NARS’TAN ETKİLEYİCİ & KUSURSUZ BAKIŞLAR
Ana Sayfa Makyaj Göz NARS'TAN ETKİLEYİCİ & KUSURSUZ BAKIŞLAR

Makyaj

NARS’TAN ETKİLEYİCİ & KUSURSUZ BAKIŞLAR

İki Güçlü Maskara: Climax & Yeni Climax Extreme Mascara

NARS bir süre önce Climax Mascara ile bir maskaradan beklenebilecek tüm özellikleri tek bir ürünle sunmuştu. Ve yine tüm dikkatleri üzerine çekecek daha da güçlü yeni Climax Extreme Maskara ile karşımızda!
 Peki tercih ederken neleri göz önünde bulundurmalıyız ve bu iki maskara arasında ki farklar nelerdir?

 

GÖZLERİ İLE ÖN PLANDA OLMAYI SEVENLERE EKSTRA HACİMLİ & EKSTRA SİYAH KİRPİKLER: CLIMAX EXTREME MASKARA

Ekstra Hacim. Ekstra Siyahlık. NARS Climax Extreme Maskara ile tanışma zamanı!
Hacim ve kıvrımı aynı anda sunarak kusursuz bakışlara sahip olmanıza yardımcı olacak NARS Climax Extreme Maskara, yoğun siyah pigmentiyle vazgeçilmezlerinizden biri olmaya geliyor!

Tek kat uygulamada dahi XXXL kıvrımlı fırça ucu sayesinde takma kirpik dolgunluğuna ulaşmanıza yardımcı olan Climax Extreme ile arzuladığınız kirpikler seni bekliyor! Amerika’da yapılan araştırmaların sonuçlarına göre %94 anında daha hacim veren, %100 daha siyahlık kazandıran ve %87 bulaşma yapmayan NARS Climax Extreme, en kısa kirpiği dahi kökten uca sararak gözlerde çarpıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

 

İDDİALI & DOĞAL GÖRÜNÜM, HACİMLİ KİRPİKLER: CLIMAX MASKARA

NARS’ın parlayan yıldızı Climax Maskara, girintili çıkıntılı fırça yapısı ile tek katta tek tek ayrılmış doğal kirpik efekti verirken ikinci katında ekstra hacim sağlıyor. İçeriğinde bulunan pürüzsüz ve kremsi yoğun Kirpik Nem Kompleksi sayesinde, topaklanmaya sebep olmadan çarpıcı bir görünüme ulaşmanıza destek olur. Arttırılabilir hacim ve uzunluk veren NARS Climax, uzun süre kalıcılığıyla çok tercih edilen ürünler arasında yer almaya devam ediyor.