Black Frıday Günlerinin Favori Parfümleri!
Ana Sayfa Parfüm Black Frıday Günlerinin Favori Parfümleri!

Parfüm

Black Frıday Günlerinin Favori Parfümleri!

Kasım ayı birbirinden cazip kampanya ve avantajların sunulduğu Black Friday indirimlerinin yer aldığı indirim ayı olarak karşımıza çıkıyor. Dünyaca ünlü markalar tarafından sunulan en yeni ve en favori parfümleri denemek için Sephora’nın benzersiz Black Friday indirimlerinden yararlanmanın tam zamanı! Üstelik yaklaşan yılbaşı için sevdiklerinize harika parfüm setleri de seçebilirsiniz. İndirim heyecanına kapılmadan en iyi parfüm ve parfüm setlerini seçmek için daha fazlasını keşfetmeye hazır mısınız?

Black Friday’de Parfüm Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 

Black Friday indirimlerinde en doğru parfümü seçmenize yardımcı olacak birkaç ipucundan yararlanarak 26 Kasım haftasını tam bir fırsata çevirebilirsiniz.

Parfüm Yoğunluğuna Karar Verin 

Parfüm almaya karar verdiğiniz an karşınıza Eau De Parfum ve Eau De Toilette gibi terimler çıkacaktır. Sizin için en doğru ürünü seçmeden önce bunların ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekir. EDP, saf parfüm konsantrasyonu %15-20 arasında değişen yoğun ve kalıcı parfümlerdir. Yüksek kalıcılıkları nedeniyle kış aylarına ve özel günlere uygundur. EDT ise saf konsantrasyonu %5-10 arasındaki parfüm çeşitlerini ifade eder. Daha hafif ve fresh olduğu için EDT parfümleri günlük kullanımlar için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Koku Tarzınızı Belirleyin

Parfüm, tıpkı kıyafet zevki gibi oldukça kişisel bir seçimdir. Ancak belirli koku aileleri benzer etki gösterdiği için parfüm seçiminizde oldukça yardımcı olabilir. Kasım ayı kışa başlangıç yapılan ve yeni yıl sezonunun açıldığı en hareketli aylardan olduğu için kalıcı parfümler tercih edebilirsiniz. Black Friday’de erkek ve kadın parfüm alışverişi yaparken tüm kış boyunca etkisini üzerinizde hissedebileceğiniz odunsu, baharatlı ve yoğun aromalara sahip parfümleri seçebilirsiniz. Yaz ve ilkbahar ayları için ise kalıcı parfüm yerine narenciye, çiçek, su ve bitki aromaları içeren ferahlatıcı koku gruplarını tercih edebilirsiniz.

Hediye Parfüm Önerileri

Parfüm seçiminde sizlere yol gösterecek temel ipuçları hakkında fikir edindikten sonra tüm dünyada ikonikleşen ve çok satanlar listesinde yer alan en popüler kadın ve erkek parfümlerini birlikte keşfedelim;

En İyi Kadın Parfümleri

 

Dolce Gabbana Light Blue EDT

Bu renkli, taze ve çiçeksi meyvemsi Eau de Toilette, Akdeniz yaşam tarzının duygusallığını yansıtır. Klasik Dolce & Gabbana parfümünden esinlenen zamansız bir tasarım olan Light Blue’nun şekli kendine güvenen cesur kadınları temsil ediyor. Parfümün üst notasında; sedir, yeşil elma, yaban sümbülü, orta notasında; bambu, yasemin, gül, alt notasında ise ağaç kavunu ve kehribar bulunmaktadır.

 

 

Tom Ford Black Orchid

Tom Ford için yetiştirilen siyah orkidelerden üretilen Black Orchid, oryantal notalar eşliğinde romantik bir yolculuğa yelken açtırırken, baharatların sıcak dokunuşunun ardından çiçeklerin tazeliğini barındırıyor.

 

 

Lancome La Vie Est Belle EAU DE Parfum

Fransa’nın önde gelen üç parfüm yaratıcısı tarafından oluşturulan özel içeriğiyle bu imza niteliğindeki koku sayesinde La Vie Est Belle yepyeni bir koku dili üretiyor. İris çiçeğinin enfes ve zarif kokusu ile her damlayla kendi mutluluk manifestonuzu yaratın!

 

Chanel Coco Mademoiselle

Özgür ve büyüleyici bir kadının kokusu: Chanel Coco Mademoiselle! Güçlü bir karaktere sahip odunsu ve amberimsi oryantal notalar eşliğinde büyülü bir yolculuğa hazır olun.

Michael Kors Wonderlust

Büyüleyici çiçeklerin, karanfilin kışkırtıcı baharatı ve güneş çiçeğinin vanilyalı dokunuşu ile derinlik kazanmıştır. Kaşmir Ağacı, Benzoin Siyam, Sandal Ağacı Sri Lanka’nın egzotik ve kremsi bitişi etkileyici içeriği tamamlar.

 

Armani My Way 

Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısır’dan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistan’dan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir. Son olarak, Virginia’nın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşur.

 

Mugler Thierry Alien EDP

Sizi her gün olağanüstü olmaya davet eden gizemli bir parfüm: ALIEN. MUGLER’in bu güçlü parfümünün şişesi adeta kıymetli bir mücevheri ya da değerli kristal bir taşı andırırken içerisindeki yasemin zambak, Hindistan’da toplanıp IFF koku evi tarafından özenle seçiliyor.

 

YSL Libre Intense

LIBRE’nin ikonik içerik yapısında olan Fransız lavantası ile Fas’tan gelen portakal çiçeği arasındaki ateşli, cezbedici ve şehvetli bir şekilde yeniden yorumlandı. Eriyen çiçeksi notaların yoğunluğunda portakal çiçeği ile yakıcı orkide akorunun birleşimini keşfetmelisiniz.

 

En İyi Erkek Parfümleri

 

Armani Emporio Stronger With You EDP Intensely

Her zaman modern ve şehirli erkeğin imzası niteliğini taşıyan Stronger With You serisi yeni kehribar rengindeki Stronger With You Intensely’nin yarattığı güç ile yeni bir boyut kazanıyor. Bu bağımlılık yapıcı yoğun fujer parfüm, pembe biber, vanilya ve kehribar rengindeki odunsu notaları içerir.

 

Dior Sauvage

‘Sauvage Parfum’ün güçlü aromatik tazeliği dolgun, baharatlı mandalina ile zenginleştirilmiş. Lezzetli tonka fasülyesinin çarpıcı kıvrımları ve bitter aromaları ile Sri Lanka’da kıymetli sandal ağaçlarının bulunduğu bir bölgede bir araya getirilerek harmanlanmış. Black Friay indirilerinde keşfetmeniz gereken bir parfüm.

 

 

Chanel Bleu De Chanel

Aromatik-odunsu karakteri ve dikkat çeken kokusu ile özgür erkeğe bir övgü niteliğinde tasarlanmıştır. Mavinin gizemli ve koyu bir tonundaki şişesiyle zamandan bağımsız bir parfüm olarak dikkat çeker. Zarif kokusu ile BLEU DE CHANEL’in Eau De Parfum versiyonu, kararlılığı simgeleyen bir karakteri ortaya çıkarır.