Zarar gören saçları kurtarmanın yolları
Ana Sayfa Zarar gören saçları kurtarmanın yolları

Zarar gören saçları kurtarmanın yolları

Saçlarınız parlaklığını yitirdiğinde onları hayata döndürmeye yardımcı olacak ürünleri bir araya getirdik.

Dış etkenler, sık kullanılan ısıyla şekillendirme aletleri ve kimyasal işlemler gibi faktörlerden dolayı saçlarınız zaman zaman zarar görüp yıpranabilir.  Etkili ürünlerle doğru bakım yaparak saçlarınızı canlandırmak ve saç tellerinizi güçlendirmek mümkün. 

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 

Moroccanoil şampuan antioksidan etkili argan yağı içeren formülüyle saçları kökten uca nemlendirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olur. Hasar gören saç tellerini onarırken, saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. 

 

Aveda Nutriplenish Treatment Mask 

Bu maske, içeriğindeki besleyici nar çekirdeği, mango ve Hindistan cevizi yağlarıyla kurumuş ve yıpranmış saç tellerini yoğun bir şekilde nemlendirme ve canlandırma konusunda etkili. Böylece saçların daha parlak görünmesini sağlar.

 

Gisou Honey Infused Hair Oil 

Formülasyonunda markanın kendi arı bahçelerinden elde edilen bal ve doğal yağlar bulunan saç yağı, besleyici bir bakım sunar. Saçları koruyarak parlaklık kazandırmanın yanı sıra, saçların ipeksi ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Bu ürünü bebek saçlarınızı yatıştırmak için de kullanabilirsiniz.

Olaplex No.4 Bond Maintenance 

Olaplex’in patentli Bond Building Teknolojisi’ni içeren bu şampuan saçları güçlendirmeyi ve korumayı amaçlar. Saç tellerinin hasar görmesini önlerken, işlem görmüş saçların parlaklığını kazanması destekler.

Sephora Collection Repairing Hair Mask 

Baobab ve babassu gibi %90 oranında besleyici doğal içeriklerden oluşan bu maske, saçları onarmak ve yeniden yapılandırmak için geliştirildi. Saçları güçlendirirken besler ve saç tellerinin yumuşak olmasını sağlar. 

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 

Bu maske, argan yağı içeren ve yoğun nem sağlayan zengin formülüyle saçlara ipeksi bir görünüm kazandırır. Ayrıca saç tellerinin esneklik kazanmasına da yardımcı olur.

 

Sephora Collection Saç Masaj Aleti 

Saç derisine rahatlatıcı bir masaj yapmak için tasarlanan bu ergonomik masaj aleti, kan dolaşımını artırarak saçların sağlıklı görünmesine katkıda bulunur. 

Sephora Collection Coconut Hair Sleeping Mask

Hindistan cevizi özleriyle zenginleştirilen ve %91 doğal içeriklerden oluşan bu uyku maskesi, gece boyunca saçları besler ve nemlendirir. Böylece sabah daha canlı ve parlak saçlarla uyanabilirsiniz.