KENDİNİ İYİ HİSSETMEN İÇİN 5 ADIM
Ana Sayfa Güzellik İpuçları KENDİNİ İYİ HİSSETMEN İÇİN 5 ADIM

Güzellik İpuçları

KENDİNİ İYİ HİSSETMEN İÇİN 5 ADIM

Evde çok fazla zaman geçirdiğimiz bu dönemde kendimizi iyi hissetmek çok daha önemli bir hal aldı. Hem modunuzu yükseltmek hem de daha iyi hissetmek için sadece 5 dakikaya ihtiyacınız var!

TOUCHE ECLAT STYLO

8 saatlik güzellik uykusuna hazır mısınız? YSL Beauty’nin Touche Eclat Stylo ile göz altı morluklarınızı kapatabilir veya ciltteki kusurlarınızı örtebilirsiniz. Cildinize çok doğal ve aydınlık bir etki veren Touche Eclat Stylo, makyaj rutininizin vazgeçilmezi olacak. Eğer cildinizin solgun göründüğünü hissediyorsanız, cildinize doğal bir aydınlık verecek Touche Eclat Stylo ile yüzünün yüksek bölgelerini aydınlattığınızda çok daha enerjik, sağlıklı ve iyi görüneceksiniz.

TOUCHE ECLAT SHIMMER STICK

Kendinizi daha canlı hissetmek için Touche Eclat Shimmer Stick aydınlatıcınızı elmacık kemiklerinizin üzerine, burnunuzun ucuna ve dudaklarınızın üzerine hafifçe uygulayabilirsiniz. Siz de doğal sonuç arayan ve kremsi dokuya sahip bir aydınlatıcı arıyorsanız, YSL Beauty Touche Eclat Shimmer Stick aydınlatıcılarını denemenizi tavsiye ederiz.

MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS

YSL Beauty, kadınların o muhteşem bakışlara sahip olurken aynı zamanda cildine bakım yapması gerektiğine de inanıyor. Hem kirpiklerimizin daha dolgun ve uzun görünmesini sağlayan hem de bakışlara enerji veren Mascara Volume Effet Faux Cils maskarası, kirpiklere harika bir hacim ve uzunluk verirken aynı zamanda özel formülü ile kirpiklere bakım da yapıyor. Modunuzu ve kirpiklerinizi yükseltmeye hazır olun!

ROUGE PUR COUTURE THE SLIM

Uçlarda yaşayan kadınları en iyi şekilde yansıtan ve kendi dudakları için en iyisini düşünenlerin ruju, Rouge Pur Couture The Slim. Derideki yoğun renk ve esneklikten esinlenilmiş Rouge Pur Couture The Slim rujlar, tek bir dokunuş ile dudaklarda yoğun renk ve mat bir görünüm sağlıyor. Tıpkı vücuda tam uyan deri pantolon gibi, yumuşak formülü ve kremsi yapısıyla dudaklara kolayca uygulanıyor. Esnek ve hafif yapısıyla dudağa sürüp varlığını unutturuyor. Denemeye hazır mısınız?

LIBRE

Yoksa siz hala özgürlüğün kokusu ile tanışmadınız mı? Özgürlüğünü ölçüsüzce yaşayan güçlü, cesur ve özgür kadınların parfümü, Libre. Fas’tan gelen portakal çiçeğinin yakıcı hissi ve Fransız lavantasının birleşiminden doğan feminen bir koku. Çarpıcı lüks aksesuarlardan ilham alan keskin hatlara sahip özel şişe. Özgürlüğü keşfetmek isteyen her kadının bu çarpıcı kokuyu denemesini tavsiye ederiz!