Dolce & Gabbana Lıght Blue Forever
Ana Sayfa Parfüm Dolce & Gabbana Lıght Blue Forever

Parfüm

Dolce & Gabbana Lıght Blue Forever

 

Light Blue Forever Pour Femme EDP

Dolce&Gabbana Beauty, Capri’nin meşhur ruhuyla vurgulanan, aşkın her türlüsüne ve tonuna övgü sunan ve hayat veren, karşı konulamaz yeni bir Eau de Parfüm olan Light Blue Forever Pour Femme ile sonsuz aşkın ruhunu yakalıyor. Parfüm, meyvemsi çiçeksi koku ailesi ile, bol güneşte yetişen portakal çiçekleri ve beyaz çiçeklerin notalarını yakalar, narenciye ve taze yeşil elma parıltısıyla birleşir ve bağımlılık yaratan, taze ve odunsu bir iz bırakıyor.

Parfüm, Light Blue‘nun imzalı taze üst notaları olan; limonun bütünüyle ifade edilmesini sağlayan geleneksel “sfumatrice” tekniği kullanılarak elde edilen, keskin Calabria limonu ve bağımlılık yaratan taze Granny Smith elması ile açılıyor. Parfüm, portakal çiçeği ve şehvetli beyaz çiçeklerden oluşan yeni, güneşte yetişmiş bir çiçeksi kalp notasını oluşturur ve neşeli bir buket yaratır. Bu şehvetli kalp notası, yerini güneşte ısınan bir ciltte eriyen Virginia sediri ve kaşmir ağaçlarından oluşan, beyaz misklerin baştan çıkarıcıyla saran bir koku imzasının izine bırakıyor.

Şişe Tasarımı

Light Blue kokusunun özgün mirasını sürdüren şişe, kült klasiğin ikonik siluetini koruyor, ancak şimdi şişe tasarımı mavinin yeni tonu ve Akdeniz’in esintileriyle süsleniyor. Daha zengin görünen gök mavisi şişe tasarımı, ışıltılı altın vurgularla süslenmiş derin açık denizlerin yoğunluğunu hatırlatıyor ve dalgalar üzerinde parıldayan göz kamaştırıcı Akdeniz güneşini çağrıştırıyor.

 

 

Light Blue Forever Pour Homme EDP

Dolce&Gabbana Beauty, karşı konulamaz yeni bir parfüm olan Light Blue Forever Pour Homme ile sonsuz aşkın ruhunu yakalıyor. Tazeliğin cesur ve yeni bir ifadesi olan bu yeni Eau de Parfum, hem cömert hem de bağımlılık yaratan bir koku oluşturmak için yoğunluğu ve hafifliği bir araya getiriyor. Parfüm odunsu narenciye koku ailesi ile, vetiver ve duyusal paçuli’nin karşı konulamazlığıyla bütünleşen taze greyfurt ve bergamot notaları ile zıtlık oluşturuyor.

Soğuk preslenmiş greyfurt kabuğu ve İtalyan bergamotu notaları, kokuyu yeni bir tazelik kodlarıyla açar ve duyuları anında Capri’nin narenciye bahçelerine taşır. Koku ilk sıkıştan sonra dağılmaya başladığında, menekşe yaprağının canlandırıcı yeşil notaları, ozon akorunun taze su dalgasıyla birleşerek duyuları Akdeniz sularının serin, masmavi rengine götürüyor. Bu bağımlılık yaratan kalp notasından sonra, koku lezzetli üst notasıyla bir zıtlık oluşturarak  odunsu alt notalar ile zenginleşiyor. Çekici beyaz misk üst ve kalp notası etkisini yitirmeye başladığında hakim olurken, Endonezya’nın Java adasından elde edilen vetiver kokunun cazibesini arttırır, odunsu kalitesi karşı konulmaz ve kalıcı bir şehvet yaratır.

Şişe Tasarımı

Light Blue Pour Homme kokusunun özgün mirasını sürdüren şişe, kült klasiğin ikonik siluetini koruyor, ancak şimdi şişe tasarımı mavinin yeni tonu ve Akdeniz’in esintileriyle süsleniyor. Daha zengin görünen gök mavisi şişe tasarımı, ışıltılı altın vurgularla süslenmiş derin açık denizlerin yoğunluğunu hatırlatıyor ve dalgalar üzerinde parıldayan göz kamaştırıcı Akdeniz güneşini çağrıştırıyor.