NARS MATTITUDE İLE SAĞLIKLA IŞILDAYAN DOĞAL MAKYAJI KEŞFET!
Ana Sayfa Makyaj Yüz NARS MATTITUDE İLE SAĞLIKLA IŞILDAYAN DOĞAL MAKYAJI KEŞFET!

Makyaj

NARS MATTITUDE İLE SAĞLIKLA IŞILDAYAN DOĞAL MAKYAJI KEŞFET!

Yeni Nars Mattitude Koleksiyonu İle Sağlıkla Işıldayan Doğal Bir Makyaja Hazır Mısın? 

 

Koleksiyon içerisindeki NARS Soft Matte Complete Foundation, NARS Soft Matte Complete Concealer, Soft Matte Tinted Lip Balm, Full Dimension Cheek Palette ürünleri doğal güzelliğinizi ortaya çıkartmak için özel olarak tasarlandı.

Bu kusursuz koleksiyonun özelliklerini beraber keşfedelim…

Nars Soft Matte Complete Foundation İle Sağlıkla Işıldayan, Doğal Görünümlü Tam Kapatıcılık

34 farklı renk seçeneği bulunan NARS Soft Matte Complete Foundation cildi ağırlaştırmayan ve 16 saat boyunca tam kapatıcılık sağlayan özelliği ile kusursuz ve doğal bir makyaj yapmana yardımcı oluyor.

 

Nars Soft Matte Complete Fondöten ile makyajını yaparken aynı zamanda cildini de koruyabilirsin.

  1. İçeriğindeki mikro yosun & hyalüronik asit kombinasyonu sayesinde cildini nemli tutar ve ciltteki fazla sebum üretimini dengelemeye yardımcı olur
  2. Cildini çevresel kirlilik, serbest radikaller ve mavi ışık hasarından korumanı destekler.
  3. Anti-oksidasyon kompleksi sayesinde tüm gün boyunca fondötenin oksitlenmiyor ve böylece renk tonunda herhangi bir değişme olmuyor!

 

Nars Soft Matte Complete Concealer

14 farklı renk seçeneği olan NARS Soft Matte Complete Concealer, yumuşak yapısı ve içeriğindeki kolajen arttırıcı peptidler & hyalüronik asit sayesinde ince çizgiler ve gözeneklerin görünümünü azaltarak cildin daha dolgun görünmesini ve yorgunluk belirtilerinin giderilmesini destekliyor. İçeriğindeki A,C,E vitaminleri ise cilt bariyerinin korunmasına yardımcı oluyor.

 

Nars Soft Matte Tinted Lip Balm İle Dudaklarınızı Ortaya Çıkartın

6 farklı renk seçeneği ile hafif yapılı, mat nude renkler Bambu lifleri ile güçlendirilmiş yeni formül sayesinde kadifemsi bir doku ve kusursuz matlığı dudaklarla buluşturuyor ve dudakları belirginleştiren ipeksi mat görünüm elde etmene yardımcı oluyor.

 

Nars Soft Matte Full Dimension Cheek Palette İle Işıldayın!

Pembenin en güzel tonlarının sıcak bronz renklerle buluştuğu tek bir palette matlık ve ışıltıyı yakalayın. Eşsiz renklerin bulunduğu paletteki mat ve parlak renkleri çok amaçlı kullanabilirsiniz. Allık, far ve göz pınarlarına uygulanabilen çok amaçlı olan NARS’ın bu paletini denemelisin!