SEPHORA İLE YENİ YILDA KIRMIZININ GÜCÜ BİR BAŞKA
Ana Sayfa Makyaj SEPHORA İLE YENİ YILDA KIRMIZININ GÜCÜ BİR BAŞKA

Makyaj

SEPHORA İLE YENİ YILDA KIRMIZININ GÜCÜ BİR BAŞKA

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, yeni yıl ışıltısını kırmızı yansımalı rujları, dudak kalemleri ve oje ürünleriyle iddiasını ortaya koyuyor. Yeni yılın gelişini kutlayan bu özel tonun birbirinden farklı renk yelpazesi, yeni başlangıçlara eşlik ediyor.

Kırmızının özgün varyasyonlarından; Burgundy, kiraz,  mercan, nar ve gülün enerjisi dudaklarda hakimiyetini gösteriyor.  Sezonun kozmetik trendleri arasında göz kırpan metalik efektler ise kırmızı renkli rujlarda kendini hissettiriyor. Gün boyunca kalıcı bir özelliğe sahip olan bu rujlar sayesinde dudaklar, tüm ilgiyi üzerine topluyor.

Huda Beauty’nin fenomen ürünleri arasında yer alan mat ultra pigmentli rujları, yumuşak, hafif formüllü demi matte ruj seçkisiyle kırmızının en sıcak tonlarını sunuyor. Rihanna’nın yıldız makyaj markası Fenty Beauty’de yer alan alev alev kırmızı likit rujlar, çarpıcılığıyla ön plana çıkıyor.

Sadece Sephora’da bulunan kırmızı özgün renk tonlarına ait ojeler ise tırnaklarda adeta muhteşem bir ışık yansıması yaratıyor.

Sephora’da yer alan özel markalara ait tüm ürünleri, www.sephora.com.tr, Sephora Türkiye mobil uygulaması ve Sephora mağazalarında keşfedebilirsiniz.

 

Huda Beauty Matte Power Bullet Ruj

Huda Beauty Power Bullet Mat Ruj, ipeksi pürüzsüz, kadifemsi mat bir formüle sahip eşsiz renk kazanımı sağlayan yüksek pigmentli ruj serisi… Yoğun pigmentli ve uzun süre dayanıklı mat rujlar, her cilt rengine uyum sağlamak üzere nude, pembe ve kırmızı renk serileriyle iddiasını ortaya koyuyor.

Huda Beauty Demi Matte – Rouge À Lèvres

Yüksek pigmentli kremsi dokusu dudaklara rahatlıkla daha ilk uygulamadan itibaren yoğun bir renk bırakıyor. Dudakların doğal kontürünü ortaya çıkaran, canlılık ve parlaklık getiren ürün, dudakları dolgunlaştıran özel bir formül olan mentol içeriyor. Ürün formülü, dudaklarda kaldığı sürece kolajen üretimini destekleyerek, dudakları nemlendiriyor, Maxi-Lip ile zenginleştiriliyor.

 

Fenty Beauty Stunna Lip Paint – Uzun Süreli Kalıcı Likit Ruj

Stunna Lip Paint, Rihanna’nın seçtiği evrensel tonlarda yüksek etkili renkler veren, uzun süre dayanıklı bir likit ruj serisi olarak ön plana çıkıyor. Dudak belirginleştirici keskin çubuğunun tek bir katmanı bile Stunna Lip Paint’in hafif, rahat, yumuşak mat formülünün tüm gün dudaklarda pürüzsüz kalmasını sağlıyor.

 

Fenty Beauty Slip Shine Sheer Shiny Lipstick

Parlak ve şeffaf Slip Shine rujlar ile yeni yılda da aradığınız doğallık karşınızda! Dudaklarınızı nemlendirmek için sunulan bu hafif ve besleyici ruj, hidratlamak ve anında gerekli tüm rahatlığı dudaklarınıza tek bir geçişte hissettirmek için nar yağı içeriyor.

 

Sephora Collection Color Hit Oje

Sephora Collection’ın uzun süreli kullanım için ideal olan parlak ojeleri, yoğun canlı renkleriyle tırnakları kucaklıyor. 52 canlı ve ultra parlak tonu, üst katı ve eğlenceli şişe tasarımıyla eğlenceli ve muhteşem bir yeni yıla eşlik ediyor. Yepyeni formülü ile de hızlı ve kolay uygulama sağlıyor.

Sephora Collection Cream Lip Stain

Sephora Collection’ın ikonik likit ruju Cream Lip Stain kırmızı rengiyle favoriler arasında yerini almaya devam ediyor . Mat bitişli, yüksek pigmentli bu likit ruj, bulaşma yapmayan özelliğiyle biliniyor. Avokado yağı içeren formülü sayesinde hayal ettiğiniz kırmızı renge dudaklarınızı kurutmadan sahip olmanıza yardımcı oluyor.