YSL LIBRE INTENSE İLE ÖZGÜRLÜĞÜN ATEŞİ BÜYÜYOR!
Ana Sayfa Parfüm YSL LIBRE INTENSE İLE ÖZGÜRLÜĞÜN ATEŞİ BÜYÜYOR!

Parfüm

YSL LIBRE INTENSE İLE ÖZGÜRLÜĞÜN ATEŞİ BÜYÜYOR!

Yves Saint Laurent’in yeni kadın parfümü Libre Eau De Parfum Intense. Özgürlüğünü ve içgüdülerini takip eden cesur kadınların kokusu!

 

 

VAHŞİ OLMAK İÇİN ÖZGÜR.
KALBİNİZDEKİ ATEŞ OLMAK İÇİN ÖZGÜR.
KÜKREMEK İÇİN ÖZGÜR.
LIBRE OLMAK İÇİN ÖZGÜR.

 

Ateşli, yoğun, vahşi sezgisi ile hareket eden Yves Saint Laurent kadını ÖZGÜRLÜK kelimesini somutlaştırıyor. Ve bugün, hiç olmadığı kadar, “Her şey, ama daha fazlası” sloganını hayata geçiriyor. Her şey, ama aşırı derecede…

Sınırları zorlayan imza stiliyle havalı, vahşi bir güzellik, genç şarkıcı-söz yazarı Dua Lipa – bir kültürün tanımlayıcısı ve dünyanın en çok dinlenen sanatçılarından biri – şimdi YENİ LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE’in yüzü ve sesi.

Özgürlüğün ikonik kokusu. Fransa ve Fas arasında yetişen seksi ve cool bir çiçek. Paris ve New York arasında tasarlandı. Erkeksi ve kadınsı arasındaki çizgide yürüyen… Tüm bunlar Libre’i bu kadar çığır açıcı bir parfüm yapıyor. Ama daha yoğun.

2020’de en vahşi ve içgüdüsel benliğinizi denemeye hazır olun. Çünkü özgürlük, bir ruh halinden daha fazlasıdır. Güçlü olmanın heyecan verici, yıkıcı bir yolu.

KENDİ KURALLARINA GÖRE OYNAMAK. Çünkü sen istediğini yapıyorsun. Taviz yok. Çelişki yok. Ve çığır açan, ateşli muhteşem LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE kokuyorsun.

ATEŞİ HİSSET,
YOĞUNLUĞUNU HİSSET,
ATEŞLİ ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KÜKRE
İÇGÜDÜLERİNİ SERBEST BIRAK
BENZERSİZ DOĞAL İÇERİKLER

LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE

Özgürlüğünü haykıran ve içgüdülerini takip eden cesur kadınların kokusu! Stile, güzelliğe ve gizeme; aşırıya ve tutkunun zirvesine evet diyen kadınlar için. Onun için önemli tek şey tutku!
Fransız Lavantası ile Fas Portakal Çiçeği arasındaki ateşli gerginlik, cezbedici bir şekilde yorumlandı. Eriyen çiçeksi notaların yoğunluğunda Portakal Çiçeği ile yakıcı Orkide akoru birleşti.

 

 

İÇGÜDÜLERİNİ TAKİP EDEN
CESUR KADINLARIN KOKUSU

CEZBEDİCİ FRANSIZ LAVANTASI
FAS PORTAKAL ÇİÇEĞİ
FRANSIZ ORKİDE AKORU

 

LIBRE EAU DE PARFUM

Özgürlüğünü ölçüsüzce yaşayan güçlü, cesur ve özgür kadınların kokusu! Özgürlüğünden ödün vermeyen seksi ve cool kadınlar için. Özgürlüğü hissetmenin eşsizliği!

İlk çiçeksi lavanta. Fas’tan gelen portakal çiçeğinin yakıcı hissi ve Fransız lavantasının birleşiminden doğan feminen bir koku.

 

ÖZGÜRLÜĞÜ ÖLÇÜSÜZCE
YAŞAYANLARIN KOKUSU

MASKÜLEN LAVANTA
PORTAKAL ÇİÇEĞİ
VANİLYA ÖZÜ

 

ŞİŞE: ALEVLERİN ARASINDA BİR İKON

 

 

Bir ikona dokunmazsın. Sadece daha ateşli yaparsın. Her zamankinden daha yoğun olan koku, ateş ve altın arasında yeni bir renge dönüşüyor. Bir dişi aslan kürkünün sarımsı kahverengi tonu. Arzu edilen kadınsı şişeye, kışkırtıcı bir bükülme ekleyen cesur ve erkeksi parfüm rengi imzası.

Parfüm suyunun derin tonuna karşı, altın Cassandre bir alev gibi parlıyor ve ışıldıyor. Suzanne Dalton’un cesur Libre tasarımı ile şaşırtıcı derecede yıkıcı. Çünkü modanın en efsanevi logolarından biri olan Cassandre her durumda anında tanınabilir.

Büyük boyutlu Cassandre’nın couture savurganlığı, şişenin keskin açısını takip etmek için kıvrılır ve cama çivilenir. Metal, cam ve koku arasındaki duyusal birleşimi yansıtan hassas kesilmiş bir V cam, Y dekorunun altını belirginleştiriyor. Şişeyi kapatan asimetrik siyah kapağın şişe boynunun etrafındaki şık altın zinciri sarması, seksi bir couture asimetri vurgular.

Siz ÖZGÜRSÜNÜZ. Çünkü bugün sizi tanımlayacak daha yoğun bir kelime yok. Yoğun bir şekilde LIBRE.