SAÇLARA TAM DESTEK! YAZA ÖZEL SAÇ BAKIMI RUTİNİNİ OLUŞTUR
Ana Sayfa Güzellik İpuçları SAÇLARA TAM DESTEK! YAZA ÖZEL SAÇ BAKIMI RUTİNİNİ OLUŞTUR

Güzellik İpuçları

SAÇLARA TAM DESTEK! YAZA ÖZEL SAÇ BAKIMI RUTİNİNİ OLUŞTUR

Yıpranan saçları şımartan bir bakım seansı için harekete geçin! Saçlarımız da, en az cildimiz kadar koruma ve özenle bakım ister. Daha parlak, nem dengesini koruyan ve sağlıkla uzayan saçlar için, yaz tatilinin yıpratıcı etkilerine karşı önceden önlem almak mümkün. Plaj çantasından tarak ve bakım yağlarını eksik etmeyenlerin bu yaz favorileri arasına girecek ürünleri sizleri için sıraladık. Şampuan, maske, yağ ve serum gibi, saç bakım rutininizin çeşitli fazlarında kullanabileceğiniz ürünlere birlikte göz atalım.

Moroccanoil – Bakım Yağı

İnce telli saçlar için argan yağı ile formülize edilmiş, elektriklenmeyi kontrol altına almayı destekleyen, saçın yumuşaklık, parlaklık ve güç kazanmasına yardımcı olan ince yapılı bir saç bakım ürünüdür. Yağsız formülü saçı aydınlatır ve pürüzsüzleştirip şekillendirmeyi kolaylaştırır. Saça hızlıca şekil vermek veya rötuş için kullanabilirsiniz.

Daha iyi bir sonuç için saç bakım rutininize Moroccanoil Nemlendirici ve Onarıcı Saç Kremi’ni de ekleyebilirsiniz.

Drunk Elephant – Cocomino Glossing Shampoo

Saç yapısını güçlendirici amino asitler ve hindistan cevizi ile formülize edilmiştir. Sülfat içermez ve saç boyasına zarar vermeden ıslak saçta köpürerek temizlik sağlar. Saçı ağırlaştırmayan yapısı ile saçın nem ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

Daha iyi bir sonuç için saç bakım rutininize Cocomino Marula Cream Conditioner’ı da ekleyebilirsiniz.

Briogeo – Be Gentle Be Kind Avocado & Kiwi Saç Maskesi

Nemi artırdığı ve saçı yumuşattığı klinik olarak kanıtlanmıştır. % 97 doğal içeriğe sahip bu maske, ıspanak, chia tohumu ve kakao çekirdeği yağı bitkisel besinlerle zenginleştirilmiştir. Nemlendirmeye yardımcı olur. Tüm saç tipleri için uygundur. Şampuandan sonra masaj yaparak maskeyi saçınıza yedirin ve 5-10 dakika içinde durulayın.

Olaplex – No. 0 Intensive Bond Building

Deniz, güneş veya ısı gibi çeşitli dış etkenlerden oldukça zarar görmüş saçları tedavi edici özelliği ile öne çıkan Intensive Bond Building, yalnızca 4 içerikten oluşan bir bakım serumudur. Haftada 1 ya da 2 kere kuru saça uygulayarak kullanılabilir, tüm saç tipleri için uygundur.

Olaplex – No. 7 Bonding Oil

Bonding Oil, fazla ısıya maruz kalan, işlem gören ve güçlü yapısını geri kazanmaya ihtiyacı olan saçları onarıcı özelliği ile öne çıkıyor. Elektriklenmeyi önleyen, boyalı saçların rengine zarar vermeden nemlendiren ve parlaklık kazanmasına yardımcı olan formülü tüm saç tipleri için dört mevsim vazgeçilmez saç bakım ürünlerinden biri olmaya aday.