Moda Haftalarından Makyaj Trendleri
Ana Sayfa Makyaj Göz Moda Haftalarından Makyaj Trendleri

Makyaj

Moda Haftalarından Makyaj Trendleri

Yeni makyaj fikirleri için aradığınız ilham 2023 Sonbahar/Kış defilelerinde.

Şimdi sizi Paris, Milano, Londra ve New York’taki moda haftalarına ışınlıyoruz. Geçtiğimiz ay düzenlenen defilelerde öne çıkan beş makyaj trendini ve bu trendleri görünümünüze uyarlamak için ihtiyacınız olan ürünleri bir araya getirdik. 

Dikkat çeken dudaklar

Bu trend güzellikte az ve öz yaklaşımının hakkını veriyor. Tek yapmanız gereken dudaklarınıza odaklanmak ve makyajınızın geri kalanında sadelikten yana olmak. Bunu da bir dudak kaleminin yanı sıra likit veya kremsi bir rujla başarabilirsiniz. 

Fenty Icon Velvet Liquid Lipstick The MVP 

Chanel Rouge Allure Velvet Rouge Charnel

Dior Contour Lip Pencil 999

@guccibeauty

Renkli kirpikler

Maskaraların renk yelpazesi gitgide genişledi. Podyumda alt ve üst kirpiklere farklı renklerde maskara uygulanmasıyla oldukça yaratıcı görünümler ortaya çıktı. Bu trend özellikle makyaj rutinine heyecan katmak isteyenler için.

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Violet Fascinant

Shiseido Controlled Chaos Mascara Sapphire Spark

@annasui

Daha da keskin bir eyeliner

Bu yıl eyeliner’ınız birkaç metre öteden görünecek kadar uzun ve kalın olabilir. Aslında daha kalın bir görünüm elde etmek, ince bir çizgi çekmekten daha kolay. Önce bir göz kalemiyle sınırlarınızı çizip, ardından bu bölgenin içini likit bir eyeliner’la doldurabilirsiniz. 

R.E.M Beauty At The Boderline Eyeliner Midnight Black

Sephora Collection Kohl Long Wear Eye Pencil Black

@versace

Smokey ve metalik makyaj

Metalik makyaj trendi hakimiyetini sürdürüyor. Bu kez dumanlı ve metalik renklerin birleşimiyle ortaya güncellenen bir klasik çıkıyor. Bu trendi yakalamak için smokey göz makyajının üzerine metalik bir far uygulayın. Daha pratik bir yol arıyorsanız metalik bir jumbo kalemi göz kapaklarına uyguladıktan sonra bir fırça yardımıyla dağıtın. 

Natasha Denona Zendo Palette

Sisley Photo Eye Twist Marine Crayon

@chanel.beauty

İnci, taş ve sim

Euphoria dizisi yüz makyajına sim, taş veya inci gibi aksesuarlar eklemeyi popüler hale getirdi.Podyumlarda Euphoria etkisi hız kesmedi. Bu tür aksesuarları kirpik yapıştırıcısı yardımıyla yüzünüze uygulayabilirsiniz. Önce seçtiğiniz aksesuara yapıştırıcıyı sürün, biraz kurumasını bekledikten sonra kuru cilde uygulayın. 

Sephora Collection False Eyelash Glue

@lauren.parsons