2020’NİN EN ÇOK SES GETİREN PARFÜMLERİNİ KEŞFET!
Ana Sayfa Parfüm 2020'NİN EN ÇOK SES GETİREN PARFÜMLERİNİ KEŞFET!

Parfüm

2020’NİN EN ÇOK SES GETİREN PARFÜMLERİNİ KEŞFET!

Havalar soğumuş, güneşle eski samimiyetimiz kalmamış olsa da, yeni yılın optimist aurası bizi canlı tutuyor! Peki ya parfümün de bu değişikliğe ayak uydurabiliyor mu?

Kokusunu aldığında seni bir rüyaya daldıracak notalar, yeni dünyanın güzellik kodlarıyla uyumlu sürdürülebilir parfümler ve kış aylarına özel yoğun ve gizemli kokuları senin için listeledik.

Sephora’nın harika yeni yıl kampanyasını kaçırma! Birbirinden iddialı parfümler şimdi %25 indirimle Sephora’da seni bekliyor.

 

Chanel – Bleu de Chanel

Aromatik ve odunsu karakteri, dikkat çeken kokusu ile özgür erkeğe övgü. Mavinin gizemli ve koyu bir tonundaki şişesiyle zamandan bağımsız bir parfüm.

Yves Saint Laurent – Black Opium

Siyah kahvenin heyecan verici enerjisi beyaz çiçeklerin iddiası ve kadınsılığı ile buluşuyor. Black Opium, tıpkı bir adrenalin dozu gibi daha yoğun ve enerjik bir hayat için benzersiz bir koku.

Armani – My Way

Mısır’dan portakal çiçeği, Hindistan’dan sümbülteber ve yasemin, Madagaskar’dan vanilya kokularını formülünde birleştiren My Way, kokusuyla sizi hayatınıza yön verecek anlamlı deneyimler yaşamaya davet ediyor. Üstelik tüm şişeleri yeniden doldurulabilme özelliğine sahiptir.

Balenciaga – Florabotanica

Vetiver, amber, Kaladyum yaprağı ve nane akorlarıyla öne çıkan Florabotanica, gizemli bir ormanın heyecanını yaşatıyor. Tasarım şişesiyle de her zaman genç kalacak kokulardan biri!

 

 

Lancome – Idôle

Beyaz şipre, misk, yasemin çiçeği ve gül kokularından oluşan ve ferah olduğu kadar çarpıcı bir etkiye de sahip bu çiçeksi parfüm, aynı zamanda şişesiyle de fark yaratıyor. Sadece 1,5 santimetre kalınlığa sahip cam şişesi oldukça hafif!

 

Sephora Collection – Do Not Drink

Sephora’nın ilk parfüm serisi Do Not Drink, %87 doğal içerikli formülü ve doğaya karşı sorumlu sürdürülebilir şişesi ve paketiyle dikkatleri üzerine çekiyor!
İçeriğindeki Fleur de Sel ile desteklenen vanilya notaları, tatlı/tuzlu karışımları sevenlere hitap ediyor.