Burcunuz Makyaj Zevkiniz Hakkında Ne Söylüyor?
Ana Sayfa Makyaj Burcunuz Makyaj Zevkiniz Hakkında Ne Söylüyor?

Makyaj

Burcunuz Makyaj Zevkiniz Hakkında Ne Söylüyor?

İster gerçekten yıldız fallarıyla ve burçlarla ilgileniyor olun ister sadece eğlence için günlük astroloji yorumlarınızı okuyun, yıldızların güzellik trendlerinde bile gerçek ilgi alanlarınızla uyumlu olup olmadığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Her burcun kişisel özellikleri gibi makyaj rutinleri ve beğenileri de birbirinden farklılık gösterebilir. Bazı burçlar göz makyajını ön plana çıkarmak isterken bazıları doğal ve daha sade makyajı benimseyebilir.

Koç Burcu: Cesurluğu ile tanınan Koç burcu kadını parlak renkleri sever. Başkaları için cesaret isteyen renkleri ve moda trendlerini denemekten çekinmez.

Boğa burcu: Düzenli yapısıyla dikkat çeken Boğa burcu kadını, astrolojideki en istikrarlı burçlardan biridir. Özellikle göz makyajını seven Boğa kadını, kahverengi ve kızılımsı rujlar kullanmaktan hoşlanır.

İkizler Burcu: İkizler cazibeleri ile tanınır ve bunu ön plana çıkarmak için de yüzlerini kullanır. Cilt bakım rutinlerine dikkat eden İkizler kadını, ruj kullanmayı çok sever.

Yengeç Burcu: Sabrı ile dikkat çeken Yengeç burcu yeni şeyler denemeyi çok sever. Burcun kadını cildinin pürüzsüz ve canlı görünmesinden hoşlanır.

Aslan Burcu: Yeniliklerden hoşlanan ve en cesur burçlardan biri olan Aslan, parlak renklerden ve dikkat çekmekten vazgeçemez.

Başak Burcu: Doğası gereği mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olan Başak burcu, aynı zamanda pratik ve karmaşık görevleri basitleştirmeyi sever. Titizliği ile ön plana çıkan Başak kadını, asla eksik makyajla dışarı çıkmaz.

Terazi Burcu: Özgürlüğüne düşkün Terazi burcu kadını, sade ancak bir o kadar da belirgin renkleri seçerek makyaj yapmayı sever.

Akrep Burcu: Sezgileri ile hareket eden Akrep burcu, su grubuna ait olduğu için yeşil renge eğilimi vardır. Doğal bir çekiciliğe sahip olan Akrep kadını her ortamda fark edilir.

Yay Burcu: Ateş grubu burçlarından biri olan Yay, dikkat çekmekten ve ön planda olmaktan çok hoşlanır. Fark edilmeyi sevmesi, ateş grubu rengi olan kırmızı ve siyaha olan tutkusunu açıklayabilir.

Oğlak Burcu: Çalışkan ve hırslı bir karaktere sahip olan Oğlak burcu, sakin yapısıyla huzur vericidir. Abartıdan hoşlanmaz ve dikkat çekmeyen ancak asil duran makyajları uygulamayı tercih eder.

Kova Burcu: Hava grubuna ait Kova burcu özgür ruhludur. Yeniliklerden hoşlanır ve canlı renkler onun makyaj çantasının vazgeçilmezidir.

Balık Burcu: Su grubunun en melankolik burçlarından biri olan Balık burcu, uyumlu makyaj renkleri kullanmayı tercih eder. Net bakışları sevse de dumanlı makyajın en çok yakıştığı kadınlar Balık burcundan çıkar.

 

Burçlara Göre Favori Makyaj Malzemeleri Nelerdir?

Her burcun makyaj stili farklı olduğu için kullandıkları makyaj malzemeleri de değişir. İşte burçlar ve favori makyaj ürünleri…

Koç Burcu: Işıltılı makyaj malzemelerine tutkuyla bağlı olan bu burç, özellikle abartılı göz makyajı ve parlak ruj renkleri ile her ortamda fark edilir. Koç burcu kadını için ışıltılı farlar vazgeçilmez makyaj malzemesidir. Huda Beauty’nin sansasyonel Mercury Retrograde Göz Farı Paleti ile göz makyajınızda görkemli renkleri kullanabilirsiniz.

 

Boğa Burcu: Anlamlı gözleri ile ön plana çıkan Boğa burcunun en çok sevdiği makyaj malzemeleri arasında rimel, göz kalemi ve takma kirpikler yer alır. Hacimli kirpikler için Sephora Collection Outrageous Curl Mascara makyaj çantanızın ayrılmaz bir parçası olacaktır.

