YSL PURE SHOTS: HAYATA MEYDAN OKUYAN KADINLARA
Ana Sayfa Cilt Bakımı YSL PURE SHOTS: HAYATA MEYDAN OKUYAN KADINLARA

Cilt Bakımı

YSL PURE SHOTS: HAYATA MEYDAN OKUYAN KADINLARA

Şehir hayatının getirdiği negatif etkiler, cildimize de zarar veriyor. Hava kirliliği başta olmak üzere, stres, uyku ve beslenme düzeni gibi çevresel faktörler, cildin zamanla zayıflamasına, ışıltısını ve nemini kaybetmesine, sıkılığının azalmasına neden oluyor. Böylece cilt eski sağlıklı ışıltısını kaybediyor ve daha solgun, mat ve cansız görünüyor. YSL Ourika bahçelerinden özenle toplanmış doğal içerikler, cildin temel ihtiyaçlarını karşılar. Toplanan her doğal içerik cildin spesifik bir problemine çözüm üretmek için yaratılmıştır. Cilt bakımında öncü bir yaklaşım benimseyen YSL Beauty Araştırma ekibi, yalnızca cilde değil, kadınların yaşam tarzına da odaklanır. YSL Beauty’nin cilt bakım serisi Pure Shots, şehir hayatında kadınların ciltlerinin ihtiyacı olan tüm içerikleri barındıran ve endişe odaklı bakım sağlayan bir cilt serisi.

NIGHT REBOOT SERUM

Cildin kendini yenilemesi için en uygun zamanın gece saatleri olduğunu biliyor muydunuz?

YSL Night Reboot gece bakım serumu çift fazlı formülüyle cilt hücrelerinin yenilenmesine ve korunmasına yardımcı olurken, ölü derileri de temizliyor. Night Reboot Serumu deneyen kadınların %88’i*, uygulanan gecenin sabahında cildin daha parlak göründüğünü ve yenilendiğini söylüyor. Temiz cildinize çalkalayarak uygulayabileceğiniz bu gece serumunu düzenli olarak uyguladığınızda, cildinizin çok daha pürüzsüz, aydın, yenilenmiş ve canlı göründüğünü fark edeceksiniz.

***Kişisel değerlendirme, 25 – 45 yaş aralığında 66 kadın

PERFECT PLUMPER CREAM

Hızlı yaşam, sarkıklığı ve kırışıklığı hızlıca arttırırken, kadınları 5 yaşa kadar daha yaşlı gösterdiğini biliyor muydunuz?

Pure Shots Perfect Plumper Cream, anında pırıltı sağlar, cildi nemlendirir ve yaşlanma belirtilerinin iyileşmesine yardımcı olur. Daha ilk kullanımda canlılık veren bu dolgunlaştırıcı krem, 28 gün düzenli kullanımın sonunda ciltteki kırışıklık görünümünün azalmasını, cildin daha sıkı ve diri görünmesini sağlıyor. Perfect Plumper Cream deneyen kadınların %73’ü*, cildinin anında daha pürüzsüz göründüğünü söylüyor. Kırışıklık karşıtı bu nemlendirici yüz kremini, gündüzleri ve geceleri temiz cildinize uygulayabilir, ışıltılı bir ten görünümü elde edebilirsiniz.

***Kişisel değerlendirme, 42 – 60 yaş aralığında 49 kadın

HYDRA BOUNCE ESSENCE-IN-LOTION

Hızlı yaşamanın cilt nemini % 50’ye kadar düşürdüğünü biliyor muydunuz?

Hızlı şehir hayatının getirdiği çevresel faktörler, cildinin hızla nem kaybetmesine sebep oluyor. Hydra Bounce Essence-in-Lotion ile kuru cildinize veda etmeye hazırlanın. Hydra Bounce Essence-in-Lotion deneyen kadınların %75’i*, cildini anında daha yumuşak hissettiğini söylüyor.

***Kişisel değerlendirme, 40 – 65 yaş aralığında 76 kadın

LIGHT UP SERUM

Şehir yaşamanın cilt üzerinde donukluğu ve eşitsizliği artırdığını ve kadınların 5 yaşa kadar daha yaşlı görünmesine sebep olduğunu biliyor muydunuz?

Eğer cildinizin eskiye oranla daha donuk göründüğünü, ışıltısının kaybolduğunu ve matlaştığını düşünüyorsanız, aydınlatıcı Light Up Serum’u kullanabilirsiniz. Bu serum ciltteki koyu lekeleri azaltır ve cildin daha aydınlık görünmesini sağlar. Düzenli olarak uyguladığında, cildinizin daha aydınlık ve ışıltılı göründüğünü fark edeceksiniz. Light Up Serum deneyen kadınların %84’ü*, cildinin anında nemlenmiş göründüğünü söylüyor.

***Kişisel değerlendirme, 30 – 65 yaş aralığında 70 kadın

LINES AWAY SERUM

Hızlı yaşamanın kırışıklıkları % 35 arttırdığını biliyor muydunuz?

Çizgileri anında düzelten ve “ikinci cilt” etkisi yaratan çığır açan bir mikro dolgu teknolojisine sahip yeni Lines Away Serum. Çok ince bir yapıya sahip olan bu serum, cilt tarafından hızlıca emiliyor ve cildiniz anında nemleniyor ve pürüzsüzleşiyor. Düzenli olarak kullanıldığında cilt daha esnek bir görünüme sahip oluyor ve ciltteki kırışıklıklar azalıyor. Lines Away Serumu deneyen kadınların %80’i*, cildinin anında daha pürüzsüz göründüğünü söylüyor.

***Kişisel değerlendirme, 30 – 65 yaş aralığında 61 kadın

Y SHAPE SERUM

Hızlı yaşamanın cildin sarkmasını % 100 arttırdığını biliyor muydunuz?

En dikkat çeken yaşlanma belirtilerinden biri elastikiyet kaybıdır. Bu durum cildin eski sıkılığını kaybetmesine ve yaşla beraber artarak cildin daha sarkık görünmesine sebep olur. Bu çok ince ve sıvı formül ciltte anında bir gerginlik oluşturuyor. Y Shape Serum’u cilt bakım rutininize dahil ederek, cildinizin daha sıkı ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz. Y Shape Serum deneyen kadınların %88’i*, cildini anında daha pürüzsüz hissettiğini söylüyor.

***Kişisel değerlendirme, 46 – 65 yaş aralığında 50 kadın