Yılın Rengi Peach Fuzz Makyaj Rutininizi Canlandıracak
Ana Sayfa Makyaj Göz Yılın Rengi Peach Fuzz Makyaj Rutininizi Canlandıracak

Makyaj

Yılın Rengi Peach Fuzz Makyaj Rutininizi Canlandıracak

Peach Fuzz makyaj trendi zamanın ruhunu yansıtıyor.

2024’ün rengi Peach Fuzz olarak belirlendi. Bu kadifemsi ve yumuşak şeftali tonu, modadan güzelliğe pek çok farklı alanda ön plana çıkıyor. Sephora editörleri, makyaj rutininize dahil edebileceğiniz Peach Fuzz renk tonlarına sahip ürünleri seçti.

Benefit Benetint Chachatint Dudak ve Yanak Renklendirici

Çok amaçlı makyaj ürünleri gibisi yok. Benefit’in dudak ve yanak renklendiricisi bu kategorinin en kullanışlı ürünlerinden. Chachatint hem yüksek kalıcılığa hem de doğal bir bitişe sahip. Hızlı kuruduğu için uygulama esnasında elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz. 

Fenty Beauty Killawatt Freestyle Girl Next Door / Chic Preak Aydınlatıcı 

Işıltı sevenler burada mı? Fenty Beauty’nin aydınlatıcısı iki farklı tonda karşımıza çıkıyor. Peach Fuzz makyajı için uygun olan bu ikiliyi ister aydınlatıcı ister far olarak uygulayın. 

Huda Beauty Faux Filler Shiny Non-Stick Lip Gloss Honey

Dudakları nemlendiren bu parlatıcı yapışkan bir his bırakmıyor. İçeriğinde yer alan vegan kolajen dudakların daha yumuşak ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Dilerseniz parlatıcıyı tek başına veya dudak kalemiyle dudakları çerçeveledikten sonra kullanabilirsiniz.

Makeup By Mario Soft Pop Blush Stick Soft Coral

Nemli bitişe sahip olan stick allık, krem yapısı sayesinde ciltle bütünleşiyor. Soft Coral rengiyle Peach Fuzz makyajına uygun allık arayanlar için ideal. Allığı makyaj süngeri veya stippling fırçayla uygulayabilirsiniz.

Tarte Maracuja Juicy Lip Plump Peach

Tarte’ın popüler dudak ürünü, içeriğindeki hiyalüronik asit, E vitamini ve maracuja yağıyla dudaklara parlaklık kazandırıyor. Işıltılı ve varla yok arası şeftali tonu bu ürünü Peach Fuzz makyajının jokeri haline getiriyor. Kalem şeklindeki ambalajı sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

Too Faced Cloud Crush Blurring Blush Velvet Crush

Siz de toz allıklardan vazgeçemeyenlerden misiniz? Too Faced’in allığı yanaklarda hafif bir şeftali dokunuşu isteyenler için ideal. Toz yapıda olmasına rağmen ciltle bütünleştiği için doğal bir bitişe sahip. 

Rare Beauty All Of The Above Weightless Eyeshadow Stick Growth

Stick farlar göz makyajını hızla tamamlamak isteyenlere göre. Rare Beauty’nin geçtiğimiz aylarda çıkan stick farı Peach Fuzz trendini gözlerde yakalamak isteyenler için biçilmiş kaftan. Suya dayanıklı olması ise bonus. Tek yapmanız gereken ürünü göz kapağınıza sürüp parmağınızla dağıtmak.

Nars Powermatte High-Intensity Long-Lasting Lip Pencil Take Me Home

Nars’ın hem dudak kalemi hem de ruj olarak kullanabileceğiniz Powermatte Lip Pencil serisindeki ürünler 12 saate kadar kalıcı olma özelliğine sahip. Mat yapıda olduğu için bulaşmayan bu ruj tüm gün size eşlik etmeye aday.