İkizler Burcu: Boğa burcu kadınının en çok sevdiği makyaj malzemesi ruj çeşitleridir. Parlak mercan, kırmızı ya da koyu pembe tonlarında Sephora Collection Cream Lip Stain Ruj ile çekici bir görünüm kazanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Rahatına ve konforuna düşkünlüğü ile bilinen burcun vazgeçemediği cilt bakım ürünleri, yüz masajı aletleri ve maskelerdir. Shiseido WASO Beauty Sleeping Mask uyku nem maskesini güzellik rutininize ekleyebilir, cildinize ışıl ışıl bir görünüm kazandırabilirsiniz.

 

Aslan Burcu: Aslan burcu kadını, hem dudaklarını hem de gözlerini ön plana çıkaran makyajı ile her ortamda fark edilir. Renkli göz farları ve sim detaylı ürünler Aslan burcu kadını için ideal bir seçenektir. İçersinde bulunan birbirinden renkli ve simli far seçenekleriyle Fenty Snap Shadows Mix & Match paletlerinden size en çok yakışacak renkleri bulabilirsiniz.

 

 

Başak Burcu: Başak burcu kadını cilt bakımına önem verir ve tüm cilt kusurlarını kapatır. Kapatıcılar, fondöten ve fırçalar en çok sevdiği makyaj malzemeleridir. İlgi çekmeyi seven burç için hem nemlendirici hem de kapatıcı özelliğe sahip Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++ ideal bir seçimdir.

 

Terazi Burcu: Özellikle koyu mavi tonlarına sahip far çeşitleri kullanan Terazi kadını, koyu pembe ruj seçimleri ile her ortamda fark edilmeyi başarır. Allığın en çok yakıştığı burçlardan biri olan Terazi için Nars Mini Duo Laguna Orgasm Blush mükemmel bir makyaj tamamlayıcı olabilir.

Akrep Burcu: Göz makyajında yeşil renkli farları ve kahverengi kalemleri tercih eden Akrep kadını, beyaz farlarla gölgelendirme yapmaktan da hoşlanır. Pembenin tüm tonlarını içeren ruj çeşitleri olmazsa olmaz makyaj malzemeleri arasındadır. Sephora koleksiyonundaki Bobbi Brown Crushed Liquid Lip ruj, makyaj çantasının olmazsa olmazları arasında yerini alabilir.

Yay Burcu: Dikkat çekici renkleri günlük makyajında sıklıkla kullanan Yay burcu kadını, gözlerini belirginleştiren eyeliner çeşitlerini makyaj çantasından eksik etmez. Ultra pigmentli yapısıyla gözlere anlam katan Sephora Collection Long-Lasting 12 HR Wear Eye Liner Yay kadınının vazgeçilmezi olabilir.

 

 

Oğlak Burcu: Toprak grubuna mensup Oğlak kadınının makyaj çantasında kahverenginin tüm tonlarını bulabilirsiniz. Far, allık ve rujlarında mutlaka kahverengiye rastlarsınız. Kahverengi tonlarına sahip Sephora Collection Pocket Palette tam Oğlak kadınına göre!

Kova Burcu: Mavinin tüm tonlarına sahip farlar ve pembe rujlar Kova kadınının vazgeçemediği makyaj malzemeleri arasındadır. Sadelik onlara göre olmasa da abartılı makyajı da sevdikleri söylenemez. Yoğun dokusu ve kaygan yapısı ile kullanımı kolay olan Guerlain Le Crayon Göz Kalemi Kova burcu kadınının vazgeçilmezi olabilir.

 

 

Balık Burcu: Mavi ve yeşilin muhteşem uyumunu göz makyajında kullanmayı seven Balık burcu kadını, geçişli far kullanımıyla sıra dışı olmayı başarır. Pembenin alt notaları ve nude renkli rujları makyaj çantasından eksik etmeyen Balık kadını, ince şerit eyeliner kullanmayı da sever. 15 renk seçeneği ile dikkat çeken Natasha Denona Nude Ruj çeşitleri, Balık burcu kadınının beklentilerini karşılayabilir.

 

 

Kişiliğinize ve fiziksel yapınıza uygun makyaj stilini belirlerken burcunuzun özelliğinden yararlanabilirsiniz. Kendinizi özel hissetmenizi sağlayan ve kalitesi ile göz kamaştıran Sephora Collection ürünleri, burcunuza uygun makyaj malzemesi seçenekleriyle her zaman yanınızda!