Güneş sonrası vücut bakımı
Ana Sayfa Vücut Bakımı Güneş sonrası vücut bakımı

Vücut Bakımı

Güneş sonrası vücut bakımı

Vücudunuz güneş battıktan sonra da bakıma ihtiyaç duyar.

Yazın deniz kenarında vakit geçirmek çok keyifli olsa da, maruz kaldığımız güneş ışınlarının etkilerine karşı cildi korumak çok önemli. Gündüz yüksek koruma faktörlü güneş koruyucular uygulamanın faydası kadar, güneş banyosu sonrasında bakım yapmanın da olası cilt hasarlarını hafifletmede etkisi var. Nemlendirici yağlardan losyonlara uzanan geniş bir yelpazede seçtiğimiz ürünlerle cildinizi beslemenin inceliklerini keşfedin.

Clarins Soothing After Sun Balm 

Güneş sonrası cildi yatıştırmak ve nemlendirmek için özel olarak formüle edilen bu ürün, aloe vera ve susam yağı gibi doğal bileşenler içeriyor. Bir yandan cildinizi serinletirken bir yandan da güneşin neden olduğu tahrişi azaltmaya yardımcı.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 

İçeriğinde guaraná özü ve Brezilya fındığı yağı bulunan bu krem cildi sıkılaştırmak, güneş sonrası nemlendirmek ve pürüzsüzleştirmek konusunda etkili. Kendine has etkileyici kokusu da bonus. 

Moroccanoil Dry Body Oil 

Bu vücut yağı hafif ve hızlı emilen yapısıyla tam bir hayat kurtarıcı. İçeriğinde bulunan argan yağı sayesinde cildi nemlendirirken kuruluk hissini hafifletiyor ve ipeksi bir parlaklık sağlıyor. 

Sephora Collection Coconut Moisturizing Body Lotion 

Sephora Collection’dan bu nemlendirici losyon gücünü Hindistan cevizi özünden alıyor. Cildi derinlemesine nemlendirme özelliğine sahip. Güneşten kuruyan ciltler için ideal. 

Sephora Collection All Day Body Hydrator 

Shea ve mango yağları içeren bu ürün gün boyu cildi nemli tutmak için formüle edildi. %93 oranında doğal bileşenlerden oluşuyor.  Balm formunda olmasına rağmen hızla emiliyor. 

Clinique Moisture Surge with Aloe Bioferment + HA Complex 

Yüzünüz uzun süre güneşe maruz kaldığında hafif ve jel yapılı bir ürünle güneş sonrası bakım yapmak çok önemli. Aloe vera özleri ve hiyalüronik asit kompleksiyle zenginleştirilmiş Clinique nemlendirici jel, cildi yoğun bir şekilde nemlendirmekle kalmıyor, hassasiyeti yatıştırmaya da destek oluyor. 

Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Cucumber and Green Tea 

Aloe vera, yeşil çay ve salatalık özleriyle güçlendirilmiş yüz misti serinletici etkiye sahip. Cilde anında nem ve canlılık kazandırma konusunda etkili.