Bronzluğu Korumanın Etkili Yolları
Ana Sayfa Vücut Bakımı Bronzluğu Korumanın Etkili Yolları

Vücut Bakımı

Bronzluğu Korumanın Etkili Yolları

Daha uzun süre bronz kalmak ister misiniz? Öyleyse ipuçlarımıza kulak verin.

Bronz ten görüntüsünü kim sevmez? Birçoğumuz deniz kenarında vakit geçirerek kavuştuğumuz bronzluğu korumak istiyoruz. Bunun için en iyisi doğru ürünlere başvurmak. Böylece bronzluğu daha kalıcı hale getirmek mümkün. Etkili ürün seçkimiz size rehberlik edecek. 

Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub

Cildi ölü deriden arındırmak için fiziksel peeling’den faydalanabilirsiniz. Sol de Janeiro’nun vanilya kokulu peeling’i cildi kurutmadan ölü deriden temizlerken, şeker kristalleri cildi nazik bir şekilde eksfoliye ediyor. Bir başka artısı ise içeriğinde nemlendirici özelliği olan Hindistan cevizi yağı bulunması. 

 

Fenty Skin Cherry Dub Triple Action AHA Body Scrub

Fenty Skin’in vücut peeling’inin yıldız içeriği antioksidan hazinesi Barbados kiraz özü. Ayrıca alfa hidroksi asit ve meyve enzimleri cildi ölü deriden arındırarak aydınlatıyor. Nemlendirici özelliğiyle bilinen shea yağı cilt kuruluğunun önüne geçiyor. 

Lancaster Golden Tan Maximizer

Bronzluğu daha kalıcı kılmak için güneş sonrası ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Lancaster Golden Tan Maximer cildi onaran bileşenleri sayesinde cildi rahatlatıyor. Cildin soyulmasını önlediğinden bronzluğu korumaya yardımcı oluyor. Hem yüze hem vücuda uygulanabilir. 

Sephora Collection Sugar Body Scrub

Esmer şeker partikülleri içeren peeling cilt yüzeyini nazik bir şekilde arındırıyor. Yağlı bir his bırakmıyor ve cildi nemlendiriyor. İçeriğindeki alfa hidroksi asit türevi glikolik asit cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor. Hafif ıslak cildinize az miktarda peeling’i uygulayıp durulamanız yeterli. 

Sephora Collection Body Milk Coconut

Sephora Collection vücut sütü, hızlı emilen yapısı ve ferah kokusuyla yaz ayları için ideal. Bütün cilt tiplerine uygun olan nemlendirici vücut sütü cildi rahatlatıyor ve neme doyuruyor. Ürünü güneşlendikten sonra da kullanabilirsiniz.