ADIM ADIM ERKEK CİLT BAKIMI
Ana Sayfa Erkek ADIM ADIM ERKEK CİLT BAKIMI

Erkek

ADIM ADIM ERKEK CİLT BAKIMI

Cilt bakımı denildiğinde çoğunlukla kadınlar ön planda olsa da erkekler için de cilt bakımı bir o kadar önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Genellikle erkek cildi kadın cildine göre daha kalın bir yapıya sahip olduğundan ve daha çok yağ ürettiğinden, erkek cildi de düzenli bakım ve temizliğe ihtiyaç duyar. Uzun vadede cildinin genç ve sağlıklı olmasını isteyen erkekler için birkaç adımda yapılması gereken temel ihtiyaçları listeledik.

 

Sabun yerine yüz temizleyici ürünleri tercih edin

Gün içinde cildin maruz kaldığı kirli hava ve diğer etkenler nedeniyle tıkanan gözenekleri temizlemek ve cildi arındırmak için sabun çoğu zaman yeterli olmaz. Sabun, cildi daha çok kurutup tahriş edebilir fakat yüz temizleyiciler sahip oldukları özel formüller sayesinde cildin doğal nem dengesini bozmadan ciltteki tüm kirin temizlenmesini sağlar. Sabah ve akşam olacak şekilde cilt tipinize uygun olan temizleyicileri kullanmayı atlamamalısınız.

 

Biotherm Gel Nettoyant Visage Tube Temizleyici Jel

Saf thermal plankton, mineraler ve vitaminler sayesinde cildi beslayerek yumuşak bir arındırma sağlar. Normal ciltler için uygun bu temizleme jeli cildi temiz ve ferah tutarak nem dokusunu korumasına yardımcı olur.

 

Cildinizi nemlendirmeyi unutmayın

Cildin yağ dokusunu korumak, yaşlanma belirtilerini azaltmak ve kırışıklık oluşumunu önlemek için günlük nemlendirici kullanın. Yüzünüzü yıkadıktan sonra nemlendirmek, ciltteki nemi korumanıza yardımcı olur.
Normal veya yağlı cilde sahip erkekler için hafif bir losyon veya nemlendirici jel kullanımı yeterli olabilir. Kuru cilt tipine sahip erkekler ise daha güçlü bir nemlendirici kullanmalıdırlar. Nemlendiricinizi sabah ve akşam olacak şekilde temiz bir cilde uygulamanız gerektiğini unutmayın.

 

Sephora Collection Nemlendirici Krem

Cildi anında nemlendiren, yatıştıran ve güçlendiren Sephora Collection nemlendirici gündüz kremi yapışmayan ve yağlı olmayan hafif dokusu ile cilde anında etki eder.
Formülündeki HydroSenn gün boyu cildin yumuşak kalmasına yardımcı olurken cildi dışardan gelen tüm zararlı etkilere karşı destekler.

 

Biotherm Aquapower SPF 14 Jel Krem

Cildinizi tüm gün boyunca ideal bir şekilde nemlendirir, ferahlatır ve temizler. 14 faktörlü güneş koruması sunar ve tüm cilt tipleri için uygundur.

 

 

Clinique Cfm Yağlanma Ve Parlama Karşıtı Nemlendirici

Hafif formülü ile yağlanmayı kontrol altına alarak mat bir görünüm yaratmaya ve parlamayı önlemeye yardımcı olur. Cildi yağlandırmadan nemlendirerek, daha güçlü bir görünüm kazandırır.

 

 

Kırışık oluşumuna karşı önlemlerinizi alın

Cildin doğal yaşlanmasının yanı sıra iş stresi, artan sorumluluklar ve hızlı yaşam temposu cildin yaşlanma seyrini hızlandıran etkenler olarak karşımıza çıkıyor. Cildin yaşlanma hızını yavaşlatmak için kullanılan doğru destekleyici ürünlerle cildin ihtiyaç duyduğu bakımı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Clarins Clr Revitalizing Gel

Sabah veya akşam kullanılabilecek jel yapısında kırışıklık tedavi etmeye yardımcı Clarins Clr Revitalizing jel cildinizin enerjisini yükseltmek için mükemmel bir içeriğe sahip. Görülen yaşlanma belirtilerini tedavi etmeye yardımcı özelliğinin yanı sıra aynı zamanda cildi yağlı görünümden uzaklaştırıp nemlendirme özelliğiyle de favori ürünlerinizden biri olmaya aday.

Shiseido Men Skin Empowering Cream

Shiseido Men Skin Empowering Cream, cildin tonunu anında dengeleyen ve gözle görülür bir pürüzsüzlük veren canlandırıcı bakım kremidir. Erkeklere özel geliştirilen yapısıyla tüm yaşlanma belirtilerini hedef alan güçlü bir yaşlanma karşıtı bakım kremidir. Kırışıklıklar, sarkma, kaba cilt yüzeyi ve kuruluk sorunlarını iyileştirme özelliğine sahip formülü ile cilde olağanüstü bir canlılık katarak genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

The Inkey List Collagen Serum

Pürüzsüzleştirici ve nemlendirici The Inkey List Collagen serum doğal kolajenin cildinize yapacağı etkiyi taklit ederek daha dolgun ve sıkı görünmesine yardımcı olur. Bir yandan da ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünde azalmaya yardımcı olmak için ek bir destek sağlar.

 

Tıraştan sonra cildinizi nemlendirin

Ne kadar dikkatli olursanız olun kullandığınız ürünler ne kadar kaliteli olursa olsun tıraş bitiminde cildinizin tahriş olma riski her zaman vardır. Tıraş sonrası hassaslaşan cildinizi balsam veya losyon gibi tıraş sonrası bakım ürünleri ile nemlendirmenizde fayda var.

 

Biotherm Tıraş Sonrası Yatıştırıcı Bakım Jeli

Tıraş sonrası yanmayı azaltan bu bakım ürünü özellikle tıraşın zararlı etkilerine karşı hassas olan ciltler için formüle edilmiştir. İçerdiği yatıştırıcı kompleksle cildinizi rahatlatır. Hafif alkol içeren sıvı kıvamı cilt tarafından hızlıca emilir ve cilde enerji vererek canlanmasını sağlar.

 

Gün içinde cildinizin pürüzsüz görünümünü koruyun

Günlük rutinimiz içinde cildimiz de en az bizim kadar yorulur. Cilt hem maruz kaldığı kirli hava, hem çevresel etkenler hem de gerekli olan nem ve bakımı alamadığı zaman gözeneklerine yağ depolar ve istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Gün içinde cildinizin pürüzsüz ve daha sağlıklı görünmesi için cildi nemlendirmenin yanı sıra cilt tipinize uygun çeşitli baz ürünleri de kullanmanızda fayda var.

 

Givenchy Mister Matifying Stick

Givency Mister Matifying Stick cilt rengini kalıcı olarak birleştiren, ikinci bir cilt efektine sahip matlaştırıcı bir özelliğe sahiptir. Cildinizi gün boyunca taze ve pürüzsüz tutmak için baz olarak veya rötuşlarda kullanılabilir. Bu yağlı olmayan hafif doku, gözeneklerinizin görünümünü azaltır ve pürüzsüz bir mat görünüm için kusurları gizler.