Son Dönemin Yükselen Trendi: Lipgloss
Ana Sayfa Makyaj Dudak Son Dönemin Yükselen Trendi: Lipgloss

Makyaj

Son Dönemin Yükselen Trendi: Lipgloss

90’ların sonu ve 2000’lerin başında hemen hemen her kadının makyaj çantasında başrolde olan dudak parlatıcıları bu sezon iddialı bir geri dönüş yapıyor. Tek başına ya da rujunuzun üzerine uygulayabileceğiniz dudak parlatıcıları bu yıl hem stilinize hem de makyajınıza ışıltı ve parlak bir dokunuş katmak için sizi bekliyor. Hem şeffaf hem de renkli alternatifleri bulunan dudak parlatıcısı önerilerimizi bu yazımızda sizler için bir araya getirdik.

 

Sephora Collection Glossed Lip Gloss

Işıl ışıl parlayan bir dudak görünümü sunan, uzun süre kalıcılık sağlayan formülü ile Sephora Collection Glossed Lip Gloss  makyajınızı tamamlamaya hazır! Nemlendirici etkisi ile dudaklarınızda yumuşak bir his bırakırken aynı zamanda renkli bir ışıltı kazanmasına yardımcı olur. 18 farklı renk çeşidi sunan Sephora Collection Glossed Lip Gloss’u ister şeffaf rengiyle ister renkli tonlarıyla kullanıp makyajınıza ışıltı katabilirsiniz.

Fenty Gloss Bomb

Yoğun renk pigmenti ile dudaklarınıza uzun süre kalıcılık vermeyi hedefleyen Fenty Gloss, yapışkan bir his bırakmadan kremsi dokusuyla dudaklarınızı renklendirir. XXL boyutta tasarlanan sürme fırçası ile tek sürüşte renk vermeye yardımcı olurken, içerdiği A, E vitamini ve Shea Yağı  ile dudakların nemlenmesine destek olur. Koyu bordo, şeftali tonları ve koyu kırmızı renk alternatifiyle keşfetmeniz için sizleri bekliyor.

 

Huda Beauty Silk Balm

Parlak ve yoğun yapısıyla dudaklara belirgin bir ışıltı nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. Dudaktaki ince çizgileri düzleştirmeye ve nemlendirmeye yardımcı aktif maddelerle zenginleştirilmiştir. Zarif evrensel pembe tonu tüm cilt tonlarına uygum sağlar… Daha parlak ve çarpıcı bir görünüm için tek başına ya da favori kaleminiz veya sıvı rujunuzla beraber kullanabilirsiniz.

 

Milk Elektrikli Parlak Dudak Dolgunlaştırıcı

Milk dudak parlatıcı, dudaklarınızdaki hacmi artırmak için Sichuan biberi ile güçlendirilmiştir. Yumuşak dokusuyla dudaklarınızı renklendirirken aynı zamanda benzersiz formülü ile dudakları uyararak daha dolgun bir görünüme ulaşmasına destek olur.

Nars Oil Infused Lip Tint

Nars Oil-Infused Lip Tint, rahat kullanımlı, jel-yağ dokusuyla pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı hedefleyen dudak renklendiricisidir. Hafif formülü ile dudaklarda yağlı his bırakmaz. İçeriğinde bulunan Ahududu Tohumu Yağı, Nar özü  A ve E Vitamini ile dudakları besler ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur.

 

Dior Addict Lip Maximizer

Dior Addict Lip Maximizer parlatıcı, dudaklara parlaklık ve maksimum hacim kazandırmayı hedefler. Hyaluronik asit küreleri ile zenginleştirilmiş parlak formülü, pürüzsüz ve dolgun dudaklar elde etmenize yardımcı olurken sunduğu nane kokusu ile dudaklarınıza tazelik hissi getirir. Çok amaçlı kullanıma uygun formülü ile ister parlatıcı isterseniz de ruj bazı olarak kullanabilirsiniz.