SEPHORA COLLECTION SONBAHAR SERİSİNDE DOĞADAN GELEN GÜZELLİĞİ KEŞFET!
Ana Sayfa Güzellik İpuçları SEPHORA COLLECTION SONBAHAR SERİSİNDE DOĞADAN GELEN GÜZELLİĞİ KEŞFET!

Güzellik İpuçları

SEPHORA COLLECTION SONBAHAR SERİSİNDE DOĞADAN GELEN GÜZELLİĞİ KEŞFET!

Doğa en iyisini biliyor!

İlhamını doğadan alan SEPHORA COLLECTION, 2020 Sonbahar sezonunda güzellik ve cilt bakım ürünlerinde doğanın iyiliğini yansıtıyor!

SEPHORA COLLECTION 2020 SONBAHAR KOLESKİYONU ÜRÜNLERİNİ ŞİMDİ SEPHORA’DA KEŞFET!

 

İçeriğinde Japonların uzun yıllardır güzellik sırrı olan matcha çayı, cildin beslenmesini destekleyen  vitamin ve mineralleri barındıran Sephora Collection’ın yeni sezon ürünleri, doğal içeriklerden oluşuyor.

Yeni sezonun renkli ve doğal dünyasını birlikte keşfediyoruz:

 

OKALİPTÜS LİFLİ YÜZ MASKELERİ

Okaliptüs ağaçlarından elde edilen lifler, yüz maskenizdeki aktif bileşenlerin cildinize hızla nüfuz etmesine yardımcı oluyor. Yeni okaliptüs lifli yüz maskeleri ile yüz bakımı için ihtiyacınız olan süre: 5 dakika!

 

 

MUZLU VİTAMİNLİ YÜZ MASKELERİ

%95 doğal içerikli formülü ile öne çıkan muzlu lifli vitamin maskeleri, cildinizin ölü deriden arınmasına ve vitaminlerle canlanmasına destek olmak için çeşitli vitamin ve mineralleri içeriğinde barındırıyor.

C, E, B3 ve B6 vitaminleri, muz ağacı saplarından elde edilen liflerle cildinize daha verimli nüfuz etmesini destekliyor!

 

 

 

BİTKİ LİFLİ TEMİZLEME MENDİLLERİ

Çevreye duyarlı, geri dönüştürülebilir paketi ve %99 doğal içeriği ile makyaj temizleme mendillerinin cilt endişesine göre size en uygununu seçebilirsiniz! (matlaştırıcı, dinginleştirici, nemlendirici, yatıştırıcı…)

 

 

GÖZ ÇEVRESİ MASKESİ

Göz altı şişkinliklerine ve koyu halkalara veda etmenize destek olacak göz çevresi maskeleri, ilk kullanımdan itibaren pürüzsüz ve parlaklık için çalışır. Hindistan cevizi suyundan elde edilen biyo-selüloz ile formülize edilen göz çevresi maskelerini keşfedin.

 

GECE SAÇ BAKIM MASKESİ

 

% 91 doğal malzemelerle formüle edilmiş krem jel yapısı ile akşamdan sabaha saç onarımını destekleyen besleyici maskeler, kabarmayı önlemeye ve  onarmaya yardımcı  ve parlaklık sağlayan farklı formülleri ile kurtarıcılarınızdan biri olacak!

 

 

 

SİYAH NOKTA KARŞITI BURUN MASKESİ

İlk kullanım itibariyle ciltteki  siyah noktaların  azalmasına yardımcı olan  kömür özlü burun bandı, gözenekleri siyah noktalardan arındırmanız konusunda sizi destekler.

 

EL VE AYAK MASKESİ

Ciltteki nemi hapsetmenize yardımcı eldivenler ve sevimli tasarıma sahip çorap maskeler, 8 saat boyunca el ve ayaklarınızın nemlenmesi konusunda cildinizi destekliyor.

 

DUDAK BALM VE SCRUB

Meyve özleriyle zenginleştirilmiş balmları ile dudaklarınızı günün her saati nemlendirebilirsiniz! Öte yandan, sezonun yıldızı Sephora Collection’ın dudak peeling serisi,  ölü cilt hücrelerinden  dudakların arındırılmasını destekliyor.. Yumuşatıcı vanilya ve ejder meyvesi özleriyle ayrı ayrı sunulan peeling ürünleri dudaklara kadifemsi bir dokunuş yaparak parlaklığını da maksimum seviyeye çıkarmaya yardımcı oluyor.