarar.