Yükselen Trend: Siren Gözler
Ana Sayfa Makyaj Göz Yükselen Trend: Siren Gözler

Makyaj

Yükselen Trend: Siren Gözler

Bu yazımızda yükselen sosyal medya trendlerinden, hatta sosyal medyayı neredeyse ele geçiren siren gözleri ele alıyoruz! Fox eye tekniğinin yeni rakibi siren gözler çarpıcı ve çekici bakışlara sahip olmanız için uygulayabileceğiniz görünümler arasında. “Nedir bu siren gözler?” dediğinizi duyar gibiyiz. Kısaca şöyle açıklayalım;

Bu teknikte, eyeliner yardımı ile gözün dış köşesine keskin ve uzun bir kuyruk uygulanıyor. Bakışlara esas iddaalı ve çekici etkiyi sağlayan ise göz pınarlarına uygulanan eyeliner dokunuşu oluyor. Gözün iç köşesine uygulanan kıvrımlı ve uzun bir uca sahip olan hat hem farklı hem de daha dikkat çeken bir havaya sahip olmanıza yardımcı oluyor. Fox eye tekniğinde kullanılan gölgeler, buğulu görünümler ve yumuşak geçişleri rafa kaldırmaya bir hayli yakın olan bu akımı sosyal medyada neredeyse denemeyen kalmadı desek yeridir.

Siren gözlere biraz da kişisel bir dokunuş katmak isterseniz tavsiyemiz renkli bir eyeliner kullanmak ya da gözünüzün altına ve kirpik diplerine koyu ve buğulu bir far ya da kalem uygulayarak bakışların çarpıcılığını pekiştirmek olabilir.

Bu bakışlara ulaşmak için Sephora Collection’ın farklı renk tonlarına sahip, suya dayanıklı eyeliner‘ı, Too Faced’in favori eyeliner’ı Better Than Sex ve Fenty Beauty Flyliner denemenizi tavsiye ettiğimiz ürünler arasında yer alıyor.

Önerdiğimiz ufak buğulu dokunuşlar için ise; Natasha Denona Biba All Neutral Eyeshadow Far Paleti, Nars Voyageur Eyeshadow Paleti ve Sephora Collection’ın 12 saat dayanıklılığa sahip, farklı tonlardaki Vinyl Eye Contour Kalemi deneyebileceğiniz ürünlerimiz arasında yer alıyor.

 

*Sephora Türkiye sosyal medya hesabımızdaki içerik ve trendleri bu link üzerinden takip edebilirsiniz.