Işıl Işıl Dudaklar İçin Parlatıcı Önerileri
Ana Sayfa Makyaj Dudak Işıl Işıl Dudaklar İçin Parlatıcı Önerileri

Makyaj

Işıl Işıl Dudaklar İçin Parlatıcı Önerileri

90’ların makyaj modası ışıltılı ve parlak dudaklar geri dönüşünü kutluyor. Özellikle bu sezon hayatımızın her alanını etkisi altına alacak olan 90’lar esintisi makyaj trendlerinde de bir hayli etkisini gösterecek. Yüz makyajında daha doğal ve sade bir yaklaşım görürken dudaklarda ışıl ışıl, göz alıcı ve dikkat çeken bir görünüme hazırsak sizler için derlediğimiz favori dudak parlatıcılarını paylaşalım isteriz…

Sephora Collection Glossed Vinyl

İlk kullanımdan itibaren dudaklarınızı saran, yüksek pigmentli ve yüksek kapatıcı bir formüle sahiptir. Parlak, kalıcı ve renkli bir gülümseme için 12 yoğun canlı renge sahip Glossed Vinyl bu sezon en büyük enerji kaynağınız olmaya aday!

 

Fenty Beauty Glossed Bomb

 

Simli ve parlak dokuda ışıltılı bir dudak görünümü isteyenlerin vazgeçilmezi olan serinin ilk ürünü Gloss Bomb Universal Lip Luminizer içeriğindeki Shea yağı bakımından zengin formülü sayesinde dudakların beslenmesine ve gözle görülür şekilde d daha dolgun ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

 

 

Fenty Beauty’nin Glossed Bomb serisinden Cream Color Dip Lip Cream, kremsi dokusu ile dudaklarınızda kadifemsi bir his bırakır. Simsiz yapısı ile sade bir parlaklık sunan bu ürün çarpıcı dudaklara sahip olmak isteyenler için ideal!

 

Heat Lip Luminizer + Plumper, dudaklarınızda ıslak görünümlü parlaklık ve hacmi en üst düzeye çıkarmaya destek olurken içeriğindeki zengin shea yağı ve E vitamini ile dudak bakımınızı tamamlar. Dudakları nazikçe canlandırmayı ve dolgunlaştırmayı hedefleyen bileşenler ile hazırlanmış yenilikçi formülü kullanım kolaylığını arttırır.

 

Winky Lux Lip Oil

E vitamini ile zenginleştirilmiş bu parlak yağ, dudakları nemlendirip beslemeye yardımcı olurken aynı zamanda ideal bir parlaklık kazandırır.

 

Too Faced Rich & Dazzling High-Shine Sparkling Lip Gloss

Zengin tonlara sahip, yoğun parlaklık ve canlılık veren bu dudak parlatıcısı dudaklarınızın daha hacimli ve parlak görünmesine yardımcı olur. Işık yansıtıcı pigmentlerle ve doğal yağlarla zenginleştirilmiş bu rahat formül dudaklarınızı beslerken göz kamaştırıcı bir ışıltı katar.

 

 

Anastasia Beverly Hills Mini Dudak Parlatıcısı Seti

4 farklı dudak parlatıcısı tonu içeren sınırlı sayıda sevenlerine sunulan Anastasia Beverly Hills Haute Holiday Mini Dudak Parlatıcısı Seti, ultra pigmentli formülü ile parlak ve ışıltılı bir görünüm sunar.

 

Nars Lip Gloss Fever Beat

Dudakların nemli kalmasına yardımcı olacak E vitamini ve yaşlanma belirtilerine karşı deniz lavantası ile zenginleştirilmiştir. Ultra yumuşak, yapışmaz doku ve rahat kullanılabilir özelliktedir. Tek başına ya da mat dokudaki rujların üzerine uygulanabilir. Özellikle dudakların ortasına uygulandığında görünüme 3 boyutlu bir etki kazandırmaya destek olur.

 

Armani Ecstasy Lacquer Dudak Parlatıcısı

Ecstasy Lacquer, yumuşak dokusu, nemlendirici özelliği ve yoğun renk yapısı ile dudaklarınıza parlaklık ve canlılık kazandırmaya yardımcı olur.