Huda Beauty’nin Yepyeni Serisi GloWish Şimdi Sadece Sephora’da!
Ana Sayfa Makyaj Yüz Fondöten Huda Beauty'nin Yepyeni Serisi GloWish Şimdi Sadece Sephora'da!

Makyaj

Huda Beauty’nin Yepyeni Serisi GloWish Şimdi Sadece Sephora’da!

Doğal bitiş, kolay uygulama, anında ışıltı…

Makyaj sanatçısı Huda Kattan’ın imzasını taşıyan GloWish Serisi, Sephora’da makyaj tutkusunu sanata dönüştürüyor. Zengin içerikli yüksek pigmentli ürünler, güzellik tutkunlarının makyaj stilini ışıltılı yansımalarla farklı bir boyuta taşıyor.

Yaz ruhunu bronzluk kazandıran formüllerle kutlayan GloWish Serisi, ciltlere güneşin harika parıltısını kursuzlukla örtüştürüyor.

Serinin yıldızları olan nemlendirme etkili fondöten ve bronzlaştırıcı pudra, yaz makyaj tarzını doğal görünümlerle bütünleştiriyor. Muhteşem ikilinin en özel yol arkadaşları olan fırçalar ise pürüzsüz bir cilt dokunuşun anahtarını sunuyor.

Sadece Sephora‘larda sunulan Huda Beauty’nin en yeni serisi GloWish ile yaz güneşin sıcaklığını bronz parıltılarla buluşturuyor.

 

GloWish Nemlendirme Etkili Fondöten

Yaz tatili ve güneşin hayalini yumuşak dokusuyla buluşturan fondöten, ışıltısıyla anında parıldamanıza yardımcı oluyor. Tüm cilt tonlarına doğal görünümlü bir bronzluk kazandıran ürün, ten renginizi ışıltı ile ısıtıyor.  Hafif ve pudrasız ipek gibi yapısı ile çok ince bir şekilde cilde uygulanıyor.

12 saate kadar süren bronz bir ışıltı vadeden fondöten, yumuşak odak etkisini yaratarak cildinizin daha pürüzsüz görünmesine destek oluyor. Cildinizi de aynı zamanda nemli tutuyor. Parfümsüz bir içeriğe sahip olan bitki kaynaklı ürün, Skualen, E Vitamini, Shea Yağı, Kırmızı Dolmalık Biber Özü ve Şam Gül Yağı ile bütünleşiyor. Böylelikle cilde iyi gelen bileşenleri ortaya koyuyor. İçeriğindeki yağlarla cildin yatışmasına yardımcı olan fondöten, nemi de hapsediyor. Formülünde % 90 doğal içerikler bulunuyor.

 

GloWish Bronzlaştırıcı Pudra

Hava kadar hafif, pudrasız dokusu cilde ipeksi bir şekilde uygulanıyor. 5 evrensel tonda geliştirilen bronzlaştırıcı pudra, 12 saate kadar süren bronz bir ışıltı elde etmenize yardımcı oluyor.Zengin pigmentleriyle cildi kadife gibi kaplayan pudra, yumuşak odak etkisini yaratarak cildinizin daha pürüzsüz görünmesini destekliyor.

 

 

GloWish – Airbrush Finish Cilt Fırçası

Sentetik liflerden geliştirilen cilt fırçası ile filtreleri geride bırakın… Makyaj profesyonelleri ve yeni başlayanlar için mükemmel olan bu özel kesim ten fırçası, doğal, pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için olmazsa olmaz bir ayrıntı… Hem sıvı hem kremsi formüllerle beraber rahatlıkla uygulanabilen vegan fırça, makyaj tarzını bir adım öteye taşıyor.

 

 

GloWish – All Over Bronze

Duo-Fiber yapısıyla dikkat çeken fırça sentetik liflerden geliştiriliyor. Profesyoneller ve makyaja yeni başlayanlar için mükemmel olan bu özel tasarım fırça, kesintisiz renk uygulaması için yüzün hatlarını sarıyor. Hacimli fırça yapısı sayesinde cild yüzeyini güzel bir şekilde eşitliyor, cildi uygun miktardaki içerikle buluşturuyor. % 100 sentetik elyaftan üretilen pudra fırçası, makyaj tutkunlarının radarına giriyor.

 

Huda Beauty’nin GloWish Serisi , Sephora.com.tr , Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.