Akıllı plaj çantası hazırlamanın püf noktaları
Ana Sayfa Makyaj Göz Akıllı plaj çantası hazırlamanın püf noktaları

Makyaj

Akıllı plaj çantası hazırlamanın püf noktaları

Plajda ve günün geri kalanında yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz ürünlerin bulunduğu kompakt bir çantada olması gerekenler burada. 

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarırken güzellik rutininizden ödün vermek istemediğinizi biliyoruz. Tatilinizi bakımlı geçirmeniz için kolay taşınan, pratik ve çok amaçlı ürünleri bir araya getirdik.

Clarins Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+ 

Herkesin plaj çantasında ve hatta günlük çantasında mutlaka bir güneş koruyucu olmalı. Clarins’in bu güneş kremi 50 faktör koruma sağlayarak cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken hafif ve mat bir bitiş sağlıyor. Yağsız formülü sayesinde kuru ve yağlı ciltler için de uygun. 

Milk Makeup Lip + Cheek Tint Werk 

Hem yanaklara hem de dudaklara kolayca uygulanabilen marifetli bir krem allıkla tanışın. Bu çok amaçlı ürünün formülasyonunda mango ve avokado yağı var. Milk Makeup’ın pratik krem allığı plaj çantanızda çok yer kaplamadan ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır.

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer Mesmerize 

Rare Beauty likit aydınlatıcının doğal bir ışıltısına bayılıyoruz. Sıvı formülü sayesinde istenilen yoğunlukta kullanılabildiği için yüzünüzde parlak bir görünüm elde etmeyi çok daha kolay bir hale getiriyor. Özellikle son dakika makyajları ideal. 

Make Up For Ever Aqua Resist Color Pencil 01 

Make Up Forever jel eyeliner ter ve suya karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor. Kolay uygulanabilen ve kalıcı formüle sahip bu eyeliner makyajınızın gün boyunca taze kalmasına yardımcı.

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Hot Cherry 

Fenty Beauty’nin canlı ve parlak renkli dudak parlatıcısı aynı zamanda dudakları nemlendirmeye yardımcı olarak bir taşla iki kuş vuruyor. 

Huda Beauty 1 Coat WOW! Mascara 

Huda Beauty’nin en yenisi 1 Coat WOW! Maskara, tek sürüşte bile kirpiklere yoğun hacim ve uzunluk kazandırıyor. Bir ruj, aydınlatıcı ve tek kat maskarayla yaz gecelerine hazırsınız. 

Sephora Collection Moisturizing Lip Balm Cherise

Dudakları nemlendiren bu özel dudak balmı plaj çantanızın olmazsa olmazlarından olmaya aday. Uzun süreli nem sağlayarak güneş ve tuzlu suyun kurutucu etkisine karşı dudakları korumayı amaçlıyor. 

Tangle Teezer Wet Lines Detangling Spray

Plaj sonrasında deniz tuzu ve kum saçların karışmasına yol açabilir. Tangle Teezer sprey saç tellerini nazikçe ayırarak saçların kolay taranmasına yardımcı oluyor.

Tangle Teezer The Large Wet Detangler 

Islak saçlar için özel olarak tasarlanan bu büyük boy fırça, saç kırılmalarını önlemeye yardımcı olmanın yanı sıra saçların canlı ve parlak görünmesini sağlıyor. 

Invisibobble The Traceless Hair Ring 

Karşınızda saçları sıkıca tutmasına rağmen tokayı çıkardığınızda iz bırakmadan saçın eski formuna dönmesini sağlayan bir saç tokası. Saçlarınıza zarar vermeden gün boyu rahatlıkla kullanabilirsiniz.