LANCÔME x MERT & MARCUS: YEPYENİ BİR MAKYAJ KOLEKSİYONU
Ana Sayfa Makyaj LANCÔME x MERT & MARCUS: YEPYENİ BİR MAKYAJ KOLEKSİYONU

Makyaj

LANCÔME x MERT & MARCUS: YEPYENİ BİR MAKYAJ KOLEKSİYONU

Lancôme eşi görülmemiş bir makyaj koleksiyonu yaratmak için Mert & Marcus ile işbirliği yaparak oyunun kurallarını değiştiriyor. Elektrik renklerinde yepyeni bir koleksiyon ile kuralları yıkmaya hazır olun! Dramatik Mert & Marcus renkleri bağımlılık yaratan dokularla buluşuyor.

Lancôme x Mert & Marcus koleksiyonu büyüleyici bir dönüşüm ve bağımlılık hikayesi anlatıyor.

Karanlık tarafa geçmeye hazır mısın? Bir gece yarısı patlayan flaşta ortaya çıkan renkler gibi. Mükemmel fotoğraf için, mükemmel makyaj.

 

KARANLIĞI AYDINLATAN BİR TEN MAKYAJI

Işığı makyajına hapsederek ve gece boyunca ışıltı saçarak herkesin ilgisini çalmaya hazır mısın? Mert & Marcus koleksiyonundaki Teint Idole Ultra Duo Stick iki uçlu formatı ile seninle. Baz ucu ile gözenek görünümünü azaltıp cildini makyaja hazırladıktan sonra aydınlatıcı ucu ile cildini aydınlat.

 

HERKESİ BAKIŞLARINA HAPSEDECEK GÖZLER

Bütün olasılıklara meydan oku. After Dark Göz Farı Paleti aklını başından alacak 10 olağanüstü ve yıkıcı renk tonu ile karşında. Parlak sedefli, ultra mat ve parıltılı far renkleri ile ışığı gözlerine hapsedebilirsin. Üstelik Transforming Likit Eyeshadow’un mat-parlak formülü ve dönüştürücü etkisi ile göz makyajın eskisinden çok daha ışıltılı ve çekici olacak. Bu görünümü simsiyah ve hacimli kirpiklerle tamamlamak istediğine eminiz. Monsieur Big Waterproof Mascara ile son dokunuşu yap. Artık bütün gözler senin üzerinde.

 

YENİ SUÇ ORTAĞIN: ALEV RENGİ DUDAKLAR

Çarpıcı bir makyajın olmazsa olmazı göz alıcı dudaklar. L’Absolu Rouge‘un üç ikonik rengi ile dudakların durdurulamaz ateşli tonlarda bir ihtişama bürünecek. İstersen Flaming Lips Dudak Kiti ile elektrik renkli dudak makyajını bir üst seviyeye de taşıyabilirsin. Kitin içerisindeki iki renkli L’Absolu Rouge ile dudaklarında derin ve kusursuz bir geçiş yakalarken, L’Absolu Gloss’un ultra parlak bitişi ile karşı konulamayacak kadar vurucu bir etki yarat.