YSL BEAUTY LASH CLASH EXTREME VOLUME MASKARA
Ana Sayfa Makyaj Göz YSL BEAUTY LASH CLASH EXTREME VOLUME MASKARA

Makyaj

YSL BEAUTY LASH CLASH EXTREME VOLUME MASKARA

YSL Beauty, daha iyisi için güzellik tutkunlarıyla birlikte sınırları zorluyor. Tanımlanmaya, karşı konulmaya veya reddedilmeye dayanamayanları ezber bozan yeni maskarası Lash Clash Extreme Volume Maskara ile tanıştıran YSL Beauty, muazzam hacim ve overnoir couture siyah bitişin kombinini sunuyor. Şaşırtıcı derecede büyük bir etki oluşturan cilt uzmanı formülü ve patent bekleyen fırçasıyla Lash Clash Extreme Volume Maskara; çarpışmaktan korkmayan, güçlü ve özür dilemeyen bir nesle hitap ediyor. Anında %200’e kadar hacim* sunan Lash Clash Extreme Volume Maskara, 24 saat dayanıyor.

 

Lash Clash Extreme Volume Maskara‘nın patent bekleyen formülü, yenilikçi doku ajanları, hiper-siyah pigmentler ve bulaşmaya karşı dayanıklı güçlendiriciler ile kirpiklere hacim veriyor. YSL Beauty laboratuvarlarında formüle edilmiş kalın maskara dokusu; yoğun renklerle daha yüksek hacim ortaya çıkaran, son teknolojiye sahip içeriklerden oluşan bir karışım içeriyor.

Yenilikçi Lash Clash Extreme Volume Maskara‘nın kalın ancak kremsi ve yapışkan dokusu, kirpikleri anında katman katman kalınlaştırıyor. Sadece beş kullanımda %200’e kadar daha fazla hacim sağlayan Lash Clash Extreme Volume Maskara, şaşırtıcı derecede büyük bir etki yaratıyor. 24 saat süren etkisiyle gün sizi nereye götürürse götürsün, kalıcılığını sürdürüyor.

Lash Clash Extreme Volume Maskara, renk geliştiricileri, hiper-siyah pigmentleri ve overnoir couture siyah bitiş ile rengi en uç noktalara taşıyor. Kirpikleri yoğun şekilde koyu ve dolgun hale getiriyor. Lash Clash’ın kokusuz formülü, dermaproteinlerin sentezini günden güne uyaran ve koruyan Iris Florentina özü ile zenginleştirildi. Lash Clash Extreme Volume Maskara böylelikle kirpiklerin her zaman çok esnek ve yumuşak kalmasına yardımcı oluyor.

YSL Beauty OURIKA Community Gardens

YSL Beauty, Ourika Community Gardens’taki her bitkiyi yetiştiren 32 kadından oluşan bir kooperatifin kurulmasına katkıda bulunuyor. Benzeri görülmemiş sosyal program, bölge sakinlerinin ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına yardımcı oluyor. Bu girişim, kadın kooperatifi için iş fırsatları yaratmanın yanı sıra, YSL Beauty’nin güzellik ürünlerinin bileşimi için hayati önem taşıyan bazı değerli içerikleri gözlemlemesine ve hasat etmesine olanak tanıyor. Girişim sayesinde hammadde sürdürülebilir bir şekilde seçiliyor, yetiştiriliyor, hasat ediliyor ve en üst düzeydeki standartları karşılamak için dikkatlice çıkarılıyor.

Şimdiye kadarki en büyük etki için şimdiye kadarki en büyük fırça

Oyunun kurallarını değiştiren Lash Clash Extreme Volume Maskara, kirpikte kökten uca en büyük etki için YSL Beauty laboratuvarlarında şimdiye kadar oluşturulmuş en büyük fırçaya sahip olma özelliği taşıyor. Lash Clash’in 10,5 mm ölçeğindeki çapı, soldan sağa tek bir kaydırmada tüm kirpiklere – en kısa olanlara bile – daha yüksek hacimle uygulamaya yardımcı oluyor.

Formül miktarını en üst düzeye çıkaran ürün, 260 ergonomik elyaftan ve her bir kirpiği yakalayan, kaplayan ve hacimlendiren 4 oluktan oluşuyor.

Lash Clash Extreme Volume Maskara ile büyük hacim elde etmenin 5 farklı yolunu keşfedin

  • Gözün iç köşesindeki kirpik diplerinden uygulamaya başlayın. Fırçayı yukarı ve dışa doğru iterek kirpiklerin üzerine sürün.
  • Kirpikleri dipten yukarıya doğru itin, ardından ayırmak ve uzatmak için yukarı doğru uygulamadan önce bir süre tutun.
  • Formülü yerleştirmek ve kirpikleri ayırırken hacim oluşturmak için tabandan uca yukarıya doğru zikzak hareketlerle kirpiklere uygulayın.
  • Fırçanın sadece ucunu kullanın ve dış köşelerdeki kirpiklere tek tek uygulayın.
  • Kirpikleri ayırırken dipten uca aşağıya doğru zikzak hareketlerle kirpiklere uygulayın.

24 saat sonra**:

  • Ürün %97 oranında 24 saat kalıcılık sağlıyor.
  • Kirpiklerin %91’i 24 saat boyunca yoğun bir siyah renge sahip oluyor.
  • Ürün %77 oranında kirpiklere 24 saat hacim kazandırıyor.

7 günlük kullanımdan sonra**:

  • Kirpiklerde siyah renk %95 yoğun görünüyor.
  • Ürün %88 oranında göz alıcı bir görünüm sağlıyor.
  • Kirpikler %87 oranında iyi uzuyor.
  • Ürün %91 oranında tüm gün boyunca kalıyor.
  • Ürünün %87 oranında bulaşmaya karşı dayanıklı olduğu görüldü.

 

Kampanya, YSL kadınını ve onun cesaretini kutluyor

Sadece bir maskara olmanın ötesinde, güçlü bir mesaja sahip Lash Clash Extreme Volume Maskara; Z kuşağının kimliğini tanımlamasını sağlıyor. Z nesli; kendine ait olmayan kuralları çiğnemek, başkaldırılmak ve kim olduğunu göstermek için sesini her zamankinden fazla yükseltiyor.

Marka elçisi Kaia Gerber’in bakışı her şeyi anlatıyor. Ünlü fotoğrafçı David Sims, kampanya görselinde havayı ve makyaj vaadini mükemmel bir şekilde yakalıyor.

Reklam filmi ise, Z kuşağının moda çatışmasına meydan okuyan stilini ve kişiliğini vurguluyor. Yönetmen Daniel M. Cox, kirpik sonuçlarını sergilemek ve vurgulamak için modellerin gözlerinin makro yakınlaştırmalarını kullanarak hızlı tempolu kapsüller yarattı. Geniş minimalist konumun ve kirpiklerdeki beklenmedik makro eğrilerin yan yana gelmesi, YSL kadınlarını ve onların cesur bakışlarını dinamik bir şekilde kutluyor.

* Enstrümantal test

**Tüketici testi, 100 kadın (18-50 yaş)