TATİLDE YANINDAN AYIRMAYACAĞIN 7 GÜZELLİK ÜRÜNÜ
Ana Sayfa Vücut Bakımı TATİLDE YANINDAN AYIRMAYACAĞIN 7 GÜZELLİK ÜRÜNÜ

Güzellik İpuçları

TATİLDE YANINDAN AYIRMAYACAĞIN 7 GÜZELLİK ÜRÜNÜ

Beach sezonu açıldı! Cilt bakım ve makyaj ürünlerinin seyahat boyları, rengarenk bikini ve kimonoların hemen yanında, bavul ve plaj çantalarında yerini almaya başladı. Yaz tatili her ne kadar keyifli olsa da, cildin korunmaya ihtiyacı olduğunu hatırla. Deniz, kum ve güneşin zararlı etkilerine karşı önlemini almak için; bu yaz yanından ayırmayacağın, olmazsa olmaz 7 ürünü seçtik.

Stick Güneş Kremi

Kolay sürülebilir stick formu sayesinde hareketli günlerde özellikle tercih edebileceğin stick kremler, aynı zamanda yara izleri ve dövme gibi ekstra güneş koruma isteyen bölgelerde de çok pratik ve etkili.

 

Kuru Yağ

Güneşte bolca vakit geçirdiğin bir günden sonra cilt gerginliğini yatıştırmak ve parlak bir görünüme sahip olmak için kuru yağları kullanabilirsin.

 

Vücut Güneş Kremi

Güneş kremlerinin önemi, her geçen sene daha iyi anlaşılıyor. En az yüzümüz kadar vücudumuzu da korumak, erken yaşlanma belirtilerini erteleyebilmek için önemli bir adım.

 

Güneş Sonrası Bakım

Vücutta ferahlatıcı bir etki bırakan güneş sonrası kremler, cildi besler ve bronzluğun daha kalıcı olmasını destekler. Eğer duştan sonra fazla vaktin yoksa, güneş sonrası krem ile akşama hazırlanmaya başlayabilirsin.

 

BB Cream

Suya dayanıklı bir BB Cream, seni asla yarı yolda bırakmaz! Güneş koruma faktörlü bir BB Cream ile cilt tonunu eşitleyebilir, cilde ihtiyacı olan nemi sağlayabilir ve gün boyu harika görünebilirsin.

 

Suya Dayanıklı Maskara

Gündüz ve gece kullanıma uygun waterproof maskaralar sayesinde, ter, su ve diğer dış faktörlerden makyajını koruyabilirsin.

 

 

Güneş Koruma Faktörlü Dudak Balmı

Tıpkı tenin gibi dudaklarını da güneşten korumalısın. Güneşe maruz kalmış dudaklar nemsiz kalabilir, gergin bir deriye sahip olabilir. Bunun önüne geçmek içinse; güneş koruma faktörlü bir nemlendirici yeterli.