PASTEL RENKLERE GİRİŞ: GÖZ MAKYAJI
Ana Sayfa Makyaj Göz PASTEL RENKLERE GİRİŞ: GÖZ MAKYAJI

Makyaj

PASTEL RENKLERE GİRİŞ: GÖZ MAKYAJI

İlkbahar/Yaz 2020 defilelerinde, gözlerdeki renk cümbüşünü gördükten sonra artık eminiz: 2020 pastel renklerin yılı, istikamet gözler.

Uçuk renkleri bir arada kullanıp, işin üstesinden ustaca gelmek aslında zor değil. 

BAZ KULLANIN

Pastel göz makyajı yapmak istediğinize göre, renklerin kendini göstermesinin önceliğiniz olduğunu tahmin ediyoruz. O halde farın teninize temas ettiğinde pigmentlerinden maksimum verim alamayacağınızı hatırlatalım. Pastel renkler için göz farı bazı veya baz yerine geçecek beyaz far sürmek önceliğiniz olmalı. 

RENKLER SİZİN DOSTUNUZDUR. 

Elinizdeki far paleti, (biz elinizde Huda Beauty Pastel Obsessions far paleti olduğunu varsayalım.) birbirine yakın tonlarda mat ve simli renklerden oluşuyor. Grafik bir göz makyajı için tek bir renge takılı kalmak önce gözlerinize, sonra far paletinize haksızlık… 

Birden fazla renkten yararlanırken, göz pınarınızdan şakaklarınıza doğru bir renk geçişi yapacağınızı planlayarak başlayın. Bu renk geçişi açıktan koyuya doğru olmalı. Göz pınarınızdan açık renkle başlayıp, göz kapağınızın ortasından itibaren bir ton koyu rengi uygulayın.

 

 

Eğer birbirinden tamamen farklı iki rengi bir arada kullanacaksanız, daha belirgin rengi göz uçlarınıza ince bir fırçayla çizgi halinde uygulayın. 

Derinlik kazandırmak için siyah rimel ve eyeliner ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. 

Makyajınızda gözlerinizi öne çıkarmış oldunuz. Bu nedenle makyajınızın kalanında bronzer ve koyu renk rujdan uzak durunuz. Hafif aydınlatıcı ve dudak renginizde bir ruj: Çıkmaya hazırsınız.