MEVSİM GEÇİŞLERİNDE SAÇLARINI KORUMAYA AL
Ana Sayfa Vücut Bakımı MEVSİM GEÇİŞLERİNDE SAÇLARINI KORUMAYA AL

Güzellik İpuçları

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE SAÇLARINI KORUMAYA AL

Soğuk ve yağışlı havalar, şehirdeki hava kirliliği, uzun süre bere takmak veya yüksek ısılı saç kurutma makineleri ve şekillendirme araçları, gün içinde fark etmesek de saç ve saç diplerine zarar verebiliyor. Tıpkı cildimiz gibi, saçlarımız da çevreye son derece duyarlı.

Yağışlı havaların gelişi ile, yorulan ve yıpranan saçları yenilemek için yoğun bir bakımın tam zamanı! Mevsim geçişlerinde sık görülen kepek ve yağlanma gibi bazı problemleri çözmenize yardımcı olacak, saçlarınızın gücünü, parlaklığını ve nemini artırabilmek için Sephora’nın en iyi saç ürünlerinden bazılarını mercek altına aldık.

 

Bumble & Bumble  – Creme de Coco Tropical Riche Conditioner

İçeriğindeki tropikal yağlar karışımı, saçlarınızın parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

 

Truly – Unicorn Locks Onarıcı Saç Maskesi 

İçerdiği avokado yağı, shea yağı ve yoğun keratin ile kıvırcık saçların onarılmasını destekleyen bir maskedir. Kükürt içeriği ise saç dökülmesine engel olmak için savaşır.

 

Sephora Collection – Gece Saç Bakım Maskesi 

%91 doğal kökenli bileşenlerden oluşan Sephora Collection Gece Saç Bakım maskesi, içerdiği zengin vitamin, mineral ve yağ asitleri ile saçlarınızın nem, parlaklık ve dayanıklılık gibi çeşitli ihtiyaçlarına cevap veriyor!

 

 

 

 

Phil Smith – Hello Moisture Intensive Conditioning Treatment

Yorgun ve kirliliğe maruz kalmış saçlara nemini geri kazandırmaya yardımcıdır, saçlarınızı besler.

 

Color Wow – Dream Coat Spray

Saçlara ipeksi bir doku ve parlaklık kazandırmaya yardımcı olur. Tortu bırakmayan ve saçı ağırlaştırmayan bu sprey, neme ve ıslaklığa dayanıklıdır.

Tangle Teezer – Compact Styler Saç Tarağı 

Ödüllü saç tarağı Tangle Teezer, boyu ve kompakt tasarımı ile çantanızda hep bulundurabileceğiniz bir ürün. Uzun dişler saçınızın elektriklenmesini önlerken kısa dişler saçınızın yumuşak ve parlak görünüm kazanmasını destekler.