2022’ye Işıltılı Bir Başlangıç: Sephora CollectIon Yeni Yıl Makyaj Koleksiyonu
Ana Sayfa Makyaj 2022'ye Işıltılı Bir Başlangıç: Sephora CollectIon Yeni Yıl Makyaj Koleksiyonu

Makyaj

2022’ye Işıltılı Bir Başlangıç: Sephora CollectIon Yeni Yıl Makyaj Koleksiyonu

2022’ye sayılı günler kala her birimiz bu yeni seneye dair dileklerimizi, hayallerimizi gözden geçirirken heyecan dolu bir bekleyiş içerisindeyiz. Siz sevdiklerinizle yeni yılı karşılama planları yaparken biz de sizlere yeni yıl ışıltısıyla dolu bir haber verelim isteriz; Sephora Collection “Holiday Vibes” makyaj koleksiyonumuz karşınızda! Yeni yıl ruhunu hissettiren, renkli ve ışıltılı bir koleksiyonu keşfe çıkmaya hazırsanız sizi yazımızın devamını okumaya davet ediyoruz.

Sephora Collection Holiday Vibes Merry & Bright Palet

Sunduğu 16 farklı ton ile renk kombinasyonları yaparak hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya sizi teşvik eden bu far paleti ile yeni yılı ışıl ışıl karşılayabilirsiniz. Mat, parıltılı ve metalik bitişleriyle nude, kahverengi, mor ve mavi tonlara sahip bu yılbaşına özel palet yılın bu zamanı için olmazsa olmaz bir ürün olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Sephora Collection Holiday Vibes Mini Ruj Seti

Zamansız ve her daim trend olabilecek üç farklı renk ; kırmızı, pembe ve turuncu alt tonlu nude. Yoğun pigmentli ve mat Lip Stain ruj seti ile yeni yılda dikkat çekici dudaklara kavuşmaya hazır olun!

 

 

Sephora Collection Holiday Vibes 88 Tonlu Makyaj Paleti

66 farklı tonda göz farı, 6 adet yüz pudrası ( 2 farklı aydınlatıcı, 2 farklı allık, 2 farklı bronzlaştırıcı), 3 farklı tonda kaş pudrası, 3 krem eyeliner ve 2 fırçadan oluşan bu hepsi bir arada set ile birbirinden farklı tonlarda yapacağınız makyaj görünümleri ile  yeni yılı karşılayabilirsiniz. Bu set ile birlikte kendinizi özgür bırakıp, sınırlarınızı yeniden keşfedin!

 

Sephora Collection Holiday Vibes Göz Makyaj Seti

Her konsepte uygun, zamansız görünümler yaratmak için en temel ürünlere sahip, ideal bir göz makyaj seti! Çarpıcı ve derin bir göz makyajı için ihtiyacınız olan 3 ikonik Sephora Collection ürünü bir arada; Size Up Maskara, suya dayanıklı, 12 saate kadar dayanıklılık hedefleyen kalem eyeliner ve Nude Colorful far.

Sephora Collection Holiday Vibes Fırça Seti

Doğru fırçayı kullanmak makyajın en kritik işlemlerinden biridir! İşte tam bu noktada eksiksiz yüz ve göz makyajı için olmazsa olmaz dört fırçadan oluşan fırça setini sizlerle buluşturmak isteriz. Bir pudra fırçası, bir likit fondöten fırçası, bir açılı allık fırçası ve bir far fırçasından oluşan set kullanımınız için sizleri bekliyor.

 

Sephora Collection Holiday Vibes Size Up Mini Maskara

Sephora Collection’ın ikonikleşen ürünü Size Up Maskara, yeni yıl özel ambalajı ile hacimli, kıvrık ve uzun kirpiklere kavuşup çarpıcı bakışlara sahip olmanız için yılbaşı gecenizde favoriniz olacak!

 

Sephora Collection Holiday Vibes Makyaj Çantası

80’lerin payet ve ışıltısı makyaj modasında da yükselişini sürdürüyor! Seyahatlerinizde, gece ya da gündüz aktivitelerinizde kullanmak istediğiniz makyaj malzemelerinizi taşıyacağınız bu çift renkli payetli mini çanta her anınıza renk ve enerji katmak için sizleri bekliyor.