BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE İLE MÜKEMMELLİĞİNİ KEŞFET
Ana Sayfa Parfüm BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE İLE MÜKEMMELLİĞİNİ KEŞFET

Erkek

BVLGARI MAN GLACIAL ESSENCE İLE MÜKEMMELLİĞİNİ KEŞFET

“Erkekler için karlı dağların kontrol edilemez büyüklüğünü yakalayan yeni bir koku. Işıltılı bir tazelik yayan ve dipsiz ihtişam hissiyatı veren bir kokudur”

Bvlgari, dünyanın en yüksek, en saf, baskın temiz havasını yakalamak için dünyanın en yüksek zirvelerinden birine tırmanıyor. Bvlgari Man Glacial Essence bu zirvedeki değişim rüzgarı niteliğindedir.

 

BVLGARI MAN AİLESİNE YENİ KARŞI KONLMAZ BİR ELEMENT KATILIYOR: HAVA

TAZE BİR NEFES, TAZE BİR YAŞAM

Ulaşılamayan bir şey fethedilebilir mi? Yoksa somut olmayan bir şey mi oluyor? Görünmez havanın şişelenmesi, sadece Bvlgari MAN’in Üstlenmeye cesaret edeceği imkansız bir zorluktur.

Hava yakalanamaz, ancak algılanabilir bir kuvvete sahiptir. Bir yangını besleyebilir veya bir nefesle söndürülebilir. Suyu buza dönüştüren veya nehrin daha hızlı akmasını sağlayan güce sahiptir. Hava bir sessizliği doldurabilir veya bir vadi boyunca yankılandırabilir. Özellikle içimizdeki şeyleri değiştirme gücüne sahiptir.

Hayat nefes almakla başlar. Hayatın zorlukları ve zaferlerine karşı kendimizi güçlendirmeye çalıştığımızda her zaman derin bir nefes alır ve başlarız. Akciğerlerimizi hava ile doldurduğumuzda, kendimizi en doğal ve mükemmel, şekilde ifade etmeye hazırlanırız.

Nefes al. Havanın gücü vücudunuzu genişletir, düşüncelerinizi netleştirir ve vizyonunuza daha fazla odaklanır. Şüpheleriniz uçar ve net hedeflere ve iddialı hedeflere yol açar. Bu havayı içinizde tutun ve hayati enerjinin her bir parçacığını yakalayın. Vizyonunuz daha netleşiyor: Artık ne istediğinizi ve bunu nasıl başaracağınızı biliyorsunuz. Nefes ver. Şu an nerede olduğunuz ve nerede olmayı hedeflediğiniz noktadasınız, bu noktada artık mesafe yok.

Hayat beklenmedik anlarla doludur. Gün ne getirirse getirsin – dağlar ne olursa olsun, olaya ulaşmak ve daha yüksek bir zirveye ulaşmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Çünkü dünyanın en tepesinde, en destansı görüş sizi bekliyor ve kendi büyüklüğünüz en açık şekilde görülebilirsin. Fethettiğin aslında dağ değil, SENSİN.

BİR AĞAÇSI FUJER İMZASI

“Buzun sağladığı o tazelik hissini tercüme etmek istedim.
Bu yüksek kontrastlı koku, onu kullanan her erkek için tazelik, özgürlük veren bir nefestir.”
Alberto Morillas, Master Perfumer

Bvlgari Man Glacial Essence mükemmelik arayışında olan her erkeğin durdurulamaz erkekliğini somutlaştırır.

Parıldayan üst notalarının tazeliği, beklenmedik odunsu ve kuvvetli kalp notayı uyandırır, kristalize kuru yoğun ve iddialı tonlarda doruğa ulaşır. Buzla kristalleşen odunsu fougère kokusunun temel gücü.

ÜST NOTA: GİZLİ TAZELİK

TAZE,IŞILTILI VE BAHARATLI ARDIŞ ESANSI

ZENCEFİL EKSTRESİ

SARDUNYA ESANSI

KALP NOTA: AROMATIC YOĞUNLUK

Aromatik,Kadife

AVUSTRALYA SANDAL AĞACI ESANSI,

ORRISKÖKÜ

ARTEMISIA ESANS

DİP NOTA: AĞAÇSI KARİZMA

MASKÜLEN – KARİZMATİK VE KRİSTALİZE

ALASKA SEDİRAĞACI ESANSI

CLEARWOOD® AKORU

MİSK AKORU

 

FLAKON: BUZULLARIN GÜCÜ İLE ÇEVRELENEN HAVA

En yüksek, en yıkılmaz dağlarla aynı güç ve büyüklükteki Bvlgari Man Glacal Essence flaconu, donmuş ufukların ve parıldayan zirvelerin güzelliğine bir anıt niteliğindedir. Masmavi yansımaları, gökyüzü ve yeryüzü, kayalar ve buzullar arasındaki manzaranın buzul nüanslarını yansıtır – doğanın aşırı güçlerinin neredeyse göksel bir uyum haline geldiği bir buluşma noktası.

