VÜCUT BAKIMININ OLMAZSA OLMAZ ADIMLARI
Ana Sayfa Vücut Bakımı VÜCUT BAKIMININ OLMAZSA OLMAZ ADIMLARI

Vücut Bakımı

VÜCUT BAKIMININ OLMAZSA OLMAZ ADIMLARI

Pürüzsüz, yumuşak ve ışıl ışıl bir cilt için yapılan vücut bakımı uygulamaları büyük ölçüde yüz bakımına benzer. Temel adımlar temizlik, peeling ve nemlendirmeyi içerir. Aromatik özellikleri ile ön plana çıkan ve duyuları canlandıran Sephora Collection duş jeli çeşitleri gibi vücut bakım ürünleri, baştan çıkarıcı kokuları ile duşu eğlenceli hale getirir. Duş jellerinin kullanım amacı düşünüldüğünde temizleyicileri seçmek genellikle en kolay adımdır. Diğer yandan cildinize peeling yapmak ya da vücudunuzu etkili bir şekilde nemlendirmek için vücut nemlendiricisi gibi ürünleri ararken karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Örneğin, hem vücut yağı hem de vücut losyonu cildinizi nemlendirmek için harikadır. Bununla birlikte her iki ürün farklı formüllere sahiptir ve her birinin kendi ideal kullanımları vardır.

Vücut Bakımının Olmazsa Olmazları Nelerdir?

Cildiniz doğal olarak yağ üretir, ancak bunlar temizlik yoluyla kaybedilir ve yağ üretimi cilt yaşlandıkça yavaşlar. Clarins HUILE CORPS RELAX gibi değerli yağlardan elde edilen vücut yağları cildinizin kaybettiği yağı yeniden sağlayarak esnek bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Vücut yağı cildinizi yumuşatarak bacaklarınıza ve kollarınıza mükemmel ve doğal görünümlü bir ışıltı kazandırabilir.

Yumuşacık ve İpeksi Bir Cilt İçin Kremler ve Losyonlar

Vücut nemlendirici krem ve losyon çeşitleri su ve yağ ile formüle edilme eğilimindedir. Bu da cildinizin suyu tutmasına yardımcı olarak krem ve losyonları hidrasyona ihtiyacı olan ciltler için en iyi ürün seçeneği haline getirir. Vücut yağı duş sonrasında kullanım için ideal iken SOL DE JANEIRO Brazilian Nude Cream gibi nemlendiricileri, günün herhangi bir saatinde cildinizi nemlendirmek istediğinizde kullanabilirsiniz. Hassas ciltler ya da kuru ciltler için özel olarak formüle edilmiş cildi yatıştıran losyonlar bulabilirsiniz. Günün sonunda hem vücut yağının hem de vücut losyonunun kendine göre faydaları vardır. Önemli olan kişisel tercihleriniz ve cildinizin neye ihtiyacı olduğudur. Her iki ürünü de kullanmak için en sevdiğiniz vücut losyonuna birkaç damla vücut yağı ekleyebilirsiniz. Önce vücut losyonu uygulayıp ardından yağ uygulaması ile nemi cildinize hapsedebilirsiniz.

Ölü Hücrelerden Arınmış Pürüzsüz Bir Cilt İçin Peeling

Ölü deriyi uzaklaştırmak için Sephora Collection Vücut Peeling‘i gibi ürünlerle cilde masajla peeling yapmak herhangi bir cilt bakımı rutininin önemli bir parçasıdır. Vücut peeling ürünleri soyma işlemini mikro aşındırıcı partiküllerle ya da salisilik asit veya glikolik asit gibi ölü deri hücreleri arasındaki bağları kimyasal olarak çözerek yapar. Ölü cilt hücrelerinden arınan cilt daha parlak ve daha genç görünür. Pamuk çiçeği, kiraz çiçeği, manoi ve mango gibi gurme kokularla formüle edilen ürünler cildinizi sadece yumuşatmakla kalmaz, aynı zamanda eşsiz aromaları ile cildinizi sarıp sarmalar.

Evde SPA Keyfi İçin Öneriler

Duyulara hitap eden, sakinleştirici ve dinlendirici SPA keyfini evinizin rahatlığında yaşamak sandığınızdan çok daha kolay. Sevdiğiniz kokulardan oluşan aromaterapi yağları, banyo köpükleri, mumlar ve temel cilt bakım ürünleri ile sadece birkaç adımda hayal ettiğiniz ortamı yaratabilirsiniz. Uzun yanma süresi ve eşsiz koku seçenekleri ile Atelier Rebul mumları ile gerçek bir SPA atmosferi yaratabilir, Medical Beauty Research Cell-Power Body Set 2 gibi bir vücut bakım seti satın alarak ihtiyacınız olan tüm ürünlerin elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz.

İşte, gününüzü güzelleştirecek SPA keyfiniz için pratik öneriler…

  • En sevdiğiniz aromatik mum çeşitlerini yakın ve dinlendirici müziklerden oluşan bir çalma listesi hazırlayın.
  • En rahat bornozunuzu ve en yumuşak havlularınızı çıkarın.
  • Bir sürahi soğuk suya limon dilimleri, nane veya salatalık ekleyerek pratik detoks içeceğinizi hazırlayın.
  • Aklınızdaki tüm olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp huzura ve dinginliğe kucak açın.
  • Briogeo Don’t Despair Repair gibi saç tipinize uygun bir saç maskesini saçlarınıza uygulayarak SPA bakımına başlayın.
  • Yüz bakımı için sauna etkili Sephora Collection tek kullanımlık kağıt maskeleri, koyu halkaları hafifletmek için Sephora Collection kafeinli göz maskesini deneyin.
  • Shea yağı gibi bitkisel yağlar içeren bir el kremi ile ellerinize masaj yapın.
  • Ayaklarınızı yumuşatmak için %92 oranında doğal kökenli bileşenlerden üretilen Sephora Collection ayak maskelerini deneyin.
  • Temel vücut bakımı adımlarını tamamladıktan sonra buharlı ancak çok sıcak olmayan bir küvette rahatlayın.
  • Yeterince gevşedikten sonra duş alın ve cilt hala nemliyken vücut nemlendiricisi ya da yağı uygulayın.

İster hızlı bir nemlendirme ister tüm akşam sürecek bir SPA keyfi için olsun, vücudunuz için en iyi vücut bakım ürünlerine anında sahip olabilirsiniz. Ayrıcalıklı Sephora fiyatları ile en sevdiğiniz markaların ürünlerini şimdi satın alabilirsiniz.