Yılbaşı Makyajı İçin İlhamınız Sosyal Medyadan
Ana Sayfa Makyaj Göz Yılbaşı Makyajı İçin İlhamınız Sosyal Medyadan

Makyaj

Yılbaşı Makyajı İçin İlhamınız Sosyal Medyadan

Yılbaşında ışıl ışıl görünmek ister misiniz? Bu yıl partilere Sephora editörlerinin pratik makyaj tüyolarıyla hazırlanıyoruz.

Sosyal medya platformları influencer‘ların önerileriyle dolu. Yılbaşı, viral olan makyaj trendlerini uygulamak için harika bir zaman. Önerilerimizle siz de yılbaşı ruhunu yansıtan bir görünüm yaratabilirsiniz.

Make Up For Ever HD Skin Smooth & Blur Undetectable Concealer 

Baz makyajının sadece kapatıcılarla yapıldığı full face of concealer trendini Make Up For Ever’ın marifetli ürününden yardım alarak uygulayabilirsiniz. Bu kapatıcı cilt tonunu eşitlemeye ve cilt lekelerini kapamaya yardımcı oluyor. Kapatıcının farklı tonlarını yüzünüzü aydınlatmak ve kontür uygulamak için de kullanabilirsiniz. 

Tarte Sculpt Tape Contour 

Ucundaki aplikatörü sayesinde kolayca uygulanan bu ürünün içeriğinde shea yağı, meyan kökü ve elmas tozu tozu var. Kremsi yapısıyla cilde zahmetsiz bir şekilde sürülüyor ve makyajınızı tek adımda değiştiriyor. 

Sephora Collection The Future Is Yours Multi-Use Palette 

Sephora’nın bu paletiyle sosyal medyada karşınıza çıkan tüm makyaj trendlerini denemeniz mümkün. Palette krem ve pudra formunda mat, ışıltılı ve sedefli 88 farklı seçenek var. Set, gökkuşağının renklerinden ilham alan 54 farklı göz farı, hem dudaklar hem de yüz için krem yapıda 18 renk tonu, gözler ve yüz için yine krem yapıda 10 çok amaçlı krem tonu, üç farklı kaş pudrası ve üç farklı renkte pudra eyeliner içeriyor. 

Sephora Collection The Future Is Yours Brush Set 

Sephora’nın The Future Is Yours setinde pudra, fondöten ve göz farı olmak üzere üç seyahat boyu fırça bulunuyor. Bu üç yumuşak fırça farklı yapıda ürünleri kullanmak için ideal. Mesela far fırçasıyla kapatıcınızı yüzünüzün kıvrımlı yerlerine daha kolay uygulayabilirsiniz. Ya da daha doğal bir görünüm için pudra fırçasını bronzlaştırıcınızla birlikte kullanabilirsiniz. 

Sephora Collection The Future Is Yours Eyeshadow Palette 

Bu göz farı paleti ile  yılbaşı göz makyajınıza ışıltı katın. Nude tonlardan mat, parıltılı, simli ve pullu bitişli canlı tonlara kadar çeşitli sıcak ve soğuk renkleri içeren bu palette 29 farklı far bulunuyor. Son günlerde popüler olan martini makeup için ideal renkler içeriyor. 

Huda Beauty Pretty Grunge Blush Gloss

Hem dudaklara hem de yanaklara uygulanabilen bu ürün  formülasyonuyla dikkat çekiyor. Sınırlı sayıda üretilen bu ikisi bir arada aydınlatıcının rengi cildin pH seviyesine göre değişiyor. pH-Bloom adı verilen bu özellik sayesinde cilt tonunuza uygun bir aydınlatıcı allık ve ruja kavuşuyorsunuz. 

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer – Mesmerize 

Rare Beauty’nin bu aydınlatıcısı sosyal medyada viral olan ürünlerden. Markanın kurucusu Selena Gomez’in de favorileri arasında olan bu ürünü başarılı yapan en önemli özelliklerinden biri cilde kolayca uygulanabilmesi. Işığı yansıtan inci tanecikleriyle lotus, gardenya ve beyaz nilüfer karışımı içeriyor. Böylece çok boyutlu bir ışıltı sağlıyor. 

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer – Hot Chocolit 

Fenty Beauty’nin Gloss Bomb serisinin üyelerinden Hot Chocolit çoğu cilt tonuna yakışan sıcak ve parlak bir kahverengi tonuna sahip. Bu dudak parlatıcısına sosyal medyadaki latte makeup trendi videolarında rastlamış olmanız mümkün. Gloss Bomb, yapışmayan ama aynı zamanda dudakları parlatan başarılı bir formüle sahip.