Saf estetiği aşan bir şahin gibi , Bvlgari’nin yaklaşımını sürekli iyileştirerek çevreye olan bağlılığını derinleştirme çabalarını gösterir..

Bvlgari Man Glacial Essence flakonunun üretim yöntemleri, doğanın dengesini koruma arzusundan yola çıkılarak sürdürülebilirlik yaklaşımından başlayarak yaratılmıştır.

Cam üreticimiz Stölzle Masnières Parfumerie SAS’ın iç politikası, diğerlerinin yanı sıra CO2 emisyonlarının telafisini hedeflemektedir.

Biyokütleden yeşil elektrik ve termal enerji temini sayesinde ortağımız, dünya çapında yıllık enerji talebine bağlı olarak CO2 emisyonlarının 2 / 3’ünü telafi ediyor. Cam üreticimiz, Bvlgari Man Glacial Essence’in şişe imalatına bağlı CO2 emisyonlarının azaltılmasına izin veren% 100 yenilenebilir kaynaklı elektrik kullanıyor.

Ek olarak, Bvlgari Man Glacial Essence’ın dış ambalajı, tedarik zincirinde, ormandan son kullanıcıya kadar olan süreci tam bir izlenebilirlik ve biyoçeşitliliğimizin sürdürülebilir yönetimi için sertifikalı sorumlu kaynaklardan gelen kağıt kullanılarak üretilmektedir..

#CONQUERYOURGREATNESS
#mükemmelliği keşfet
KAMPANYASI

Seçkin moda film yapımcısı Damien Krisl ve ünlü fotoğrafçı Chris Kolls tarafından yönetilen Bvlgari Man Glacial Essence reklam kampanyası, Bvlgari’nin anavatanı İtalya’da 12.000 metrede çekildi.

Son derece eğitimli dağ rehberleri ile çevrili kampanya çekimi, Cervinia’nın inanılmaz manzarasını kullanan doğal bir buzulda gerçekleşti. Bu yeni kokunun ve Bvlgari’in değerlerinin ruhuna layık cesur bir meydan okumaydı.

Filmde Nick Bateman zirveye doğru tırmanıyor. Derin nefes alma yoluyla, saf buzul havası ona daha fazlasına ulaşma dürtüsü verir. Harika bir şeyin gerçekleşeceği hissi, hayatın en heyecan verici zorluklarını yaşarken hissettiğiniz heyecan. Yükselişi iç değişimi temsil eder. Avrupa’nın en yüksek zirvelerinden birinde, destansı bir görüş bekliyor ve sonunda kendi büyüklüğünü görebiliyor.

Çok başarılı Bvlgari Man Wood Essence kampanyamızın yüzü olarak Nick Bateman zaten Bvlgari ailesinin bir parçasıdır. Şu anda Los Angeles’ta bulunan Kanadalı bir aktör ve etkileyici bir modeldir. Bir doğa aşığı ve dört kez dünya şampiyonu bir savaş sanatçısı olarak Nick, beden ve zihin arasındaki mükemmel dengeyi somutlaştırır.

 

BVLGARI MAN ELEMENTLERİN YAŞAMA GÜCÜNÜ BİZE GETİRİYOR

İnsan onu çevreleyen doğal unsurlarla senkronize olarak yaşar ve nefes alır.
Bvlgari Man Glacial Essence, tüm bu unsurların en somut olmayan ama ezici esintisinden esinlenerek Bvlgari Man hikayesinde yeni bir bölüm yazıyor.

Ateş, Bvlgari Man in Black ile insanın kökenlerini, atalarının köklerini ve neredeyse efsanevi yaşamını temsil eden, neo-oryantal anlaşmayla dönüştürücü, kutsal ve şehvetli gücünü ortaya çıkarır.

Toprak, Dünya’da ağaçlar olarak görünür, topraklanmasını, burada ve şimdi varlığını sembolize eder. Bu denge dinamiği, Bvlgari Man Wood Essence’in yoğun neo-woody imzasıyla yakalanır.

BVLGARI.COM
#conqueryourgreatness
#mükemmelliğikeşfet