BLACK ORCHID PARFÜM KOLEKSİYONU
Ana Sayfa Parfüm BLACK ORCHID PARFÜM KOLEKSİYONU

Parfüm

BLACK ORCHID PARFÜM KOLEKSİYONU

EGZOTİK. DUYGUSAL. TARİFSİZ

2006 yılında Tom Ford imza kokusu olan ve Tom Ford Beauty koleksiyonu için ilk adım olan Tom Ford Black Orchid’i tanıttı. O günden beri Tom Ford Black Orchid zamansız lüksü yansıtan ikonik koku olmaya devam ediyor.

Black Orchid’in ilhamı Tom Ford’un ulaşılamaza olan ilgisinden ve eşsiz siyah orkidenin büyüleyici etkisinden ortaya çıkmıştır.

 

Benim için siyah orkide en kusursuz çiçek… Lüks, elegan, saf ve sofistike. – TOM FORD

 

Orijinal Black Orchid Eau de Parfum

Orijinal Black Orchid Eau De Parfum 10ml, 50ml ve 100 ml formlarında imza siyah şişeye ve kapak üzerinde bulunan altın rengi plağa sahip. Üst notalar siyah trüf ve ylang ylangden oluşurken berga- mot ve frenk üzümünün harmanı kokuya ferahlık katar. Kokunun kalp notasına Tom Ford’un özel üretimi olan siyah orkide içeriği çiçeksi ve meyvemsi bir duruş katmaktadır. Kalp notası lotus odunu ile derinleştirilmiştir. Baz notası olarak noir paçuli ve vetiver ile denge sağlamıştır. Vanilya damlaları kremsi bir doku verirken sandal ağacı ve balsam ile harmanlanmıştır.

Yeni Black Orchid Parfüm

Yeni Black Orchid Parfum değerli yağların hipnotize edici siyah orkide ve baştan çıkarıcı ylang ylang gibi içeriklerle birleşmesinden doğmuştur. İçeriğindeki siyah erik kokuya daha da etkili bir yapı kazandırmıştır. Baştan çıkarıcı etki üzerine yoğunlaşmış olan parfüm altın renkli bir şişe içinde altın gibi zamansız olarak sunulmaktadır.

50ml ve 100ml formatlarında mevcut olan yeni Tom Ford Black Orchid parfum altın rengi şişesiyle ve antın rengi kapağıyla elegan duruşu gözler önüne seriyor.