SEPHORA’DA ONLINE MAKYAJ DÖNEMİ BAŞLIYOR!
Ana Sayfa Güzellik İpuçları SEPHORA’DA ONLINE MAKYAJ DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Güzellik İpuçları

SEPHORA’DA ONLINE MAKYAJ DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Sephora Mobil Uygulaması ve sephora.com.tr’de 1 Temmuz Rare Beauty by Selena Gomez lansmanı ile beraber yepyeni bir deneyim başladı.

Sephora Türkiye, online deneme teknolojisinin önde gelen firması PulpoAR ile güçlerini birleştirerek dijital dünyada kişiselleştirilmiş bir online makyaj deneyimi sunuyor.

Merakla bekleyip; denemek istediğin makyaj ürünlerinin cildinde nasıl görüneceğine dair fikir edinebilmek artık mümkün. Fondöten tonunu yanlış seçmeye, “Bu rujun rengi websitesinde böyle görünmüyordu ki!” gibi kafa karışıklıklarına elveda demenin vakti geldi!

Sephora, bu eşsiz deneyimi ilk olarak uzun zamandır sabırsızlıkla beklenen Selena Gomez’in yeni markası Rare Beauty ile güzellik tutkunlarının beğenisine sundu.

Fondöten, göz altı kapatıcısı, ruj, allık gibi pek çok ürün sephora.com.tr’de ve Sephora mobil uygulamasında online makyaj deneyimiyle satın alınabilecek. Birbirinden sıcak tonları online olarak cildinizde deneme fırsatı sunan özel efekt sayesinde favori ürünlerinizi keşfetmeniz tek bir dokunuş kadar kolaylaşıyor.

Sephora Türkiye Instagram hesabında Rare Beauty özel filtresi ile keyifli bir sosyal medya deneyimi gerçekleştirmek ve ürünleri keşfetmek de mümkün.

Rare Beauty ürünlerini, online makyaj filtresini ve birçok markanın ürünlerini online olarak www.sephora.com.tr ve Sephora mobil uygulamasından deneyimleyebilirsiniz.