YENİ YILDA EN GÜZEL HEDİYEN: NEŞEN!
Ana Sayfa Güzellik İpuçları YENİ YILDA EN GÜZEL HEDİYEN: NEŞEN!

Güzellik İpuçları

YENİ YILDA EN GÜZEL HEDİYEN: NEŞEN!

Yılbaşı coşkusu için geri sayım başlıyor!

 

Yeni yıl heyecanı, gün geçtikçe katlanarak artıyor. Umut dolu yeni bir yıla girerken sevdiklerini de, kendini de unutma istedik. Sephora Collection’ın yeni yıla özel Wild Wishes koleksiyonu ile tazelenip, yeni yılın renkleriyle kendini ve sevdiklerini şımartabilirsin.

Yılın en eğlenceli zamanını kutlamak için, Sephora Collection bakım maskeleri, makyaj paletleri ve daha birçok birbirinden özel ürünü bir araya getirdi. Zengin içeriklerin ekonomik alternatifler ve göz alıcı paketlerle buluştuğu uygun fiyatlı hediye önerilerimize hazırsanız başlıyoruz:

 

Sephora Collection Wild Wishes Makyaj Paleti

Tam 86 renk, 2 fırça ve 1 göz kaleminden oluşan eksiksiz bir makyaj paleti…Gerisi ise tamamen yaratıcılığınıza kalmış! Wild Wishes makyaj paleti, makyaj tutkunu yakınlarınız için benzersiz bir hediye seçeneği olarak ilk sırada yer alıyor.
Fiyatı; 239 TL

 

Sephora Collection Wild Wishes Lipgloss Ball

Dudaklarınıza pembemsi doğal bir ton ve hafif ışıltı katın. Yılbaşı süsüne benzeyen kutusuyla Lip Gloss Ball, favori hediye tercihlerinizden biri olacak.
Fiyatı; 29,90 TL

 

Sephora Collection Feline Instincts Christmas Edition

Mat ve metalik dokuları ve ham pigmentli içerikleriyle 12 farklı göz farı, Feline Instincts Wild Nude far paletinde buluşuyor. Vahşi görünümlü bakışlar için sıcak kehribar rengini, canlı sarı ve toprak tonlarını keşfedin.
Fiyatı; 149 TL

 

Sephora Collection Wild Wishes Vücut ve Banyo Seti

Pamuk çiçeğinin baş döndürücü kokusunu keşfedin! Kendinizi vahşi bir ormanda hissedin…

İçindekiler:
Duş veya köpük banyosunda kullanabileceğiniz bir duş jeli
Pamuk çiçeği sıvı el sabunu
Saf bir rahatlama anı için banyo suyunda eriyecek, nefis kokulu pamuk çiçeği banyo topu
Banyo lifi
Fiyatı; 109 TL

Sephora Collection The Enchanted Jungle Maske Seti

Büyülü ormana adım atın! İlhamını doğadan alan ve zengin içerikleriyle sizi tepeden tırnağa düşünen bu maske seti ile yeni yıl gecesine hazırlanın.
Göz, yüz, saç, el ve ayak maskelerinden oluşan bu 8’li set en az yüzde 90 doğal içeriklere sahip! Fiyatı; 189 TL

 

Sephora Collction Wild Wishes Holografik Renkli Maske

Eğlenceli selfie’ler için evde deneyiniz! Kuvars özü ile zenginleştirilmiş, sınırlı sayıda üretilen holografik renklere sahip hidrojel maske, ferahlatıcı ve nemlendirici etkisiyle cildin dolgunlaşmasına yardımcı olur.
Fiyatı; 39,90 TL

 

Sephora Collection Wild Wishes Golden Dudak Maskesi

Dudaklar altın rengi bir bakımı hak ediyor! Doğal shea yağı özü içeren ve sınırlı sayıda üretilen altın hidrojel maske dudakların beslenmesine ve yumuşak bir doku kazanmasına yardımcı olur. Fiyat; 19,90 TL

 

Sayısız hediyeler, yılbaşı için biraz ilham ve sevdiklerinizle geçireceğiniz musmutlu bir yeni yıl gecesi için Sephora’nın renkli dünyasını ziyaret etmeyi unutmayın!