GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ BAŞLIYOR!
Ana Sayfa Güzellik İpuçları GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Cilt Bakımı

GÜLEN CİLTLER FESTİVALİ BAŞLIYOR!

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora’nın gelenekselleşen Gülen Ciltler Festivali’ne hazır mısın?

Sephora’yla Gülen Ciltler Festivali başlıyor!

Dünyanın en çok tercih edilen güzellik markalarının en sevilen cilt bakım ürünleri, Gülen Ciltler Festivali’nde bir araya geliyor. Akne ve iritasyona eğimli hassas ciltlere özel bakım ürünlerinden, patentli teknolojilerle üretilen anti-aging etkili bakım kremlerine, Gülen Ciltler Festivali’nde tüm cilt endişeleri için çeşitli cilt bakım ritüelleri ve bakım ürünlerinden sana en uygun olanı bulabilirsin.

15-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek festival kapsamında 2 adet ve üzeri cilt bakım ürünü alışverişlerinde Sephora White Kart sahiplerine  %15; Sephora Black Kart sahiplerine %20 indirim fırsatını kaçırma! Üstelik online alışverişlere özel 3 ürün alımına seçeceğin markalardan özel cilt bakım seti hediye!

Gülen Ciltler Festivali’nde yer alan vazgeçilmez ürünleri keşfedelim: 

Sephora Collection Nemlendirici Yüz Kremi 

Doğal kökenli hyalüronik asit, C ve E vitaminleri ile formülize edilen ağırlıksız bir nemlendiricidir. Cildinize doğal bir ışıltı sağlamak için ihtiyaç duyduğu nemi sağlamaya yardımcı olur.

Sephora Collection Creme Yeux Eclat Göz Kremi 

Formülündeki Kafein torbalanmayı giderirken, doğal kökenli hyalüronik asit nemin tutulmasını arttırır ve dehidrasyonu önler; böylece ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Sephora Collection Ultra Aydınlatıcı Serum

Cilde canlılık ve parlaklık kazandırmak için C ve E vitamini ve doğal kaynaklı peptidlerle formülize edilmiştir. Hızlı nüfuz eden yağsız dokusu çok iyi bir makyaj bazı oluşturur.

Mario Badescu Gül Suyu Sprey

Aleovera, gül, gardenya ve kekik özlerinin muhteşem uyumundan oluşan sprey, cildi aydınlatmaya ve canlandırmaya destek olur. Gün boyu cildin ihtiyacı olan nemi ve enerjiyi tekrar kazandırmayı hedefliyor. Cildin ışıltısını ortaya çıkarmasına yardımcı olur.

Dr Jart + Renk Düzenleyici Krem

Renk düzenleyici krem, yüzdeki kızarıklık görüntüsünü gidermeye ve cilden çevre radikallerden korunmasına yardımcı olur.
Düzensiz cilt tonunu eşitlemeye, cildin sağlığını ve canlılığını geri kazandırmak için destek verir. Ürünün formülündeki bitkiler cildi onarırken, SPF 30 ile UV ışığına karşı cildi korumayı amaçlıyor.

Pixi Glow Tonik

Cldinize ihtiyacı olan ışıltıyı veren PIXI Glow Tonik, cildi donuklaştıran ölü deri hücrelerini çözüp, cildin ışıltısını açığa çıkarmaya yardımcı olur.

Doğal bir şeker kamışı türevi ve alfa-hidroksi asit ailesinin bir üyesi olan% 5 glikolik asit ile zenginleştirilmiş bu yumuşak, peeling formülü, ölü hücrelerin temizlenmesine destek olarak altındaki ‘yeni’ sağlıklı cilt hücrelerini ortaya çıkarır. İçeriğindeki Aloe Vera cildi yatıştırıp nemlendirirken ginsengi oksijenlendirir ve hücre sağlığını ve cildin canlılığını artırır. At kestanesi doğal olarak taze ve nemli bir parlaklık kazandırmak için kan akışını hızlandırır.

Kullanımı: Pamuk pede alınan birkaç damla ürün temiz yüz(göz çevresi hariç) ve boyun bölgesine sabah ve akşam uygulanır.

The Inkey List Göz Çevresi Bakım Kremi

The Inkey List Göz Çevresi Bakım Kremi, güçlü formülü sayesinde koyu halka, torbalanma ve ince çizgi görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Tobalanma görünümüne destek olan kafein sayesinde göz çevrenizde canlılık sağlıyor. Tüm cilt tipine uygun olan ürün, bakım rutininizde yanınızda!

Gülen Ciltler Festivali’nde katılan diğer markalarla ilgili yazılara göz atmak için tıklayın:

Shiseido

YSL Beauty