SEYAHAT BOY MAKYAJ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNİ KEŞFETME ZAMANI
Ana Sayfa Güzellik İpuçları SEYAHAT BOY MAKYAJ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNİ KEŞFETME ZAMANI

Güzellik İpuçları

SEYAHAT BOY MAKYAJ VE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNİ KEŞFETME ZAMANI

Güneşe, denize kavuşmanın zamanı geldi! Peki yanına hangi Sephora ürünlerini alacaksın? Sevdiğin ürünlerin hiçbirinden vazgeçme ve yaz tatilinin vazgeçilmezi olan mini boy ürünleri şimdi keşfet! Güneş kremi, maskara, gözenek sıkılaştırıcı tonik, far paleti, saç maskesi…
Sephora ile seçeneklerini çoğaltmaya hazırlan, bavulunun vazgeçilmezi olacak seyahat boy ürünler hayat kurtarıyor!

Tatile çıkmadan önce Sephora’da mini seyahat setlerine mutlaka göz at!

Seyahat boy ürünleri ve mini setleri şimdi keşfet!

1- SEHPORA SIZE UP MASCARA MINI

Uzatma ve kıvırma etkisi ile ilk uygulamadan itibaren farkı keşfet! Sephora Size-Up Mascara, kum saati şeklindeki fırçasıyla fark yaratır. Yazın plaj çantanda taşıyacağın 3 üründen biri olmaya aday mini maskaran, ergonomik boyu ile hep yanında olsun.

2- HUDA BEAUTY NUDE OBSESSIONS – NUDE LIGHT 

Metalik tonlardan yumuşak dokulu pastellere uzanan renkleriyle, bronz teninde ışıl ışıl parlayacak etkili gözlere sahip olmak için Huda Beauty doğru adres! Nude Obsessions Light far paleti, yüksek pigmentli renkleriyle gün batımında can alıcı bakışlara sahip olmana yardımcı olacak.

3- SEPHORA COLLECTION – THE AFTER SUN MASK

Güneş görmüş ciltleri hızla tazeleyen, biyo selüloz içeren formülüyle buz etkili Sephora Collection After Sun nemlendirici yüz ve dekolte maskesi, güneş sonrası bakımının en çok seveceğin adımı olacak! Karpuz özleriyle zenginleştirilmiş formülü, bronzluğun süresini uzatmaya yardımcı olur.

4- FENTY – DIAMOND BOMB BABY TRAVEL LUMINIZER SET

Fenty Beauty’nin en sevilen ürünlerinden biri olan bu mini set, yaz gecelerinin vazgeçilmez güzellik ürünü olmaya aday. Bronz tenin ışıltısını kat kat artıran Diamond Bomb Baby Luminizer set, elmas tozu ışıltısıyla anında tenine etki eder ve pürüzsüz bir ışıltı sağlar.

5- TOO FACED – LIP INJECTION EXTREME MINI PLUMPER

Gece ve gündüz kullanabileceğin, daha dolgun görünümlü dudaklar için makyaj çantanda bulunması gereken bir ürün: Lip Injection Extreme Mini! Too Faced’in, tıbbi olarak kanıtlanmış teknolojisiyle kan damarlarını genişleterek dudakların dolgunlaşmasını sağlayan bu ürünü, anında ve hızlı sonuçlar verir. İlk 5 dakika karıncalanma hissederseniz bu normaldir. 5 dakikanın sonunda aynaya yeniden bak ve farkı gözlerinle gör!

 

Artık tatil bavulunda sevdiğin tüm ürünlere yer var… Seyahat boy ve mini setler ile artık hiçbirinden vazgeçme!

 

Seyahat boy ürünleri ve mini setleri şimdi keşfet!