Sephora’da Mart Ayının Favorileri
Ana Sayfa Sephora'da Mart Ayının Favorileri

Sephora’da Mart Ayının Favorileri

Uzunca zamandır beklediğimiz güneşli günlere ufak ufak kavuşmaya başladığımız, Nisan ayının kapıdan göz kırptığı bu günlerde, Mart ayını geride bırakmaya hazırlanırken bu ay hangi ürünler favorimiz oldu sizler için bir araya getirdik.

Bizi bekleyen bahar aylarının heyecanına eşlik etmesi için seçtiğimiz parfüm önerilerinden, saçlarınızın güneşle beraber sağlıklı bir ışıltıya sahip olmasına yardımcı olacak saç serumlarına, cildinizi nemlendirirken doğal bir görünüm sunan fondötenden, cilt bakım serumlarına tüm favori önerilerimiz yazının devamında sizleri bekliyor. Listemizde yer alan bu ürünlerin herkesin güzellik koleksiyonunda yer almasını önerdiğimiz kaçırılmayacak ve her sezon kullanmaktan keyif alacağınız ürünler olduğunu söyleyebiliriz. Gelin bu ayın favori ürünlerini birlikte inceleyelim!

 

Drunk Elephant A-Gloei 

Cilt bakım rutinine yeni bir yaklaşım sunarak; rutinimizdeki ürünlerin tıpkı vücudumuzu beslemek ve günlük enerjimizi alabilmek için hazırladığımız bol vitaminli ve mineralli “Smoothie”ler gibi olması gerektiği mottosuyla yola çıkan, sadece Türkiye’de sadece Sephora’da satışa sunulan Drunk Elephant’ın retinol içerikli A-Gloei yağı bu ayın favorilerinden. Bu yağ, yaşlanma belirtilerini iyileştirmeyi, pürüzlü ve lekelenmeye meyilli cildi nazikçe arındırmayı hedefliyor. Cildi daha pürüzsüz bir hale getirmeye destek olmak için %0,5 oranında retinol içerir. Ayrıca cilt tonunun eşitlenmesine ve cildin doğal ışıltısının artmasına yardımcı olmayı hedefler. Drunk Elephant‘ın cilt bakım felsefesini daha yakından anlamak ve “smoothie” tariflerini detaylı olarak incelemek isterseniz ürünleri yakından incelediğimiz yazımız sizler için fayda sağlayıcı olabilir.

 

Rare Beauty Lip Soufflé

Selena Gomez’in güzellik dünyasına kazandırdığı, doğallığın ihtişamından güç alan marka Rare Beauty, insanların farklı karakterlerini, kendilerini sevmelerini ve kabullenmelerini bir bütün olarak görerek naturelliği merkezine alıyor. Doğal güzelliği ön plana çıkaran ve yaratıcı makyaj görünümleri elde etmeyi sağlayacak sezon ürünlerinden favorimiz olan Lip Souffle, dudakları zengin renklerle sarıp sarmalayarak, yumuşak ve kadifemsi bir bitiş sunmayı hedefliyor. Besleyici, ve nemlendirmeye yardımcı bir formüle sahip Lif Souffle, mat ve yoğun renk veren formülüyle kolaylıkla uygulanır, kuruma ve topaklanma yapmadan gün boyu rahatlık hissi sağlamayı destekler. İçerdiği bitkisel lotus, gardenya ve beyaz nilüfer karışımı dudakların nemlenirken beslenmesine yardımcı olur.

2021 yılı itibariyle Türkiye’de satışa sunulan Rare Beauty, 2022 yılı itibariyle ise seçili Sephora mağazalarında makyaj tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Selena Gomez’in markanın yolculuğunu anlattığı röportaja buradan ulaşabilir, markaya ait tüm ürünleri ise sephora.com.tr ve Sephora Türkiye mobil uygulaması üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

Make Up For Ever HD Skin Fondöten

Make Up For Ever‘ın en sevilen Ultra HD fondöteni yenilenmiş formülü ile bu ay bizlerle buluştu! Orta ila yüksek kapatıcılığa sahip formülü ile, cilt üzerinde doğal ve yarı mat bir dokunuş bırakan fondöten karma ve yağlı cilt tiplerinin kullanımı için idealdir. Yepyeni bir teknoloji ile desteklenen HD Skin Fondöten, sahip olduğu “mikro-skin” kontrol teknolojisi ile 24 saat boyunca cildinizindeki ufak mimik hareketleriyle uyum sağlayarak ciltte “yokmuş” gibi doğal bir bitiş sunmayı hedefler. Cildin gün içerisinde maruz kaldığı ter ve suya dayanıklı olarak formülize edilen bu likit yapılı fondöten, doğal ve ışıltılı bir makyaj görünümü arayanlar için ideal bir tercih olabilir!

 

 

 

Gisou Honey Infused Hair Oil

Pek çoğumuzun yakından takip ettiği ya da daha önce mutlaka duymuş olabileceği Negin Mirsalehi’nin 2015’ten beri sevenleriyle buluşturduğu markası Gisou, Türkiye’de ilk defa ve sadece Sephora mağazalarında!

Negin Mirsalehi markanın ilhamını şöyle anlatıyor: ” Babamın kendi arılarımızı ürettiğimiz bir arı çiftliği vardı ve annem çocukluğumdan beri bu arılardan elde ettiğimiz süt ve ballarla saçlarına maskeler yapardı. Annemin ışıl ışıl parlayan sağlıklı saçları ve ailemin yaptığı işe tutku ve saygısı bu markayı kurarken en büyük ilhamım ve gücüm oldu.” Mart ayı itibariyle Türkiye Sephora mağazalarından satışa sunulan Gisou ürünlerinin hepsi Mirsalehi Arı Bahçesi’nin sürdürülebilir kaynaklarından Mirsalehi Balı ile zenginleştirilerek üretiliyor. Doğal bir nemlendirici olan bal, saçın doğal nem dengesini geri kazandırmaya, daha sağlıklı, daha yumuşak ve daha güçlü bir yapıya sahip olmasını destekler. Ayın favorilerinden olan bu çok amaçlı saç yağı, saç maskesine ek olarak ön şekillendirme ve bitirme ürünü olarak da rutininize dahil olabilir.

 

Montblanc Legend EDP 

Sadece bu ayın değil tüm zamanların favorisi olmaya aday, Montblanc değerleri arasında yer alan çağdaş kimliğe sadık, kendine özgü imajı ve karakteri olan erkeğin temsili; Legend! Üst notalarında, İtalyan bergamutu, Çin defnesi yaprağı, Fransız lavantası, ananas yaprakları, Orta notalarında, yasemin, beyaz sedir ağacı, egzotik gül karışımı, pembe gül, alt notalarında ise yosun, amber, sandal ağacı, tonka fasülyesi ile zenginleştirilmiştir.